Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
406.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısın kardeş benimde aslında pek huyum değildir netten alışveriş? ama ben bu kampanyanın yakın zamanda bitebileceğini düşündüm. öyle ya daha ne kadar devam edebilirki. 15-23 eylül tarihleri arasınadi insertte vardı bu telefon yani adamların ellerindede sınırlı sayıda vardır galiba. ben asker olduğum için malum çıkamıyorum dışarı mecburen buraya sipariş verdim. yani gelir gelmesinede işte zamanında gelirmi esas önemli olan o. ben haftasonu olayının etkileyeceğini hiç düşünmemiştim. bundan sonra alacak arkadaşların kulağına küpe olsun.
  • ersel eli opulcek adamsın:)))bu powerpoint nerde peki?yani powerpoint yokmu?kitapcıgında yazıoda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter -- 23 Eylül 2007; 12:35:17 >
  • sağolasın arkadaşım. haklısın en uygun gün dediğin gibi hafta başı. büyük ihtimalede zaten o zaman yapılan siparişler haftasonuna kadar elinde oluyor. napalım artık yapılacak bişey yok beklemeye devam.

quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin
    Bende o hataya çok düştüm mesela EFT olayı falan.
    Çok denk geldim hafta sonuna ve sorun yaşadım.
    O yüzden bundan sonra alacaklara küpe olsun.
    Sipariş verilecekse bence en uygun gün pazartesi ve salı.
    Ama umarım sorun çıkmaz arkadaşım
  • powerpoint'i bulamadım:)quickoffice'in içinde olması lazım ama yok bende:d acaba silmiş falan olabilirmiyim:)bide mesela gorev yoneticisinde arka planda calısan dosyaları gosterio burdan herseferinde programları kapatmam gerekiyor..şimdi sorum şu;
    menu'den harhangibi bir yere girdigimiz zaman burdan direk cıkıs yapamıyormuyuz?Yani şöyle diyim bende onceden sx1 wardı eger menulerden veya enbasitinden Rehber'den "no" tuşuna basarak cıkarsanız dosya arkaplanda calısmaya devam ediyordu..Oyuzden mesala rehber'e falan girdigimde cıkıs'a basarak cıkardım..SEP990'da bole bişi warmı?umarım anlamışsınızdır:)
  • arkadaşlar gps navigasyon konusunda bilgisi olanlar bizide biraz bilgilendirebilirmi??external gps almayı dusunuyorum fakat harıta programını bulamadım bır turlu bulduklarımıda calıstıramadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami74

ARKADAŞLAR MERHABA CUMA GÜNÜ TEKNOSADAN P990İ SİPARİŞ VERDİM YANINDA JABRA BT KULAKLIKLA BERABER ANCAK TEKNOSANIN İNTERNET SİTESİNDEN SİPARİŞİMİ TAKİP EDİYORUM HALEN BANKA ONAYI BEKLENİYOR DİYOR OYSA CİHAZIN ÜCRETİ KREDİ KARTIMDAN ALINMIŞTI BİLE İNŞALLAH SİPARİŞİM FAZLAA GECİKMEZ CİHAZI SABISIZLIKLA BEKLİYORUM .

quote:

Orjinalden alıntı: bitmap

bu arada @cemhakan arkadaşım. sen tam olarak ne zaman vermiştin siparişi hafta içindemi? siparişten sonra ne zaman ulaştı tam olarak telefon sana 2-3 iş gününü buldumu?

Arkadaşlar kredi kartı için bankanızın sizi arayıp onay alması gerekiyor.Bunu yaptıktan bir gun sonra sipraiş hazırlanıyor.Kargoya verildikten 1 gün sonra(istanbul ise) ulaşıyor yoksa 3 iş günü.Ben perşembe verdim siparişi aynı gün onay laındı.Cuma akşama dogru siparişiniz hazırlanıyor denildi.sonrada kargoya verildi yazdı.Cumartesi sabahı 10:30 da elimdeydi.

Bu arada ciddi bir sorunum var.Telefonu pc den ne zaman ve nasıl sökersem sökeyim pc ve telefon reset atıyor.Ayrıca senkronizasyo nsırasında da bu olay oluyor.Ancka uygulmaa yuklemede hiç sorun yok.Şu an benim anakart tamird eoldugu icin p4 1.8 lik usb 1.1 olan bir makinede bunları yaşıyorum.Sistem temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 23 Eylül 2007; 13:16:39 >

