Şimdi Ara

Nip/Tuck (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
12.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legolas

ben 4. sezon finali yaptım.

5. sezon gelecek mi ki ?

4. sezon genel yorumum 3. sezonun yerini tutamaz pek aksiyon yok. 4. sezon sanki dizi bitiyo gibi bitti ama bekleyelim de görelim

Alıntıları Göster
    Off anam off ne olaylar oldu! Harika bir finaldi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemQ_313

Alıntıları Göster
    final superdı valla.Amerikalılar bu isi biliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 15 Ocak 2007; 0:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemQ_313

Alıntıları Göster
    bende sonunu izledim azcık carverın kim olduğunu ve polisinde onun tarafında olduğunu biliodum sadece başka bişe bilmiodum ama kadın carver ve kardeşinin hikayesini anlatırken çok belli etti eğer orda o kadar çok belli etmesydi daha süpriz bir final olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

bende sonunu izledim azcık carverın kim olduğunu ve polisinde onun tarafında olduğunu biliodum sadece başka bişe bilmiodum ama kadın carver ve kardeşinin hikayesini anlatırken çok belli etti eğer orda o kadar çok belli etmesydi daha süpriz bir final olabilirdi

Alıntıları Göster
    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

final manyaktı çok beyendim çokkkk

kardeş çıkmalarına çok şaşırdım ben yaaa

süperdi walla

• quote:

Orijinalden alıntı: PurliN

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

final manyaktı çok beyendim çokkkk

kardeş çıkmalarına çok şaşırdım ben yaaa

süperdi walla

Alıntıları Göster
    kardeş çıkması türk filmi gibi olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

kardeş çıkması türk filmi gibi olmuş :)

Alıntıları Göster
    ben bölümün sonlarına doğru yakalayabildim oymayıcı kardeşini falan öğrendim ama hani bu herifin cinsel organı yoktu bi önceki bölümde öyle çıkmıştı ortaya noldu yaw bi yerden bulup izlemem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.logic

ben bölümün sonlarına doğru yakalayabildim oymayıcı kardeşini falan öğrendim ama hani bu herifin cinsel organı yoktu bi önceki bölümde öyle çıkmıştı ortaya noldu yaw bi yerden bulup izlemem lazım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selam bana nip tuck 4. sezon altyazı lazım ama bulamıyorum nerden bulabilirim kafayı yicem hiç bir yerde yok şimdiden çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: sentrozom555

arkadaşlar selam bana nip tuck 4. sezon altyazı lazım ama bulamıyorum nerden bulabilirim kafayı yicem hiç bir yerde yok şimdiden çok sağolun

Alıntıları Göster
    son bölüm hiç yakışmadı..bir allahın kuluda sormazmı ya -niye bu ölüden hiç kan çıkmıyo diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

son bölüm hiç yakışmadı..bir allahın kuluda sormazmı ya -niye bu ölüden hiç kan çıkmıyo diye

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba elinde 4.sezonun 13-14-15. bölümlerinin altyazısı olan var mı hiç bir yerde türkçe altyazılarını bulamıyorum cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentrozom555

arkadaşlar merhaba elinde 4.sezonun 13-14-15. bölümlerinin altyazısı olan var mı hiç bir yerde türkçe altyazılarını bulamıyorum cevap verirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    walla ben de arıyorum hiçbiyerde yok nası bulcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagritosun

walla ben de arıyorum hiçbiyerde yok nası bulcaz

Alıntıları Göster
    Nip/tuck la ilgili herşey,Türkiye'nin ilk ve tek Nip/Tuck sitesiwww.niptucktr.com da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niptucktr

Nip/tuck la ilgili herşey,Türkiye'nin ilk ve tek Nip/Tuck sitesiwww.niptucktr.com da.

