Şimdi Ara

ÖNERİLERİNİZ (MF3 3.300 MF4 2.600)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
8
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2018)
Giriş
  • Sınavlar bitti ve şimdi en zor olan tercih maratonuna girdik. Ben hala Mühendislik mi Tıp mı ikilemindeyim.Herkes benden tıp yazmamı istiyor. Sene boyunca mühendislik istiyordum ama şimdi kafam karışık. Bilindiği gibi tıp garanti meslek ama mühendislikte iş özel sektöre yani biraz şansa kalıyor. Mühendisliği daha çok sevmeme rağmen mühendislik ile ilgili tereddütlerim var. Sizce ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Planck_ -- 6 Temmuz 2014; 0:10:52 >

• TIP FOREVER
  • Sen odtüyü hakkıyla bitirirsen işin şansa falan kalmaz, boşver milletin ne dediğini kendi yolunu kendin çiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent tam burslu bilgisayar muhendisligi.
    Tekbrikler bu arada o obp ile bu sirayi yapabilmek cok buyuk bir basari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 1 Temmuz 2014; 21:09:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpı okursun 7 yıl 3küsür maaş alırsın devlette. eğer daha fazla istiyorsan bi 4 yıl daha okursun. bunu göze alabiliyorsan tıp yaz. ama ben odtüye giderdim kesin. hangi mühendislik istediğin sana kalmış bence.
  • Ben 10 yıl çalışsam yine bu puanları yapamazdım helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30-35K Arası Sistem Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir mühendisliğe gitsem okulu okumak zaten çok ağır olacak, okulu hakkıyla bitirsem bundan sonraki yaşantı daha da zahmetli olacak diye düşünüyorum ve mühendisliği sevmeme rağmen gözüm korkuyor açıkçası.
  • Ikilemde kaldiysan tıp fln yazma açıkçası insanların hayatı senin elinde olacak böyle bi yükü kaldirabilir misin

• eğer tıp seviyorsan o dereceyle ankara tıp(ing) çok ideal duruyor
    yok olmaz ben tıp okumam dersen de odtü ee veya tutuyor mu bilmiyorum ama tutuyorsa bilkent tam burslu yazardım
  • Odtü EE 2011 de 2.660 , 2012 de 2.630 , 2013 de 2.380 den almış. Benim sıra 2.635 . Bu sene sırası ne olur gelir mi gelmez mi o da belli değil.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş oha benim de mf3 3600 ve mf4 2300 ama ben de aynı ikilemdeyim
  • Ben senin yerinde olsam oddü ee yazarım çünkü 4 sene oku hemde oddüde sonra yüksek.lisans yap iyi bir katiyen olur bende bunu istiyodum ama olması

• Vids şöyle bilet var oddü ee de işin toptan daha garanti işe takıldıysan

• Bilkent-Bilgisayar
  • Tıp yaz kesinlikle. He illa mühendislikse odtü ee efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: drselkatmis

Vids şöyle bilet var oddü ee de işin toptan daha garanti işe takıldıysan

Anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Planck_

quote:

Orijinalden alıntı: drselkatmis

Vids şöyle bilet var oddü ee de işin toptan daha garanti işe takıldıysan

Anlayamadım?

Tıpta işin evet garanti şahsen bende tıp tercih edicem ama mf4 sıralamam 2500 civarı olsaydı kesinlikle müh. Tercih edivektim tıpta 6 sene okuyoruz – uzmanlık tek gzel yanı iş garanti ama oddü ee olsaydı 4yıl okur 2 sene yüksek yaparım kaymak gibi ing. Olur işin tıpta ne kadar gatanyiyse daha fazla garanti olur ama tıp tercih ediceksen ege tercih et arkadaşlarımla var çok memnunlar bizimkiler izmire izin verse bende ege seçerdim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.