Şimdi Ara

Htc One güncelleme yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim One(M7)da root var belki o yüzdendir bilmiyorum ama güncelleme gözüküyor yükle diyince Recovery ekranına atıyor. Hadi tamam install bölümünden yapayım diyorum downloads'tan buluyorum güncellemeyi flashlıyorum, failed diyor bu sefer. Ne yapmalıyım taktik verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme almak için stock recovery gerekli ve telefonda root olmaması gerek.
    Stock recovery yükleyip rootu kaldırırsan yükler ama custom rom olmaması lazım, orjinal htc romu olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

Güncelleme almak için stock recovery gerekli ve telefonda root olmaması gerek.
    Stock recovery yükleyip rootu kaldırırsan yükler ama custom rom olmaması lazım, orjinal htc romu olması lazım.

Rom kurmadım zaten sadece rootlu. Custom recovery nerden yükleyebilirim?

• Hocam cevap vermiceksen Reset çekiyorum telefona

• Real Slim Shady kullanıcısına yanıt
    Custom değil stock recovery yüklemeniz gerek.
    http://www.trandroidev.com/one-m7-gelistirme-kilavuzlari/4197-konumunda-ota-guncellemeleri-almak-icin-gerekli-stock-recovery-dosyalari.html

burayı inceleyebilirsiniz. 4.4.2 Sense 5.5 ve Türkiye cihazıysa recovery 4.19.401.5.img'i indirin, tabi kendi telefonunuzdan build numarasını doğruladıktan sonra flaşlayın, yanlış recoveryi flaşlarsanız telefonunuz bozulabilir.
  • hocam selamlar

birşey soracağım. imei atılmış bir htc one ı, bootloader ile unlock edip, custom rom atarsak imei uçar mı acaba ?

tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.