Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
406.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkmalt1

quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Ya çok saçma birşeymiş şimdi ben her şifreli modeme mac adresini tanıtmak zorundamıyım :S ıyh

aslında mantıklı.
    dikkat ettiysen, herhangi bir yerde aktif bağlantı arattığında, şifreli bağlantıya girebilmen için gerekli olan şifre girme menüsü gelmiyor. sanırım, karşı tarafın hakkını korumak amaçlanmış.

acaba bu şifre olyını daha kolay hale getiren bir program yokm. çok saçama gelio bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayta85 -- 20 Eylül 2007; 1:21:31 >

• Her şifreli modeme mac adresi tanıtmak zorunda değilsin...
    Mac filtresi konulduysa ağa tanıtmalısın. yoksa bağlanmaz internete...
    Mac filtresi ayrı bir güvenlik yöntemidir. ben mac tanıtmadığım halde şifreli wirelessıma bağlanabiliyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

quote:

Orjinalden alıntı: darkmalt1

quote:

Ya çok saçma birşeymiş şimdi ben her şifreli modeme mac adresini tanıtmak zorundamıyım :S ıyh

aslında mantıklı.
    dikkat ettiysen, herhangi bir yerde aktif bağlantı arattığında, şifreli bağlantıya girebilmen için gerekli olan şifre girme menüsü gelmiyor. sanırım, karşı tarafın hakkını korumak amaçlanmış.

acaba bu şifre olyını daha kolay hale getiren bir program yokm. çok saçama gelio bana

• Arkadaşlar bende 10 gün önce teknosadan bir p990i alarak aranıza katıldım.ilk zamanlar telefonun menü geçişleri yavaştı. hoperlörden çıkan ses kısıktı.Radyoda rds problemi vardı.Kilitlenme gibi. forumun tüm sayfalarını okuyarak sizlerin sayesinde en son versiyonu yükledim.Tüm bu problemler halloldu.Makina süperötesi oldu.Ancak benim sizlerden bir ricam var.O kadar aramama rağmen bi türlü bu telefona uyacak real one player bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
  • Youtube açmak için herhangi bir flash player bilen var mı?Ben bugün baya bi araştırdım ama bulamadım.Bu işe bir çözüm getirmek şart oldu arkadaşlar.Youtube demek eğlencenin anahtarı demek.Ben bu kaynaktan faydalanamayacaksam bu güzelim cihazla sony ericsson'a koca bir
  • turktelekom youtube'u kapaticak yakinda gprs' haric telefondan girilemicek.
  • arkadaşlar telii şimdi açtım fakat dil ingilizceydi. ayarlardan türkçe yaptım tel reset attı ama dil hala ingilizce
  • güncellemeden kaynaklanıyor olabilir güncelleme yaparken ingilizce paketi yüklemiş olabilirsin.
  • Arkadaşlar ben henüz bi internet bağlantısı yapamadım.. Bilgisayarımda kablolu modem ve bluetooth var.. Bunları kullanarak telefonla intenete girmek istiyorum.... Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?? Önceki sayfalarda bu konuyla ilgili bi açıklama var fakat söylenen seçenekleri bulamadım.. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler....
  • quote:

P990i ile internte bağlanabilirsin bu çok basit birşey ve oldukça kullanışlı.
    Yapman gereken p990i yi satın almak.Bilgisayara pc suit'i kurmak.
    Daha sonra telefonu kablo yada bluetooth ile bilgisayara bağlanamak.
    Ardından pc suit ten internete bağlanma sekmesine gelip com numarası seçin bağlan demek.

Kolay gelsin herkese

cok cok tesekkur ederim bilgi icin.
    sadece belirli telefonlarla mi laptop'i baglayabilirim internete? yoksa her telefonla olur mu?

bir de bu telefonun EDGE baglantisi var mi? bu daha hizli baglanti demekmis galiba. degil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: elif12345

quote:

Ardından pc suit ten internete bağlanma sekmesine gelip com numarası seçin bağlan demek.

Kolay gelsin herkese

sadece belirli telefonlarla mi laptop'i baglayabilirim internete? yoksa her telefonla olur mu?

bir de bu telefonun EDGE baglantisi var mi? bu daha hizli baglanti demekmis galiba. degil mi?

edge dısında bütün bağlantılara sahiptir. modemi olan bütün tellerle bağlayabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: uraltay85

quote:

quote:

Kolay gelsin herkese

edge dısında bütün bağlantılara sahiptir. modemi olan bütün tellerle bağlayabilirsin

cok tesekkurler.
    peki bu telefon ile (laptop olmadan) email okuyup, internette web2mail, hotmail sayfalarina girebilir miyim?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uraltay85

quote:

quote:

Kolay gelsin herkese

cok tesekkurler.
    peki bu telefon ile (laptop olmadan) email okuyup, internette web2mail, hotmail sayfalarina girebilir miyim?

