Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben servise gönderdim 2 ekımde . onarımı yapılamıyormuş 8 ekımde sonuclandırmıslar. değişim raporunun hazırlanması ıcın bekledım dün ise ups kargo ile cihaz raporla birlikte gelmiş sabah alıp. ürünü değiştireceğim.
  • Merhaba , 176cx modelinde GTA SA oynayabilen var mı? Oyun açılıyor ancak play e dokunduktan sonra oyundan atıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)

hhehehheeh guzel oldu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletin hani multiwindow ekranı varya aslında cogu uygulamayı destekliyor... ama blacklisti var orayı editleyin . sonra reboot atın ... butun programlar o menuye girecek ...sonrası cok zevkli...

http://tfnsn.com/V3/view_topic.php?page=1&topic_id=93#316

budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamo -- 17 Ekim 2014; 13:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamo

tabletin hani multiwindow ekranı varya aslında cogu uygulamayı destekliyor... ama blacklisti var orayı editleyin . sonra reboot atın ... butun programlar o menuye girecek ...sonrası cok zevkli...

http://tfnsn.com/V3/view_topic.php?page=1&topic_id=93#316

budur
    176c ile 176cx arasında ne fark var acaba?

ayrıca lenovo a7-50 nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTAY1 -- 17 Ekim 2014; 15:18:20 >
  • Arkadaşlar geçmiş sayfalarıda okudum ama net yanıt bulamadım. Ekran kapalıyken şarj azalma sorunu çözüldü mü? Tabletin batarya ne kadar gidiyor?

• Asus un son güncellemesinden sonra daha İyi hale geldi , çözüldü diyebiliriz ancak Facebook arka planda çok kaynak tüketiyor mesela, zaman zaman bir gecelik beklemeden sonra batarya doluluğu %10-20 azalsa da genel itibariyle max %5 azalmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfaultonur

Merhaba , 176cx modelinde GTA SA oynayabilen var mı? Oyun açılıyor ancak play e dokunduktan sonra oyundan atıyor.

Arkadaşlar sanırım deneyen çok az GTA SA ı, yükleyip oynayabildiyseniz nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

• quote:

Asus un son güncellemesinden sonra daha İyi hale geldi , çözüldü diyebiliriz ancak Facebook arka planda çok kaynak tüketiyor mesela, zaman zaman bir gecelik beklemeden sonra batarya doluluğu %10-20 azalsa da genel itibariyle max %5 azalmış oluyor.

Teşekkür ederim hocam.

• Eskiden bekleme suresinde cok fazla dusus vardi fakat son guncellemeden sonra gece birakip sabah aldigimda %5 felan dusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Asus un son güncellemesinden sonra daha İyi hale geldi , çözüldü diyebiliriz ancak Facebook arka planda çok kaynak tüketiyor mesela, zaman zaman bir gecelik beklemeden sonra batarya doluluğu %10-20 azalsa da genel itibariyle max %5 azalmış oluyor.

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim

Alıntıları Göster
    ASUS MeMO Pad 7 ME170C için en son gelen 4.4.2 güncellemesinden sonra pil verimliliği çok düştü tabletin.Bunu farkeden var mı?

• Bu yeni guncellemeye root yapabilen varmi

• llKeko kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda yapan arkadaşlar var.
  • quote:

quote:

Merhaba , 176cx modelinde GTA SA oynayabilen var mı? Oyun açılıyor ancak play e dokunduktan sonra oyundan atıyor.

Arkadaşlar sanırım deneyen çok az GTA SA ı, yükleyip oynayabildiyseniz nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

Rockstargames oyunlarına karşı bu tablet oyunu kuruyorsun tam girerken atıyor ıntel işlemcimi dersin asus uyumlulukmudersin bilemem

• cavit63 kullanıcısına yanıt
    Tamam bi bakayim bi sorun olmaz dimi?

• llKeko kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar problemsiz rootlamışlar ben önceki sürümü rootlu kullanıyordum son güncellemeyide yapınca root yetkisi devam ediyor problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llKeko

Olmaz hocam 3 4 sayfa geriye bak paylaşmıştım ben dosyayı ve nasıl yapılacağını..

• quote:

Orijinalden alıntı: cracker71

quote:

Orijinalden alıntı: llKeko

Olmaz hocam 3 4 sayfa geriye bak paylaşmıştım ben dosyayı ve nasıl yapılacağını..

Alıntıları Göster
    edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 19 Ekim 2014; 6:20:06 >
  • cracker71 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bi bakayim

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.