Şimdi Ara

Ssd için ahci ve raid modu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anakartın sitesinden ahci driverini indirdim.Aygıt yöneticisinden elle güncelledim sonuçlar yüksek çıktı.Ama hızda değişiklik ilk günkü gibi Ya da ben çok şey bekliyordum.

Ssd için ahci ve raid modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

Anakartın sitesinden ahci driverini indirdim.Aygıt yöneticisinden elle güncelledim sonuçlar yüksek çıktı.Ama hızda değişiklik ilk günkü gibi Ya da ben çok şey bekliyordum.

En azından için rahatladı ;)
  • Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    As ssd testini atabilirmisiniz. Rastgele 4k sonuçlarını görelim.
  •  Ssd için ahci ve raid modu
    Degerlerin iyi değil. Her zamanki gibi amd ve ssd sorunu. Ssd yi sata 3 porta taktıgından eminsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Degerlerin iyi değil. Her zamanki gibi amd ve ssd sorunu. Ssd yi sata 3 porta taktıgından eminsin.

Senin ssd'n varsa değerlerini yazarmısın ve sistemini de.7200 rpm harddisk kullanıyorum sanki iade'de edemedim.
    Eve geçince testleri atarım.
  • sata kablosu sata 2 icin olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD ile ilgili bir sorun gibi gözüküyor. Güncel driver indirin. Bunun dışında yapılabilecek pek bir şey yok.
  • Ethernet kartımdan tut, biosa kadar herşey güncel.Anakartımdaki bütün portlar sata 3 ama böyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Senin ssd'n varsa değerlerini yazarmısın ve sistemini de.7200 rpm harddisk kullanıyorum sanki iade'de edemedim.

SSD: samsung 840 Pro 512 gb
    Anakart: Asus p8p67 pro
    İşlemci: İntel 2500k
    Ekran Kartı: Gigabyte R9 290 3X Windforce OC

Ssd testi windows 8.1 de kullanmakta oldugum tüm programlar (Avast, ****, Realtek hd audio, creative sound blaster X-fi MB tarzı bi kaç program daha.) kurulu olarak test edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 20 Mayıs 2014; 21:56:45 >

Buda uzun süre kullanmış oldugum şuanda boşta yatmakta olan orico hm-01 128 gb ssd ile alınan testler.

NOT: SSd nin kontrolcüsü marvel dir.

Marvel sata portundan alınan test

İntel sata protundan alınan test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 20 Mayıs 2014; 22:22:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.