Alıntıları Göster
    Niptuck iyidir ya güzel dizi.5 Eylül de başlıyomus dizi ABD de
  • quote:

Orijinalden alıntı: armored

Niptuck iyidir ya güzel dizi.5 Eylül de başlıyomus dizi ABD de

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruncengiz

oymacının kim olduğunu söyliyeyim mi???? HEHE ben bütün bölümlerini izledim. 3.sezonun 3. bölümü ve 14-15. sezonu mükemmel. 4. sezon 2. bölüm enfes. Carver'ın kim olduğunu öğrenince böle bitarafınıza inme iniyor.

Alıntıları Göster
    21 Ekimde 4.sezon CNBCE DE / 30 Ekimde 5.sezon ABD de

Bu arada az önce 3.sezon finali tekrarı gösterdi . Ve tekrar dan izledim.

3.sezon sonunda Carver'in Costa çıkması gayet basitdi.Zaten kolayca tahmin edilebielcek bir olaydı..Yani daha şaşırtcı birşey beklerdim..Biraz hayal kırıklığına uğramıştım izlerken.. Ama hakkını yemeyelim ,son bölümde ; Costa nın da tecavüze uğraması , aa Costa değil mi ki acaba dedirttirmesi , Rose 'un sorguya alınması falan bunlar çok güzel ayrıntılardı.Sonra tabi ki Kızkardeş olayı da çok şaşırttı.. Ama şimdi Kiki neden bizim doktorlara manastırdan falan bahsetti ki ? Yani demek ki öğrensiler istedi sanırım...

Sonra aklıma takılan şu ( ilk izlediğimde de takılmıştı ) Costa nın penisi yok , orası tamam da şimdi bölüm sonunda havuz kenarında mayo ile dolaşıyor ?? Eee nasıl oluyor bu

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

21 Ekimde 4.sezon CNBCE DE / 30 Ekimde 5.sezon ABD de

Bu arada az önce 3.sezon finali tekrarı gösterdi . Ve tekrar dan izledim.

3.sezon sonunda Carver'in Costa çıkması gayet basitdi.Zaten kolayca tahmin edilebielcek bir olaydı..Yani daha şaşırtcı birşey beklerdim..Biraz hayal kırıklığına uğramıştım izlerken.. Ama hakkını yemeyelim ,son bölümde ; Costa nın da tecavüze uğraması , aa Costa değil mi ki acaba dedirttirmesi , Rose 'un sorguya alınması falan bunlar çok güzel ayrıntılardı.Sonra tabi ki Kızkardeş olayı da çok şaşırttı.. Ama şimdi Kiki neden bizim doktorlara manastırdan falan bahsetti ki ? Yani demek ki öğrensiler istedi sanırım...

Sonra aklıma takılan şu ( ilk izlediğimde de takılmıştı ) Costa nın penisi yok , orası tamam da şimdi bölüm sonunda havuz kenarında mayo ile dolaşıyor ?? Eee nasıl oluyor bu

Alıntıları Göster
    konu baya pasif kalmış izleyicisimi az? sezon5 baya güzel 13. bölümdeyim. AnnaLynne McCord hayranıyım :)

Nip/Tuck

• quote:

Orijinalden alıntı: otherworld

konu baya pasif kalmış izleyicisimi az? sezon5 baya güzel 13. bölümdeyim. AnnaLynne McCord hayranıyım :)

Nip/Tuck

Alıntıları Göster
    Bende daha 3. sezondayım lütfen spoyler fazla komayın

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Bende daha 3. sezondayım lütfen spoyler fazla komayın

Alıntıları Göster
    Bende 5in cnbce de verilenmi olduğunu merak ediyordum ki değilmiş. Sezon5i çekiyorum az kaldı bi nefeste izleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Bende 5in cnbce de verilenmi olduğunu merak ediyordum ki değilmiş. Sezon5i çekiyorum az kaldı bi nefeste izleyecem.

Alıntıları Göster
    abi cerrah lık troyunki gibi bisiyse hızlı ders calısmaya baslıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintAngér

abi cerrah lık troyunki gibi bisiyse hızlı ders calısmaya baslıyorum

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

Alıntıları Göster
    Seanı deli kıadn bıçakladı, dizinin 6.sezonu var değilmi ölemez bu adam!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.