Şimdi Ara

15 yıllık ST.DUPONT ALTIN ÇAKMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çakmak 15 yıl önce paristen 3.000 tl gibi bir fiyata alınmıştır , çeşitli 2. el sitelerinde 2.000 ve 2.500 arası değişen fiyatlar var paraya ihtiyacım olduğundan 1.000 tl ye veriyorum
    sorular pm den
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     15 yıllık ST.DUPONT ALTIN ÇAKMAK 15 yıllık ST.DUPONT ALTIN ÇAKMAK 15 yıllık ST.DUPONT ALTIN ÇAKMAK 15 yıllık ST.DUPONT ALTIN ÇAKMAK 15 yıllık ST.DUPONT ALTIN ÇAKMAK

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

15 Yıllık S.T. Dupont Altın Çakmak: Lüks ve Fonksiyonelliğin Birleşimi

S.T. Dupont, 1872'den bu yana lüks aksesuarlar üreten, ikonik bir Fransız markasıdır. 15 Yıllık S.T. Dupont Altın Çakmak, markanın en çok aranan ürünlerinden biridir. Lüks tasarımı, üstün işçiliği ve altın plakasıyla öne çıkan bu çakmak, hem şık hem de işlevsel bir aksesuardır.

S.T. Dupont Altın Plaka

15 Yıllık S.T. Dupont Altın Çakmak, altın kaplamalı bir gövdeye sahiptir. Altın plaka, çakmağa hem lüks bir görünüm hem de dayanıklılık katar. Plakanın üzerinde "S.T. Dupont" logosu ve "15 Ans" (15 Yıl) yazısı bulunur.

S.T. Dupont Çakmak Altın Plaka Kaç Gram

15 Yıllık S.T. Dupont Altın Çakmak'taki altın plakanın ağırlığı, çakmağın modeline ve boyutuna göre değişir. Ancak tipik olarak, plakanın ağırlığı 10 ila 20 gram arasındadır.

S.T. Dupont Çakmak İçindeki Altın Kaç Gram

15 Yıllık S.T. Dupont Altın Çakmak'ın içindeki altın miktarı, plakanın ağırlığına dahil değildir. Çakmağın iç mekanizması, herhangi bir altın içermez.

S.T. Dupont Çakmak Altın Plaka Fiyatları

15 Yıllık S.T. Dupont Altın Çakmak'ın fiyatları, çakmağın model tipine, boyutuna ve altın plakanın ağırlığına göre değişir. Genel olarak, bu çakmaklar 500 ila 2.000 ABD Doları arasında bir fiyata satılır.

S.T. Dupont Altın Çakmak, özel bir hediye veya koleksiyon parçası olarak mükemmel bir seçimdir. Lüks tasarımı ve üstün işçiliği, onu gerçekten olağanüstü bir aksesuara dönüştürür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/108370160 Bu modelden mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.panelkirtasiye.com/dupont-yellow-gold-cakmak-16827 Yoksa bu mu?

• Bizim cekmecede yillardir duruyor bundan.bu kadar pahali miymis bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

http://www.panelkirtasiye.com/dupont-yellow-gold-cakmak-16827 Yoksa bu mu?

Budur herhalde meraklısı iseniz bilirsiniz bu tür çakmaların yıllanmışı daha iyi tabiki temiz ise sanırım 3000 usd civarı bişeye alındı öyle hatırlıyor babam

• quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Budur herhalde meraklısı iseniz bilirsiniz bu tür çakmaların yıllanmışı daha iyi tabiki temiz ise sanırım 3000 usd civarı bişeye alındı öyle hatırlıyor babam

Pek bilgim yokta ilgimi çekti

Bir de üstteki 400 tl lik olan galiba 1980 lerden kullanılmış yazıyor .pahalı olan yeni ve kullanılmamış . Pek bilgim yok gerçi iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 26 Haziran 2014; 23:41:36 >

• quote:

quote:

quote:

Pek bilgim yokta ilgimi çekti

Bir de üstteki 400 tl lik olan galiba 1980 lerden kullanılmış yazıyor .pahalı olan yeni ve kullanılmamış . Pek bilgim yok gerçi iyi satışlar

400 tl olan büyük ihtimal çakma altın suyuna batırılmış falandır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cakmak altin degil. Belirli bir oranina kadar 18 ayar kaplama. Ayni cakmaktan bende de var. 1980 sonrasi uretim bir cakmak. Temizleri en fazla 750-800 TL'den gidiyor. 3000 TL civari olanlar ya som gumus oluyor ya da eski gercek altin oluyor ama o cakmaklar da yasindan oturu ya gaz kaciriyor ya da yanmasinda zorluk oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Cakmak altin degil. Belirli bir oranina kadar 18 ayar kaplama. Ayni cakmaktan bende de var. 1980 sonrasi uretim bir cakmak. Temizleri en fazla 750-800 TL'den gidiyor. 3000 TL civari olanlar ya som gumus oluyor ya da eski gercek altin oluyor ama o cakmaklar da yasindan oturu ya gaz kaciriyor ya da yanmasinda zorluk oluyor.

güzel kardeşim temiz hiç kullanılmadı ve kuyumcu 400 tl direk veriyor 24 ayar altın olduğunu söyledi kendisi , benim paraya ihtiyacım var o yüzden bu fiyat

• quote:

quote:

Cakmak altin degil. Belirli bir oranina kadar 18 ayar kaplama. Ayni cakmaktan bende de var. 1980 sonrasi uretim bir cakmak. Temizleri en fazla 750-800 TL'den gidiyor. 3000 TL civari olanlar ya som gumus oluyor ya da eski gercek altin oluyor ama o cakmaklar da yasindan oturu ya gaz kaciriyor ya da yanmasinda zorluk oluyor.

güzel kardeşim temiz hiç kullanılmadı ve kuyumcu 400 tl direk veriyor 24 ayar altın olduğunu söyledi kendisi , benim paraya ihtiyacım var o yüzden bu fiyat

Ben diğer satılan çakmaklardan bahsettim. Elindekini bilemem. Ancak 1000 TL'ye gerçek altın St. Dupont olmaz. Elindeki çakmak "Gold Plated" yani ağırlığının belirli bir oranı, yaklaşık 1/20'si kadar sıvama yöntemiyle altınla kaplıyorlar. Bendeki çakmak 18 ayar ve altında okuyabileceğim büyüklükte "Gold Plated" yazıyor. Ayrıca 24 ayar altın olsa o çakmak ısıdan erirdi. 24 ayar saf altındır ve el ile çok kolay bükülür. Ayrıca piyasadaki en değerli altın 24 ayar. Bence kuyumcu çakmağının orijinal olmasına o değeri biçmiştir...

• quote:

quote:

quote:

Ben diğer satılan çakmaklardan bahsettim. Elindekini bilemem. Ancak 1000 TL'ye gerçek altın St. Dupont olmaz. Elindeki çakmak "Gold Plated" yani ağırlığının belirli bir oranı, yaklaşık 1/20'si kadar sıvama yöntemiyle altınla kaplıyorlar. Bendeki çakmak 18 ayar ve altında okuyabileceğim büyüklükte "Gold Plated" yazıyor. Ayrıca 24 ayar altın olsa o çakmak ısıdan erirdi. 24 ayar saf altındır ve el ile çok kolay bükülür. Ayrıca piyasadaki en değerli altın 24 ayar. Bence kuyumcu çakmağının orijinal olmasına o değeri biçmiştir...

Emsalleri 2500 civarı ben uygun tuttum yoksa çakmak orjinal

• satış güncel pazarlık vardır pm atın

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.