Şimdi Ara

Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
72
Favori
36.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eahmet

bende tutyakaladan 2 adet sipariş verdim. bakalım nasılmış.

ben pazettesi sipariş verdim perşembe günü stokta olacagını söylemişlerdi.stokta varmıymış sordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

quote:

ben pazettesi sipariş verdim perşembe günü stokta olacagını söylemişlerdi.stokta varmıymış sordunuz mu?

hiç sormadım. yanlış yaptık. keşke sorsaydım. bekle dur şimdi. belkide gitti para ?

hemen atladım bulunmaz hint kumaşımı sanki .
  • quote:

quote:

quote:

hiç sormadım. yanlış yaptık. keşke sorsaydım. bekle dur şimdi. belkide gitti para ?

yok yok site güvenli.beni alır almaz arayıp ürünün kalmadığını perşembe günü geleceğini söylediler.siz bi arayıp sorun isterseniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok yok site güvenli.beni alır almaz arayıp ürünün kalmadığını perşembe günü geleceğini söylediler.siz bi arayıp sorun isterseniz

hocam ürün 7 tl kargo ne kadar olur ilkez yapicamda alişveriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ürün 7 tl kargo ne kadar olur ilkez yapicamda alişveriş

50 tl ve üzerine kargo bedava diye ben 8 adet sipariş verdim.normalde 7 tl filan tutar kargo

• quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

quote:

Orijinalden alıntı: HolyC

quote:

Orijinalden alıntı: Th13teen

Buzbolabımda duruyor :D

bulgaristan göçmeniyiz, sık sık geliyor

Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)

ohh ulan canımı çektirdin

Pazarları gezmeni tavsiye ederim sana. İstanbul, Bursa,Tekirdağ, Edirne`de pazarlara bulgaristan tezgahları kuruluyor. Orada kesinlikle vardır.

Eğer başka illerdeysen bu illerde oturan akraba, dost, arkadaşlardan almalarını isteyip kargoyla yollattırırsın

Bn 7 yıldır edirnedeyim hiç görmerdim nerde var bu bulgar pazarları biliyomusunuz??

• quote:

quote:

quote:

quote:

FİRMAYI ARADIM ELLERİNE ULAŞMIŞ BUGÜN KARGOYA VERMİŞLER.KARGO YARIN GELİNCE BİLGİ VERİRİM...

• Bende sipariş geçtim beyler Allah iyiliğinizi versin,hiç aklımda olmayan bir şeyi aldırdınız.
  • Ya nerden gördümde aldım durduk yere yahu :)
    Sütlü şeyleri seviyorum diye bende geçtim sipariş.
    Umarım çöpe gitmez.
  • Bulunsun pcye geçince sipariş vereyim :)

• Sizin yüzünüzden bende aldım şimdi 2 adet :D bakalım ne zaman gelecek =)
  • quote:

Beyler bundan nasıl temin edebilirim
    Rengi beyaz süt, bal vs karışımı. Tadı hafif(bana öyle geldi) ve güzel kahvaltılık
    Adı: СГУЩЕНКА
    Türkçe'de: Yoğunlaştırılmış Süt (Sanırım)

Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)

Birkaç arkadaş sipariş vermiş. Site:http://tutyakala.com/sgushennoe-moloko-sut-receli-pmu106 Fiyat: 6,89 TL

quote:

Orijinalden alıntı: oisayev

arkadaşlar tamamen sütten yapılmış. at sütü flan değil. biz kahvaltıda yiyoruz. ekmek üzerine süper gidiyor. sitede krem flan yapmışlar. herhalde krem de yapılıyor. sadece tadanlar biliyor. anlatılmaz yaşanır

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Siparişiniz başarıyla tamamlandı.
    Heyecanla bekliyorum.O tadı unutmak mümkün değil.İnşallah aynı lezzette bir üründür.
    Tutyakala.com sevdim bu siteyi

Bime getirtmeliyiz bunu

Banlı olduğum için konuya yazamadım.Ayrıca tarifi konuya eklerseniz sevinirim.
    Hocam bu süt reçeli olarak geçiyo.Tarife kaynadıktan sonra çikolata eklerseniz aynı nutella gibi oluyor.

Süt Receli Tarifi

Malzemeler :

1 litre süt

1 su bardagi seker

1 cay kasigi kabartma tozu

Yapilisi :

Tenceremize sütü,sekeri ve kabartma tozunu alip karistiralim ve ocagin altini acalim.Sütümüz kaynamaya baslayinca ocagin ayarini kisalim ve arada karistirarak tam 1 saat 15 dakika kadar sütümüzü kaynatalim.Sütümüz kaynadikca azalicak ve rengi koyulasacaktir.rengi iyice koyulasinca ocagin altini kapatip süt recelimizi cam kavanoza bosaltalim ve kullanmak istedigimiz zaman kullanalim.Süt Recelimiz soguyunca dahada katilasiyor.

