Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (12 Mobil) - 11 Masaüstü12 Mobil
5 sn
26.855
Cevap
564
Favori
1.653.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Sony batışın yakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sony batışın yakın

Batmamak için AAA vermiyor demek ki, biraz anlayış yahu Evet sen oyunları beğenmedin diye Sony batacak, gidip metacritic puanı 10 olan EA, Ubisoft oyunu verseler daha mı iyi olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 6 Mart 2015; 13:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya surekli provokatif mesajlar atanlar bir ceza alsa da rahatlasak. Tamam bir kez yazilir oyunu beğenmedim, Sony'nin oyun politikasına katilmiyorum diye. Ama kac gundur ısrarla yazanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Konuya surekli provokatif mesajlar atanlar bir ceza alsa da rahatlasak. Tamam bir kez yazilir oyunu beğenmedim, Sony'nin oyun politikasına katilmiyorum diye. Ama kac gundur ısrarla yazanlar var.

Her bölümde var o tipler.Yöneticiler de haklı hepsini cezalandırsalar forumda üye kalmaz.

• 4 oyun vereceğine 1 tane tomb raider verselerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Sony'nin gelecek ayki oyunların yanında ekstra bir hediyesi daha varmış.
    PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

• suna inaniyorsan bence hesabi kapa gitsin .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

suna inaniyorsan bence hesabi kapa gitsin .d
    Counter Spy i bitirdim Normalde. Keyifli oyun. Bakalım yeni zorluk derecesinde tekrar başlıycam
    Valiant Hearts önceden oynamıştım. bitirmemiştim bitireyim hazır aklıma gelmişken.
    Oli Oli 2 acayip bağımlılık yapıyor. Zor bir oyun. Bütün yıldızları almak baya baya bi zorlayacak orası belli
    Diğer oyunu daha oynayamadım.

Harika bir ay bence. Oyun dünyası AAA oyunlardan ibaret değildir. Bu verilen oyunlara da çocuk oyunu diyenlerin "oyun" kelimesinden bihaber insanlar olduğu çok belli.

Ver bakalım Oli Oli yi bi çocuğun eline bak bakalım 2 bölüm geçebiliyo mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Oddworld ilk PS zamanında hatta windows 95 - 98 zamanındaki oyunun remake'i oynadığım kadarıyla. Çok net hatırlayamıyorum tabi oyunun bölümlerini falan ama başlangıç videosu falan aynı. Çok efsane bir oyundur o dönemlerde oynayanlar iyi bilir. Çöp diyenler zaten tahminimce oyundan anladıkları tek şey cod-fifa olan güruh. Yoksa Oddworld efsanedir. Oynaması da zeka ve strateji ister. Xbox live için yıllarca para ödedik karşılığında oyun falan verilmiyordu. Şimdi millet online oynamak için para veriyor bir de bedava oyunlara laf yapıyor. Hediye la hediye. Normalde bunu vermemesi lazım. Promosyon bu :) Ne yüzsüz insanlar var arkadaş ne değerli paranız varmış. Şu PS kırılsa da çenenizden kurtulsak.

Bunlara bedava konsol, bedava TV, ve her ay çıkan en son AAA oyunu versen yine diyecek laf bulurlar. Sony neden elektrik faturasını ödemiyosun yazıklar olsun yılda 50 dolar veriyoruz filan derler.

Ama dediğin doğru. Bu elemanlara Her ay Fifa15 verceksin. Bitcek.

• İlk mesaj güncellendi. Şu ana kadar 34 oyun verilmiş PS4'e plus ile.

• merhabalar arkadaslar. Bende kinamayin ama biraz daha iyi oyunlar olabilir diye dusunuyorum ps3teki bazi oyunlari remas edip ps4e hediye verebilirler diye dusunuyorum. Eklemek isteyen olursa ferhat41tr saygilar

• bir oyundaki en önemli özellik kesinlikle yüksek çözünürlüklü gerçekçi grafiklerdir. oyunun grafiği kötüyse o oyun istisnasız bebe oyunudur.

mantık bu sanırım. bende yıllardır internette "pro oyuncu nasıl olunur" diye aratıyordum. beyhudeymiş meğersem. artık bende sizdenim :)))))))))

• Valiant Hearts bekledigimden cok daha guzel cikti. Burun kiviranlar indirip denesin bir sey kaybetmezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: endaman95

quote:

Sony'nin gelecek ayki oyunların yanında ekstra bir hediyesi daha varmış.
    PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

ciddi ciddi spoilera heyecanla bastım :D Allah da seni güldürsün uncle trevor :D

Amin cümlemizin

• quote:

4 oyun vereceğine 1 tane tomb raider verselerdi

Sony sana şirketten %5 hisse verse yine yaranamaz çünkü niye %10 vermedi dersin

• quote:

quote:

4 oyun vereceğine 1 tane tomb raider verselerdi

Sony sana şirketten %5 hisse verse yine yaranamaz çünkü niye %10 vermedi dersin

Alıntıları Göster
    Kaykaylı oyun hariç 3 tane süper oyun verdiler. Bu ay tatmin etti. Özellikle Valiant Hearts inanilmaz bir oyun. Metal Slug'ın duygusal versiyonu gibi olmuş. Müzikler, bulmacalar, resimli tarihi metinler, hikaye on numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Kaykaylı oyun hariç 3 tane süper oyun verdiler. Bu ay tatmin etti. Özellikle Valiant Hearts inanilmaz bir oyun. Metal Slug'ın duygusal versiyonu gibi olmuş. Müzikler, bulmacalar, resimli tarihi metinler, hikaye on numara.

Alıntıları Göster
    Konu PS3 için ama paylaşmak istedim, nisanda PS3 için Dishonored gelecekmiş.

• Dishonored harika oyundur, sırf bu ay verdikleri oyunlar ile benim için plus'ın yari parası çıktı. Oddworld ve valiant çok güzel oyunlar.

• İnadına yapılıyor sanki! he çok çok çoooooook çooooooooooooook güzel oyunlar öyle güzellerki öyle güzeller tamam anladık kapatın şu konuyu. İndiren indirir indirmeyende indirmez. Mart 2014 ten beri plus üyesiyim verdiği hiçbir oyunu indirmedim indirdiğimide 1-2 gün içinde sildim özellikle 7-8 aydır hiç birini indirmedim neyin tatavası bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

İnadına yapılıyor sanki! he çok çok çoooooook çooooooooooooook güzel oyunlar öyle güzellerki öyle güzeller tamam anladık kapatın şu konuyu. İndiren indirir indirmeyende indirmez. Mart 2014 ten beri plus üyesiyim verdiği hiçbir oyunu indirmedim indirdiğimide 1-2 gün içinde sildim özellikle 7-8 aydır hiç birini indirmedim neyin tatavası bu?

Oyunların üçüde gayet güzel.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.