Şimdi Ara

ipad 2 jb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cevaplandı. Bir sorudaha sorayım ben ipad 2 kullanıyorum. 5.1.1 jb li şekilde. Bazı uygulamalar ios 6 üstü istiyor yükseltmek istiyorum. Sizce hangi sürüm performansta sıkıntı yaratmadan bana jb imkanı sağlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 16 Nisan 2014; 21:00:39 >

• Daha çıkmadı 7.1 e jb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorudaha sorayım ben ipad 2 kullanıyorum. 5.1.1 jb li şekilde. Bazı uygulamalar ios 6 üstü istiyor yükseltmek istiyorum. Sizce hangi sürüm performansta sıkıntı yaratmadan bana jb imkanı sağlar?
  • iOS 7.1'e jb şu an için yok ve uzun bir süre de olacağa benzemiyor.

iPad 2'yi iOS 5.1.1'den istediğin bir sürüme yükseltemwzsin A5 çipe sahip olduğu için. Ancak ve ancak iOS 7.1'e yükseltebilirsin.

Bende de iPad 2 olduğundan eğer jbye çok ihtiyacın yoksa ve iPad 2'ni ciddi anlamda güncel uygulamalar için kullanıyorsan iOS 7.1'e güncelleyebilirsin. Elbette ki bir iOS 5.1.1 değil ama 7.1'de de gayet sorunsuz çalışıyor.

Jbye ihtiyacın varsa bırak 5.1.1'de kalsın bir süre daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler cevap için. 7.1 e jb çıkana kadar dokunmayayım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Bir sorudaha sorayım ben ipad 2 kullanıyorum. 5.1.1 jb li şekilde. Bazı uygulamalar ios 6 üstü istiyor yükseltmek istiyorum. Sizce hangi sürüm performansta sıkıntı yaratmadan bana jb imkanı sağlar?

7.1 den onceki surumlere guncelleyemezsin 7.1 e gec yakinda cikar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.