Alıntıdır:http://www.leylaileyemeksaati.com/sut-receli-tarifi/

Edit:Banım açılmış
    Edit2:Hocam ben pm attım zannediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_a_student -- 17 Temmuz 2014; 16:15:36 >

• quote:

Beyler bundan nasıl temin edebilirim
    Rengi beyaz süt, bal vs karışımı. Tadı hafif(bana öyle geldi) ve güzel kahvaltılık
    Adı: СГУЩЕНКА
    Türkçe'de: Yoğunlaştırılmış Süt (Sanırım)

Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)

Birkaç arkadaş sipariş vermiş. Site:http://tutyakala.com/sgushennoe-moloko-sut-receli-pmu106 Fiyat: 6,89 TL

quote:

arkadaşlar tamamen sütten yapılmış. at sütü flan değil. biz kahvaltıda yiyoruz. ekmek üzerine süper gidiyor. sitede krem flan yapmışlar. herhalde krem de yapılıyor. sadece tadanlar biliyor. anlatılmaz yaşanır

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Siparişiniz başarıyla tamamlandı.
    Heyecanla bekliyorum.O tadı unutmak mümkün değil.İnşallah aynı lezzette bir üründür.
    Tutyakala.com sevdim bu siteyi

Bime getirtmeliyiz bunu

malako bu kardesim ,
    sut pekmezi.rus malidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben deneyeyim dedim ve dün sipariş verdim. Bu gün elime ulaştı. Resmini aşağıda koyuyorum. Daha önce türkmen arkadaşlar getiriyorlardı kahvaltıda gömülüyoduk. Tutyakala denendi. Siz de alabilirsiniz :-)
    Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)Bunu nerede bulabilirim? Mükemmel Lezzet!(SS'li)

kargo dahil ne kadarda geldi?

Hocam 50 tl üzeri kargo ücretsizmiş. Ürünü de bildiğim için ben direk 8 adet verdim. 52 liramı ne tuttmuştu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

100g kaç kalori?

Hocam 100 gr 338 kcal diye yazıyo üstüne. Ama değer valla
  • ARKADAŞLAR DH'DEN BU İŞLERDEN ANLAYAN BİR ARKADAŞ BİR METİN HAZIRLASA BU ÜRÜNLERİN BİM'E GETİRİLMESİ HAKKINDA TÜM DH BİM'E E-POSTA ŞEKLİNDE AYNI METİNİ YOLLASAK NE DERSİNİZ ?

• Allah bilir kaç tane ineğin sütleri karıştırılıp yapılıyor. Düşündükçe midem bulanıyor asla hazır süt ve süt ürünlerini kullanmam içinde neler vardır neler off

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulappple

quote:

Merhaba arkadaşlar. Nestle de bi ara yapmaya çalıştı bu tarifle ama çok sıvı oldu ve tadı tam tutturamadılar. Orijinali ukrayna ve belarus kökenli olanlar kanımca :)

tutyala :)

site calismiyor , uye oldum , uye olmadan denedim.
    hizli al ve sepete at butonlari calismiyor.ne IE ne chrome

• quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Arkadaşlar selam ben de bu başlığı okuduktan sonra evde denedim.Herkes çok beğendi, tarif bile istedi deneyenler. Tadı çok güzel, kıvamı da ekmeğe sürülebilir şekilde oldu. Biraz ağır ama öyle löp löp yenmiyor.

1 lt sütü tencereye boşaltın.1 bardak şekeri de içine boşaltın.Orta ateşte karıştırmaya başlayın.Kaynayınca yarım çorba kaşığı kabartma tozunu içine atın fakat bunu yaptıktan sonra köpürücek bu yüzden derin bir tencerede yapın bu süt reçelini. Tozu attıktan sonra biraz hızlı karıştırın. Orta ateşte devam edicek şekilde 55 dakika karıştırdım ben durmadan. 2-3 saniye boşlarsanız dibi tutar tadı bozulur direk. Rengi koyulaşıp kıvama geldikten sonra bir cam kaba koyup ağzını kapamadan soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra ağzını kapatıp dolaba atın. Kıvamını hep koruyor zaten sürülebilir bir şekilde. Afiyet olsun. Eve gidince ss atabilirim hatırlatırsanız.

Arkadaş o kadar anlattım ne üşengeç adamsınız ya , ben paketleyip satsam üşenmez alırsınız ama

• Takipte kalalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.