Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
189.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bircok arkadas root yapmis sanirim fakat benim merakim guncelleme sonrasi c ve cx modelleri arasinda root farki varmi.

Forum sitelerinde hala cx modelinin root olamadigi yaziyor, root yapan arkadaslardan ricam cihazlarinin c ya da cx oldugunu belirtebilirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanb35

quote:

Orijinalden alıntı: dfaultonur

quote:

Merhaba , 176cx modelinde GTA SA oynayabilen var mı? Oyun açılıyor ancak play e dokunduktan sonra oyundan atıyor.

Arkadaşlar sanırım deneyen çok az GTA SA ı, yükleyip oynayabildiyseniz nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

Rockstargames oyunlarına karşı bu tablet oyunu kuruyorsun tam girerken atıyor ıntel işlemcimi dersin asus uyumlulukmudersin bilemem

Rockstar oyunları intel işlemcileri desteklemiyor. Daha doğrusu x86 desteklemiyor. O nedenle hiç uğraşmayın çalışmaz. Bazı emülatörler var ama 4.1.2 üzerine destekleri yok gibi.

Bu arada xda da şarj konusunda çok ilginç bir tespit var. Bluetooth açık bıraktığınızda gerek wifi açık olsun gerek kapalı şarjın azalmadığı görülmüş. İlginç :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metamo

tabletin hani multiwindow ekranı varya aslında cogu uygulamayı destekliyor... ama blacklisti var orayı editleyin . sonra reboot atın ... butun programlar o menuye girecek ...sonrası cok zevkli...

http://tfnsn.com/V3/view_topic.php?page=1&topic_id=93#316

budur

Link açılmadı hocam daha çok ayrıntı verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: y_silhouette

Bircok arkadas root yapmis sanirim fakat benim merakim guncelleme sonrasi c ve cx modelleri arasinda root farki varmi.

Forum sitelerinde hala cx modelinin root olamadigi yaziyor, root yapan arkadaslardan ricam cihazlarinin c ya da cx oldugunu belirtebilirlermi?

Aynen yanlış cihaza yanlış root atmayalım
  • llKeko kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar paylaşılan dosyadaki apk ile rootladım şu an sorunsuz kullanıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: metamo

tabletin hani multiwindow ekranı varya aslında cogu uygulamayı destekliyor... ama blacklisti var orayı editleyin . sonra reboot atın ... butun programlar o menuye girecek ...sonrası cok zevkli...

budur

Link açılmadı hocam daha çok ayrıntı verebilir misin?

izle

• quote:

Orijinalden alıntı: y_silhouette

Bircok arkadas root yapmis sanirim fakat benim merakim guncelleme sonrasi c ve cx modelleri arasinda root farki varmi.

176cx sorunsuz rootladı. son güncelleme
  • root için bunu kullanabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98357044

microsd karta taşıma (root gerektirir)
    Sertac Yarbasin Blogu
    İnceleme: FolderMount [ROOT]
    http://sertacyarbas.com/Makale/Inceleme-FolderMount-Root

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 19 Ekim 2014; 17:54:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

Digiturk play için ne yapmak gerekiyor?

digitürk üyesi iseniz digitürk her yerde uygulamasını dt hesabınız ile açıp kullanabilirsiniz.
  • asusun gereksiz programlarını silmek için hangi programı kullanabiliriz?
  • arkadaşlar merhaba. real racing 3 oyundan atma sorunu için herhangibir çözüm varmı?
  • quote:

Cihaz cx'mi c'mi

• quote:

Orijinalden alıntı: llKeko

quote:

Cihaz cx'mi c'mi

benimki cx
  • arkadaşlar hd7 kılıfı cx'e olur mu? boyut farkı var mı çok?
  • Tam cihazdaki pil sorunu guncelleme ile duzeldi dedik yine basladı.Gece wifi kapalı hafızayı temizleyip bırakıyorum sabaha %50 bitmis oluyor..Tabletin arkasında surekli hafif bir sıcaklık var...Yok mu bunun bir cozumu gercekten sinir etti beni

• Hocam bugün digiturk play canlı yayın sorunsuz çalıştı.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Deep Sleep Battery Saver kullanıyorum. Bende sizdeki kadar şarj düşüşü olmasa da saatte %1 idi şimdi çok daha az. Deneyin derim. (Uyuşuk modda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: llKeko

quote:

Cihaz cx'mi c'mi

benimki cx

Cihazı, root programı 1.4.6 ile mi yoksa linkteki programlami rootladinız.

• OTG ile biraz fantazi oldu ama.
     ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bende 270 liraya MemoPad 7 176cx alarak araniza katilmis bulunmaktayim. Hali hazirda DSLR kullanicisi oldugum icin 5mp'lik modeli secmedim

Kilif olarak ise yukarida paylasilanlar ve gittigidiyorlardakiler bana pek hos gelmedi, n11'den gene Asus'un Mag SMART kilifini satin aldim. Ancak yurtdisi fiyatindan bile ucuza (indirimle 57 lira)'ya gelince biraz orjinalliginden suphelendim Tablet ve kilif gelince bir incelerim buraya bildiririm dusunen varsa.

Kilifin resmi bu gibi bakalim aynisi mi gelecek;

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi)

Nerden o fiyata aldınız.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.