Şimdi Ara

Watch Dogs'un Xbox One ve PS4 Sürümleri için Karşılaştırma Videosu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim için önemli olan pc. bide oyunu kötülemek için pusuya yatan arkadaşlar siz daha iyisini yapın oynuyalım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hala ne tartışıyorsunuz sondaki patlama efeki herşeyi açıklıyor

• PS4 Kral,gelmis gecmis en guclu konsol,hic bisey eline su dokemez,1080p oynatan tek cihaz,Xbox One yaninda eski nesil kalir.Sizde mutlu mesut yasayin.Bi tavsiye ama ne olur bi goz doktoruna gidin!

• Hem Watch Dogs hem Wolfeinstein Xbox One'da daha iyi. Kıvranmayın boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun birader? Arkadaş hala 1.5 kat güçsüz bir cihazı başabaş göstermeye çalışıyorsunuz. Adamlar aradaki farkı kapatmak için contrastı dayamışlar tıpkı battlefield 4 teki gibi, detaylarda bariz ps4 üstün yapacak bişey yok yani, cihaz güçlü.

Sen neyi ispatlamaya calisiyorsun PC donanimlari PS4 u 10 kere tokatlar ama PS4 PC High ayarlarda oynatiyor.Demekki neymis is donanimda degil yapimcinin yaptigi optimizasyon,ilgi ve alaka imis.

• Arkadaşlar iki konsol arasında fark gören parmak kaldırsın ben hiç bir fark göremedim. Bu arada ps4 le Xbox one yi karşılaştıracaklarına ps4 le ps3 karşılaştırsınlarda aradaki gelişmeyi görelim....

• 1.PC
    2.ps4
    3.XO

Varmı itirazı olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir

1.PC<br>2.ps4<br>3.XO<br><br>Varmı itirazı olan ?

evet var.Xbox one ile ps4 arasındaki grafik farkını nasıl ayırt ettin merak ettim şimdi başlayacaksınız köşe yumuşatma vs. diye hikaye bunlar.Arada fark yok.Xbox one nin ise renk paleti çok çok daha iyi ve canlı.Bu durumda 2.xbox one 3.ps4

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

quote:

Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun birader? Arkadaş hala 1.5 kat güçsüz bir cihazı başabaş göstermeye çalışıyorsunuz. Adamlar aradaki farkı kapatmak için contrastı dayamışlar tıpkı battlefield 4 teki gibi, detaylarda bariz ps4 üstün yapacak bişey yok yani, cihaz güçlü.

Sen neyi ispatlamaya calisiyorsun PC donanimlari PS4 u 10 kere tokatlar ama PS4 PC High ayarlarda oynatiyor.Demekki neymis is donanimda degil yapimcinin yaptigi optimizasyon,ilgi ve alaka imis.

Benim ağzımdan pc çıktı mı? Nerenle okuyorsun yazdıklarımı? çatlasanda patlasanda ps4 xbone dan 1,5 kat daha güçlü. Bunu değiştiremezsin, boşuna milleti göz doktoruna yollama, bence sen hazımsızlık sorunun için dahiliye uzmanına görün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir<br><br>1.PC<br>2.ps4<br>3.XO<br><br>Varmı itirazı olan ?</blockquote><br><br>evet var.Xbox one ile ps4 arasındaki grafik farkını nasıl ayırt ettin merak ettim şimdi başlayacaksınız köşe yumuşatma vs. diye hikaye bunlar.Arada fark yok.Xbox one nin ise renk paleti çok çok daha iyi ve canlı.Bu durumda 2.xbox one 3.ps4

Bak kardeşim PC de 1080p 60 fps ultra

Ps4 900p 30 fps hıgh

Xbox one 792p 30 fps hıgh

firma diyor bunu ben değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos_03

Arkadaşlar iki konsol arasında fark gören parmak kaldırsın ben hiç bir fark göremedim. Bu arada ps4 le Xbox one yi karşılaştıracaklarına ps4 le ps3 karşılaştırsınlarda aradaki gelişmeyi görelim....

Hocam zaten 22,24" monitörde birşey anlayamazsın.Sen birde videoyu 40,42" tv de oynat bakayım neler farkedşyosun(ilk fark edeceğin doku detayı ).

• quote:

1.PC 2.ps4 3.XO

Varmı itirazı olan ?

