Şimdi Ara

Yarışma: MONSTER TULPAR T7 V2.3 VİDEO İNCELEMESİ - Güncel Oyun Videoları Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güzel bir inceleme olmuş. Ellerinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yarışmada herkese başarılar :)
    Selam ve Dua ile
  • yarışmayı kazananı şimdiden tebrik ediyorum
    Selam ve Dua ile
  • Videoyu çektiğiniz makine eski versiyon sanıyorum gtx770m kullanılmış . 870m daha iyi performans verdiğini söylemişler umarım da sıkıntısı yoktur . Ancak benim size soracağım ben bu markaya güvenip bu kadar para verip ne gibi sıkıntılarla karşılaşacağım. Mutlaka sıkıntıları vardır firmanın . Koskoca Asus un bile o kadar sorunlu makineleri varken ne üdüğü belirsiz bir Türk malının da olması kaçınılmazdır. Ben makineyi almayı çok istiyorum ama kafamdaki soru işaretleri gitmeli. Kullananlar, özellikle 1-2 seneyi aşkın süredir kullananlar bize tecrübelerini anlatabilirler mi ? Böylece almayı düşünenlerin kafasındaki soru işaretleri kalkar ve karar vermeleri kolay olur
  • Bilgisayar almayı düşünüyorum ama çok kararsızım kasanın büyüklüğü beni düşündürüyor kullandığım bilgisayar performansı iyi olması gerekiyor aksi takdirde bir işime yaramaz sürekli de taşıma ihtiyacı oluyor ddaha küçük kasa olup performansı iyi olan bilgisayar monsterde var mı ve o kadar paraya değer mi?
    bilgisayarla ilgili bir sıkıntı yaşamadım firmadan ötürü şimdiye kadar bir keresinde bios güncellemem gerekiyordu gittim mağazalarına yarım saatte bios güncellediler herhangi bir ücrette talep etmediler bilgisayarı alırken ki sıkıntılarımı ilk mesajda yazdım ordan okuyup görebilirsin. Uyarım sana şu olsun haswell işlemcilerde usb 3.0 uyumsuzluk sorunu var eski usb 3.0 harici hdd lerde sıkıntı yapıyor dosya kopyalarken takılmalar bağlantı kopmaları gibi sıkıntılar çıkarıyor haswell işlemcilerin genel sıkıntısı şimdiye kadar yapılacak bir şey varsa da bulamadım malesef yeni hddlerde sıkıntı olmuyor pek
    bende teşekkür ettim ilgine
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.