valla daha mail özeliklerini kullanmadım ama denemeden göremessin dimi dene ve gör

• birşey soracağım arkadaşlar, hiç denememiştim denedim olmadı ; telefon geldiğinde kapağı açarak cevap verebiliyormuyuz ?? yada kapağı kapatınca çağrıyı sonlandırabiliyormuyuz ?? deneyen oldu mu ?
  • W810i'de playlist oluşturmak çok kolay. Bu telefonda ben bir türlü yolunu bulamadım.
    Şarkıların hepsini birden gösteriyor. Klasör klasör gösterse belki daha kolay olacak.
    Yada bu playlist'i bilgisayarda hazırlamak mümkün mü?
    Hangi programla hazırlanır?

Birde listesinde izin verilen kayıtlı wifi'lere otomatik (kablosuz Lan devredeyken) bağlanabilir mi?
    Mesela iş ve ev kayıtlı olduğunda eve gittiğimde kablosu lan'ı etkinleştir dediğimde otomatik bağlanır mı?
    Yoksa benim seçim yapıp bağlan demem gerekiyor mu?

Son bir soru GPRS kullanırken ikon değişiyor mu? Yoksa yine wifi'deki gibi dünya'mı dönüyor?

Bu forum süper birşey. Forumlar içinde de donanimhaber süper. Donanimhaber in içinde de SE forumu süper.

Not: Teknosa 599+50 ytl indirim çeki + kupa + çanta' ya ilave 75 ytl lik bt kulaklığı 30 ytl ye veriyor. Biraz uğraştırıyorlar ama (zaman açısından) sağlam geliyor. İnternetten siparişi verdiğinizde hemen telefon edip nufus cuzdanı fotokopisini fakslayın. Yoksa onlarda sizde bekliyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ufhouck

turktelekom youtube'u kapaticak yakinda gprs' haric telefondan girilemicek.

Adsl anladık ama operatörleri etkileyemez heralde.
    Ama ne saçma birşey kapatınca kendimize ceza vermiş olacağız.
    Adamlar birşey kaybetmeyecek nasıl olsa.
    Milyonlarca üyeleri ziyaretçileri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratbey

birşey soracağım arkadaşlar, hiç denememiştim denedim olmadı ; telefon geldiğinde kapağı açarak cevap verebiliyormuyuz ?? yada kapağı kapatınca çağrıyı sonlandırabiliyormuyuz ?? deneyen oldu mu ?

Telefon elinde varsa denemek tek tuş kadar yakın.
  • arkadaşlar ben teli aldığımkdan beri versiyon yüklemedim.nasıl yüklenir bilmiyorum şimdiye kadar hiç denemedim.bulunduğum yerde yükleteceğim bir yerde yok.acaba bilen biri varsa bana adım adım nasıl yapıldığını anlatabilirmi.şimdiden teşekkürler.
  • Bir kaç sayfa geriye git mesela 50. sayfadan başla yada site arama motorundan p990i firmware yükleme falan yaz kesin sonuç bulursun.
    Defalarca anlatıldı ve güncelleme herkes başarılı oldu.Şimdiden kolay gelsin fakat en kısa zamanda yüklemelisin.
    Zannedersem senin telefonun en eski yazılımdır ve radyo dinlerken tel kendine reset atıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselyilgin -- 20 Eylül 2007; 15:51:46 >
  • Ersel denedim olmadı diye yazmıştım zaten.. sen bu durumun çözümünü biliyormusun ? napılabilir sence ? fw işe yaramıyor yabancı forumlarda kimse böyle bir istekte bulunmamış çoğunu okudum.
  • Bak yapman gereken ilk işlem sonyericsson'un türkiye sitesine girip p990i yazılımlarından update service programını indirmek.
    Daha sonra programı kuracaksın bilgisayara.Programı çalıştıracaksın.Program seni yönlendirecek.
    Dil seçiceksin Türkçe.Daha sonra telefonu bilgisayara nasıl bağlanman gerektiğini söyleyecek.
    Sende telefonu c tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayacaksın.
    Bağlayınca bilgisayarın ekranında sağ alt köşede bir kaç bişi yüklendiğini görüceksin.
    O işlem bitene kadar bekle.En son şey der yazılım yüklendi kullanıma hazır falan.
    Daha sonra bu işlem bitticek.
    Program senden telefon tipini ve modelini seçmeni siteyecek.
    Sende dokunmatik daha sonrada p990i yi seçeceksin.
    Bundan sonrasıda önceside çok basit.
    Adamlar programı öyle yapmışlarki bilgisayardan hiç anlamasan sadece okumayı bilsen bu işlemi yapabilirsin.
    Yapman gerekenler yazıyor çünkü hadi kolay gelsin yoruldum artık bu işlemi anlatmaktan

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.