Evet var.Xbox One cok daha iyi gozukuyor.Assagida ki yorumunda dolayli yonden anlatmak istedigin aslinda su "Xbox One daha iyi" iki attigin yorumun ozeti de su"Xbox One cok daha iyi ama ben agir bir Sony fanatigi oldugum icin PS4 daha iyi"

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir<br><br>1.PC 2.ps4 3.XO<br><br>Varmı itirazı olan ?</blockquote><br><br>Evet var.Xbox One cok daha iyi gozukuyor.Assagida ki yorumunda dolayli yonden anlatmak istedigin aslinda su "Xbox One daha iyi" iki attigin yorumun ozeti de su"Xbox One cok daha iyi ama ben agir bir Sony fanatigi oldugum icin PS4 daha iyi"

Arkadaşım sen yanlış mesajı alıntıladın sanırım :)

• quote:

Benim ağzımdan pc çıktı mı? Nerenle okuyorsun yazdıklarımı? çatlasanda patlasanda ps4 xbone dan 1,5 kat daha güçlü. Bunu değiştiremezsin, boşuna milleti göz doktoruna yollama, bence sen hazımsızlık sorunun için dahiliye uzmanına görün

Galiba anlama sikintisi icindesin.Madem iki cihazi karsilastirip birinin otekinden 1.5 kat daha guclu oldugunu soyluyorsun ben de sana o 1.5 kat guclu cihazi baska bir cihazla kiyasladiginda 10 kat daha dusuk ama hemen hemen ayni performansi veriyor dedigimde yanlis bi alinti mi yapmis oluyorum? DX12 gelene kadar sabredin sonra....:):):) Sizin yuzunuzden adam taraf olur.Birakin taraf olmayi fanatik olur.PC fanlarini burnu havada bos konusurlar sandim.Sony fanlari daha da betermis.Deneyim etmis oldum.Ha bu arada Wolfenstein karsilastirmasina da bi goz at sonra gel konus:):)

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir<br><br>1.PC 2.ps4 3.XO<br><br>Varmı itirazı olan ?</blockquote><br><br>Evet var.Xbox One cok daha iyi gozukuyor.Assagida ki yorumunda dolayli yonden anlatmak istedigin aslinda su "Xbox One daha iyi" iki attigin yorumun ozeti de su"Xbox One cok daha iyi ama ben agir bir Sony fanatigi oldugum icin PS4 daha iyi"

şaka gibi 39 da araç detayı xboxın mediım ps4 ün hight ayarlarda olduğunun kanıtı değilmi sence :D

• Xbox farkı koymuş :)

• quote:

One çözünürlükten kısıp grafiğe abanmış ve gayet başarılı.

Bu mesaj sana ait degilmi?

• quote:

quote:

Galiba anlama sikintisi icindesin.Madem iki cihazi karsilastirip birinin otekinden 1.5 kat daha guclu oldugunu soyluyorsun ben de sana o 1.5 kat guclu cihazi baska bir cihazla kiyasladiginda 10 kat daha dusuk ama hemen hemen ayni performansi veriyor dedigimde yanlis bi alinti mi yapmis oluyorum? DX12 gelene kadar sabredin sonra....:):):) Sizin yuzunuzden adam taraf olur.Birakin taraf olmayi fanatik olur.PC fanlarini burnu havada bos konusurlar sandim.Sony fanlari daha da betermis.Deneyim etmis oldum.Ha bu arada Wolfenstein karsilastirmasina da bi goz at sonra gel konus:):)

Seni geçen haftaki 2 si 1 programı paklar, aç izle xbox vs ps4 konusunu bi dinle yüreğin kaldırmayabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir<br><br>One çözünürlükten kısıp grafiğe abanmış ve gayet başarılı.</blockquote><br><br>Bu mesaj sana ait degilmi?

Ps4 ün her anlamda Xbox one'dan üstünlüğü Tescil edilmiş ve onaylanmıştır buna lafım yok arkadaşım. Ben bu oyun için şahsi fikrimi söyledim sadece.

Bu arada Orta seviye pc oyuncusuyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

şaka gibi 39 da araç detayı xboxın mediım ps4 ün hight ayarlarda olduğunun kanıtı değilmi sence :D

orda ps4 versiyonunda araba hasar almis Xbox One versiyonu almamis bumu daha detayli dedigin yer? Bide ps4 high Xbox medium hahaha tam tersi olmasin sakin madem oyle dusunuyorsan?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.