Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.660.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

lego mego çoluk çocuk bebelik oyunları falan ne ya anlaşılan bu ay da tırt

Bebelik oyun gördüklerimizle mi alakalı. Minecraft bundan daha bebelik görünüyor ama dünyada oynayanların yaş ortalaması 32. Herkes yorum yapmış olmak için birşeyler yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Octodad ve knack verilse süper olurdu
    umarım lego gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Bebelik oyun gördüklerimizle mi alakalı. Minecraft bundan daha bebelik görünüyor ama dünyada oynayanların yaş ortalaması 32. Herkes yorum yapmış olmak için birşeyler yazıyor

Kendi yazdigiyla celismek bu olsa gerek , minecraft zeka strateji gerektiriyor bir cocugun tam anlamiyla anlayip oynayacagi bir oyun degil , legonun da mi yas ortalamasi 32? Ben 32 yasinda lego oynayan adama guler gecerim sadece

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Kendi yazdigiyla celismek bu olsa gerek , minecraft zeka strateji gerektiriyor bir cocugun tam anlamiyla anlayip oynayacagi bir oyun degil , legonun da mi yas ortalamasi 32? Ben 32 yasinda lego oynayan adama guler gecerim sadece

İster 32 ister 70 yaşında isteyen istediğini oynar sana ne? Güler geçermiş hadi canım her sene birbirinin aynısı call of duty al sen 70-80 dolar bayılıp.

• 33 yaşındayım lego oynuyorum gülün bana hadi

||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

33 yaşındayım lego oynuyorum gülün bana hadi
    Japonya plus oyunları belli oldu. PS4'e Counterspy, Oddworld New & Tasty, ve OlliOlli. Farklı olur büyük ihtimal bizim ile.

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Komik olan pc oyuncuları konsol oyuncularını hep grafik konusunda aşağılayıp dalga geçerler. Sonra konsol oyuncularıda gelir yok biz grafik için oyun oynamıyoruz da kaliteli oyun oynamak daha önemli de asıl içerik önemli diye bıdı bıdı yaparlar. Ama en ufak örnekte direk grafiği öne sürüp bu oyun mu, çöp, indie diye aşağılarlar. Valla konsolu her daim pcye tercih ederim ama oyuncu kalitesi bakımından yerlerdeyiz kusura bakmayın. Özellikle Türkiye'de. O grafik grafik diye etrafa master race havası atan pc oyuncuları bu konuda bizden on kat daha iyiler. En azından indie oyunlara değer veriyorlar ve birçok oyunu grafikleri için değil oynanışı ve içeriği için oynuyorlar. Yahu konsolu sadece bf ve fifa için alan bi nesil var ya daha ötesi olabilir mi...

Konsolu sadece bf ve fifa için alan adam var ya ötesi var mı demek insanların zevk ve tercihlerini eleştirmek oluyor bilmem farkındamısın. Atıyorum sende konsolu indie oyun oynamak için almış olsan ve birileri sana kurduğun cümlenin aynını kursa hoşnut olurmuydun ? Hayır.

Herkesin zevki ihtiyaçları farklı ve herkes kendini bağlar. İnsanlara saygı duymayı bilmek lazım sonuçta fifa ve bf için konsol alanların parasını sen vermiyorsun. Yukarıda ben bu milleti anlamıyorum pvz ve lego oyununu nasıl oynuyorlar diye sitem eden arkadaş ile aynı şeyi yapıyorsun Neyse durumun farkında olman için hatırlatmak istedim iyi oyunlar dilerim.

ben sadece pes 15 atıyorum valla

ben de fifa2015 için aldım mesela :D
    TIGUAN 1.4TSI/ Iphone 7 PLUS 128GB siyah / Play Station 4 Siyah / Samsung Tv 46F6470 / Samsung Home Theater HT-H5550W 3D Bluray Smart Wireless 5 1 / Turtle Beach Ear Force Stealth 500P Premium Fully Wireless Gaming Headset with DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound / Macbook Pro 2.5ghz 3.7 turboboost 512gb ssd 16gb ram 2gb Amd Radeaon Ekran Kartı

• quote:

Knack varken Lego istemezuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Drago

quote:

Knack varken Lego istemezuk

Alıntıları Göster
    az eli ayağı düzgün oyunlar olsun yeter

• bozcan kullanıcısına yanıt
    oooo odworld gelsin başka bişeye ihtiyaç kalmaz ya.. daha geçen gün niyetlendim almaya ama içimden bi ses dur dedi. Bu bir işaret olabilir

Uzun zamandir gorunmuyordun yine cop cop diyerek dönmussun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bozcan

Japonya plus oyunları belli oldu. PS4'e Counterspy, Oddworld New & Tasty, ve OlliOlli. Farklı olur büyük ihtimal bizim ile.

Hong kong ile karıştımışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Mart 2015; 10:50:09 >

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Doğruysa %99 bizde aynı oyunlar gelecek. Bir tek Killzone da değişilik gostermişti. Onunda bir sebebi vardı sanırım.

Japonya ile genelde hep farklı oyunlar geliyor. Sadece geçen ayın oyunlarına bakmanız yeterli bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 3 Mart 2015; 10:40:04 >

• Lego oyunları hem büyükler için hem de küçükler için çok eğlenceli oyunlardır önyargınızdan kurtulun.
    Ama vereceklerini zannetmiyorum.

quote:

Doğruysa %99 bizde aynı oyunlar gelecek. Bir tek Killzone da değişilik gostermişti. Onunda bir sebebi vardı sanırım.

Japonyayla hiç aynı olmuyor geçen infamous first light bile aynı değildi..

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

quote:

Japonya ile genelde hep farklı oyunlar geliyor. Sadece geçen ayın oyunlarına bakmanız yeterli bunun için.

hong kong ile kariştırmışım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Mart 2015; 10:47:21 >

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.