Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Robben attığı deparda saatte 37 km hızla şimdiye kadar ölçülen en yüksek hız rekorunu kırmış.
  • ALMANYA: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Özil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng

PORTEKİZ: Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo, Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira
  • RINALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • Portekiz nijerya gana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa laf edicek yermi arıyorsunuz?videonun devamını izlemeden konuşmayın.hakemler el uzattığı için ilk oraya gidiyor sonra çocuk aklına geliyor döndüğünde o gitmiş oluyor onun arkasındakinin elini sıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: napoleon07

quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

Orijinalden alıntı: napoleon07

bugünkü maçlar için sağlam iddia kuponu olan varmı ?

çok yüklü girmek için

almanya portekiz maçından biraz tırsıyorum ben çok ters ekipler. portekiz çok golcü değil bence. Almanyada da forvet hattı kuvvetsiz . orta saha iş yapıyor almanlarda.
    forvette çok kaliteli eleman yok alman ekibinde. portekiz ise ronaldo ile ayakta tek. adam etcek başka adam yok takımı.

Almanya - Portekiz KG var
    Gana - ABD 1.5 üstü
    İran - Nijerya maç sonucu 2

Bu üç maç oldukça güvenilir bence. Bunlar dışında +4.5'tan Fenerbahçe'ye de çok güveniyorum.

Karşılıklı gole

50 tl atıcam

Tek maç oynuyorsanız Nijerya'ya atın. Çok daha güvenilir o maç. Ondan sonra da FB maçı geliyor benim gözümde.

• Almanya forvetsiz cikmis

İLK 11'LER BELLİ OLDU:

ALMANYA: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Özil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng

PORTEKİZ: Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo, Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira

DEV MAÇIN DETAYLI A
  • benim uyduda bis girme yok arkadaşlar trt yi izliyemiyorum varmı başka şifresiz veren kanal
  • Ronaldoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Ronaldo beline kuvvet. Mesut'u morart!

• Panzerler ezecek, Nijerya kolay kazanacak, ABD acımayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

illa laf edicek yermi arıyorsunuz?videonun devamını izlemeden konuşmayın.hakemler el uzattığı için ilk oraya gidiyor sonra çocuk aklına geliyor döndüğünde o gitmiş oluyor onun arkasındakinin elini sıkıyor

http://www.youtube.com/watch?v=xdX5lTLy5nI bunu izlemedin heralde

• Almanya enfazla 3ten fazla atar

• Bakıyorum herkesin dilinde ronaldo var.Takımı tek kişinin taşıması çok zor ve karşıdaki rakip makine gibi top oynuyor.Almanya(panzer) portekizin üstünden geçer asfalt çeker
  • Almanya ve mülleeeeer coşacak

• Lütfen Ömer Üründül yorumlasin ya

• forza almanya
  • Almanya 11ini nedense pek beğenmedim.Lahmın ortada oynaması schweinsteiger yerinede Khediranın oynamasından sanırım.Portekizde çıkabileceği en iyi 11le çıkmış.Ronaldo sakatlıktan çıktımı çok formsuz oluyor.Almanya 3-4 stoperle oynayacak Nani ve Ronaldo için bir fırsat
  • Kahin deve Portekiz demiş
  • Ronaldo 90 dakika oynayabilecek mi, skor kadar merak ettiğim bir husus.

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.