Şimdi Ara

Dualshock 3 Şarjı ne kadar gidiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese HAYIRLI RAMAZANLAR. Ben Sıfır Ps3 500GB Superslim alıyorum da size dualshock 3 ile ilgili birkaç sorum var
    1- Pilin bitmeye yakın olduğunu nerden anlayacağım oyun oynarken Ps3 ekranına bir uyarı mı geliyor yoksa kolda olan ledlerden bi uyarı mı ? uyarı hangi renk geliyor ?
    2- Pil şarj olurken ds3 led ışığı ne renk yanıyor ve şarkın tamamlandığını nerden anlayacağım led ışık başka bir renk mi yanıyor tamamlanınca ?
    3- Kol ne kadar gidiyor bitene kadar acaba yani kesintisiz kaç saat oyun oynayabilirim ?
    4- İlk kez kutudan çıktığında ds3 tam şarjlı mı geliyor ? İlk kez kutudan çıktığında eğer tam şarjlı gelmiyorsa kaç saat şarjda bırakmalıyım ?
    5- Kolun şarjı bitme uyarısı aldığında ps3'e taktıktan sonra tam dolu olması ne kadar zaman alıyor acaba ?
    6- Kolu sadece ps3 açıkken şarj edebiliyormuşuz yani ps3 kapalıyken şarj olmuyormuş Pc'den şarj ediliyormuş pc'den şarj ettiğimde şarj süresi uzayıp kısalır mı veya bir sorun yaşar mıyım ?

Arkadaşlar numara numara yanıtlarsanız çok sevinirim veya hepsini anlaşılır bir şekilde yanıtlarsanız çok iyi olur.

Biraz çok soru oldu gibi ama ilk defa alıyorum sizden başka kime soracağım :D HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR TEKRARDAN.

• Ne saçma sorular sormuşsun, 4 yıldır PS3 kullanıcısıyım bu kadar saçma soruları ilk defa görüyorum,

Sorular o kadar saçma ki Sony bunları görse Xbox'a destek verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayına gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.