Şimdi Ara

Telpa'da GMD ortalama tamir süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telpa tarafından General Mobile Discovery telefonların ortalama tamir edilme süresi nedir arkadaşlar?

2.5 hafta önce (9 haziran pazartesi) ellerine ulaştı telefon. 14 haziran cumartesi kayıt altına aldılar. O zamandan beri teknik ekibe aktarıldı yazıyor. Yani ellerine ulaştığından itibaren 2.5 hafta, kayıt altına alınmasından sonraysa 1.5 hafta geçti. Hala bir gelişme yok.

Sizin tecrübelerinize göre ortalama tamir süresi nedir? Ellerine ulaştıktan sonraki süreyi soruyorum. Kayıt altına aldıktan sonraki süreyi sormuyorum.

Bu arada telefonun arızası SIM 2 slotunun çalışmaması.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Haziran 2014; 17:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba.power tusum bozulmuştu ve ekranda beyaz lekeler vardi.servisten kargo dahil 10 günde geldi.bence makul bir sure bu sefer memnun kaldim telpadan.buradan tesekkur ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    çok şanslıymışsın. benim daha şimdiden 17 takvim günü oldu. değiştirecekleri de sadece SIM slotu. Tamir olup kargonun teslim edilmesi 30 günü bulacak korkarım. Bir de başka bir yerini bozmazlarsa çok sevinicem.

• Ortalama 20 gün diyim

• 3 hafta
  • Haziran 4 ündün beri bekliyorum 24 ünde kayda geçti

• -Columbia- kullanıcısına yanıt
    senin daha da betermiş. benimkini 5 günde kayıt altına almışlardı. 9 haziranda ellerine ulaştı, 14'ünde kaydettiler ve teknik ekibe aktardılar. ama ondan sonra 2 hafta geçti. hiçbir gelişme yok. tüketici hakem heyetine başvurucam böyle giderse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşalar pazartesi günü gönderdim telefonu.siteden takibe bakınca bügün kayda alınmış ve teknik ekibe aktarıldı diyor yapacakları şey sadece orjinal yazılımı yüklemek. salı günüde memlekete gidiyorum gelirmi ozamana kadar acaba
  • wade53 kullanıcısına yanıt
    yetişmez. benim de SIM 2 arızalıydı. kayıda alındıktan sonra 2 hafta geçti. hiç bir gelişme yok. zaten tamir oldu denilenleri kargoya verdikten 1 hafta sonra ulaşıyormuş. kargo dediğin ertesi gün bilemedin 2 gün sonra ulaşır. bana çarşamba günü kargoya verdik dediler. ertesi hafta perşembe günü kargo elime ulaşmıştı.

telpa acayip dandik bir firma.

• istanbuldayım hocam zaten yinemi yetişmez bide vatan bilgisayar yazıyor benimkinde
    ben de istanbuldayım ama adamların gönderdiği kargo bana 8 günde ulaştı. nasıl kargoysa artık. umarım pazartesi gelir.

• şuan servisi basıp telefonu almayı planlıyorum :)
    aslında yakındaysan elden götürüp elden almak zaman kazandırabilir. saçma sapan şeyler için çok zaman kaybettiriyorlar. benim telefonum

14 mayısta arızalandı. 16 mayısa kadar yedek almakla uğraştım.
    16 mayısta kargoya verdim.
    19 mayısta kargo ellerine ulaştı hafta sonuna denk geldiği için.
    21 mayısta geri göndermişler iletişim bilgisi olmadığı gerekçesiyle. oysa kutunun içine koyduğum kağıda yazmıştım detaylı olarak isim, adres ve telefon numarası
    27 mayısa kadar yoğunluk var kayıt işlemleri gecikebilir diye oyaladılar beni. sonunda geri gönderdiklerini söylediler ama 21 mayısta geri gönderilen telefon 27 mayısta hala bana gelmemişti.
    29 mayısta telefon elime ulaştı, tam telefon kayboldu derken.
    Yurt içi kargoyu çağırarak kargoyu vereyim dedim. Kargo 1-2 defa gelmedi. Sonunda
    3 haziranda kargoyu teslim ettim. Teslim ederken de Telpa'ya gidecek dedim, ayrıca gideceği adresi de yazılı olarak verdim görevliye. Ama Yurtiçi kargo teleservise gönderdi kargoyu. Yanlışlığı düzelttirip doğru adrese gitmesi 9 haziran'ı buldu
    9 haziranda kargoyu telpa teslim aldı
    14 haziranda kayıt altına alındı
    ve 2 hafta daha geçti hala telefon tamir edilmedi.

Bu bir Telpa komedyasıdır. ibretliktir. Telpa'nın desteğini verdiği telefon alırken bir kez daha düşünün demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 27 Haziran 2014; 19:35:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.