• birde bu yedeklemede kayıtlarımı yedeklemeyi nasıl yapcıam.Gerci reset atıyor ama.yada özel bir program varmı gelen program haricinde telefon rehberini yedeklemek icin yada elle pc den girip telefona aktarmak icin.
    şu reset sorunu yaşadıgım en buyuk sorun.çunku telefonda reset atıyor korkuyorum alet bozulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 23 Eylül 2007; 13:42:06 >
  • bır arkadasımız gameboy advence oyunlarını calıstıran programı sormus nasıl dıye bence mukemel program ben kullanıyorum valla harıka tusları kendı ıstegıne gore ayarlıyabılıyorsun sesi ve kran kalıtesını de tavsıye edıyorum oyun benım ıcın onemlı demıssın ya benım kadar degıol cunku hala 2 tane gameboyum duruyor yas 29 oldu halde ve telefonda da yuzlerce oyun kurulu su an pokemonu ve oynuyorum ve bu msj ı yazarken vbag de tekken acık mıs valla baktımda gecen bı oyun oynuyordum pyramid in the lost onuda bıtırdım oynamak ısteyıpte takılan olursa nerde ne var soylıyebılırım saygılar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Tekrar veriyorum

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i

http://rapid-share.com/files/57642120/pool.rar.html

ersel bendeki oyunda neden toplar renkli vede sayılı deil... hepsi beyazlar... bi ayarı falan war mı ... ?

• Hayır ayarı olduğunu zannetmiyorum.
    Bende bütün topların renkleri farklı sil tekrar yükle.
    Belki yüklenirken bir hata oluşmuş olabilir.
  • merhaba bu g desk programını kuran veya kullanan varmı bilgi verirse çok sevinirim
  • anlamadın bak:)Ben Programlardan direk cıkmak istiyorum Yani arkaplanda calısmasını istemiyorum anladınmı:)her geri tuşuna bastıgımda programı arkaplanda calıstırmasını istemiyorum:)
  • merhaba, içimizde yazılımcı arkadaş var mı ?

sony yazılım konusunda kesinlikle bu telefonda sınıfta kaldı, hep program bulmak zor, hemde bulunan programların yüklenmesinde devamlı hata veriyor. bir kaç arkadaş dısında bu işte başarılı olanda goremiyorum, massive , kurnuc, ersel kardes yahu adam gibi işe yarayacak program bulduk derken yüklerken hata veriyor.

acaba diyorum işletim sistemini değiştirmenin bir yolu varmıdır ? memory kartı kullanarak yeni bir sistem yükleyebilirmiyiz ?

görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
  • ersel yaw bide dün divx'i yükledim ilk başta telefona kurarken hata werdi.."Güvenlik...." bilmem ne hatası diodu..Sonra ben telefonun tarihini geri aldım telefonu yeniden baslattım ve tekrar kurmayı denedim busefer kuruldu..Sonra tarihi eski haline getirdim..Yanlız bugun programı actıgımda error die bişi cıkıo..Update ile ilgili bişiler yazıo..Bunu nasıl cozebilirim?Bide kurarken neden bole güvenlik hatası weriyor?
  • call filter programını çalıştırıp deniyen var mı ? kaydetmiş oldugum telefon hala beni arıyabiliyor.
  • Ana sıfırlama da kod soruyor bu ne kodu hatırlayan var mı ?
  • arkadaşlar 176x220 gif animasyonları 240x320 ye değiştirecek bi program biliyormusunuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

birde bu yedeklemede kayıtlarımı yedeklemeyi nasıl yapcıam.Gerci reset atıyor ama.yada özel bir program varmı gelen program haricinde telefon rehberini yedeklemek icin yada elle pc den girip telefona aktarmak icin.
    şu reset sorunu yaşadıgım en buyuk sorun.çunku telefonda reset atıyor korkuyorum alet bozulacak

bu sorularıma cevap verebilecek kimse yokmu sevgili arkadaşlar.Takınca pc ye cıkaracagım zaman ıdüşünüyorum kara kara.kesin reset atıyor her ikiside.
  • Dostlar Özellikle prof olarak ilgilenen p990i kullanıcıları size sorum var.
    Normal pclerimizde fazla yer kapladığı anda sildiğimiz internet temp files dosyalarını istediğimiz zaman silebiliyoruz mesela bu bizim cep telefonlarımızda varmı ben şuan bakmadığım için hazır konu açtım.
    Girdiğimiz siteler memoryi şişirebilirmi yada hafıza kartında veya kendi hafızasında dolgunluk yapabilirmi?
    Dosyaların saklandığı elbet bir yer vardır onları ben silmek istiyorum tabi varsa oda.
    En azından sitelere girerken hızlı olabilir ama hafıza bakımındanda engelleyebilir onun için msj atayım size dedim.
    Bu temp dosyalarını bilen varmı yada onun gibi uzantılarını silebilecek bir bölüm?
  • Dos ortamı gibi bir ortam var mı bilemiyorum bunun için lınux tabanlı yazılımları bilmek gerek die düşünüyorum, fakay yabancı sitelerde c:// c sürücüsü ve yolu gösteren ibareler gördüm, fakat nereden girilir, yani bu telefonun işletim sistemini silip yeniden yüklemek için gerekli olan ayarları bilen var mı? dizustu bilgisayarla da usb girişi kullanılarak sistem yuklemesi yapılabiliyordu, acaba diyorum bunda memory kullanılarak bu iş yapılabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.