Şimdi Ara

TP-LINK TD-W9980 VDSL MODEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
18.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

peki eski modeminizin marka ve modeli neydi :-)

w9980 le 5650 arasinda kaldim da..
    Hangisinin Wi-Fi kapsama alanı iyi onu arastiriyorum..
    Wi-Fi de Tp-Link ürünlerini çok kullandım. Beni hep memnun etmiştir.
  • airties 6342 idi. Bende sizin gibiydim bu cihazin 2014 yili yapimi olmasi anten değişimi 5 ghz bağlantı özellikleri cezbetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludere72

airties 6342 idi. Bende sizin gibiydim bu cihazin 2014 yili yapimi olmasi anten değişimi 5 ghz bağlantı özellikleri cezbetti
    bugun sebepsz yere kopma olayı ile karsilstim.. alacaklar biraz daha arastirsin!!
    wifi var gözüküyor ancak internete giremedi.. loptoptan kapat aç yapmak zorunda kaldim. ancak 5ghz de internet vardi !! anlamadım ne den oldugunu
  • 5ghz de kapsama alani dusuktur. Yani standart 2.4ghz e gore daha az ceker.

• Galiba laptop wifi adaptörde bir uyumsuzluk oldu. Bazi ayarlari değiştirdim dun aksam ayardan sonra 2 saat kopma olmadan calişti

• quote:

Orijinalden alıntı: uludere72

Galiba laptop wifi adaptörde bir uyumsuzluk oldu. Bazi ayarlari değiştirdim dun aksam ayardan sonra 2 saat kopma olmadan calişti
    Merhaba arkadaşlar. Ben de modemimi değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anda kullandığım modem AirTies Air-5341 ve gün içerisinde kopma sorunları yaşıyorum. İki modem arasında kaldım. TP-Link TD-W9980 N600 modem ile TP-Link TL-WDR4300. Bu iki model arasından hangisini seçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

Merhaba arkadaşlar. Ben de modemimi değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anda kullandığım modem AirTies Air-5341 ve gün içerisinde kopma sorunları yaşıyorum. İki modem arasında kaldım. TP-Link TD-W9980 N600 modem ile TP-Link TL-WDR4300. Bu iki model arasından hangisini seçmeliyim?

Alıntıları Göster
    Modemi dün aldım, hattımı VDSL2'ye çevirttim ama hiçbir şekilde VDSL2 modülasyonu ile internete çıkamıyorum, ışık yanıp sönüyor. Auto sync yaptığım zaman ADSL2+ olarak bağlanıyor bu seferde IP alamıyor modem, ne iş bir türlü anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Modemi dün aldım, hattımı VDSL2'ye çevirttim ama hiçbir şekilde VDSL2 modülasyonu ile internete çıkamıyorum, ışık yanıp sönüyor. Auto sync yaptığım zaman ADSL2+ olarak bağlanıyor bu seferde IP alamıyor modem, ne iş bir türlü anlayamadım.

Alıntıları Göster
    torrent desteği var mı ben göremedim. Yoksa büyük kayıp olur
  • Torrent destegi yok.

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Böylesine bir modemin torrent desteğinin olmaması çok kötü olmuş.
  • Usb-torrent icin en iyisi: AirTies

Cunku orijinal, lisansli bittorrent programini kullaniyor.

(Zaten tp-link in yazilim tarafi kotu.)

• alierr A kullanıcısına yanıt
    BEnimde kullandığım modem o marka airties 5443

yeni modemde mutlaka bittorrent olacak, fakat yeni nesil vdsl modemler biraz tuzlu.

Fiber ve adsl modem olarak 2 modeli var alınabilecek. her ikisininde fiber desteği var fakat biri fiber için tasarlanmış ve ac standartlarına sahip yeni nesil. Alınabilecek modemler, tabi fiyatı tutturanlara.

TP-LINK TD-W9980 VDSL MODEM

TP-LINK TD-W9980 VDSL MODEM

• Ikisi de ayni ozelliklere sahip. Adsl, vdsl, fiber destekliyor.

Airties 5760'in, 5650'den baslica farklari:

wifi daha hizli, 11ac var
    Iki tane usb portu
    Lan portlari gigabit
    Vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 6 Kasım 2014; 7:51:24 >
  • quote:

Wdr4300 modem degil router

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Wdr4300 modem degil router

Alıntıları Göster
    Hmm anladım. Yardımınız için teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı. TP-Link TD-W9980, ASUS DSL-N55U ve AirTies Air-5650 içerisinde hangisi tercih edilebilir? 16Mbps kadar internet hızım var ve Wireless üzerinden çekim gücü iyi olmalı.

• quote:

Hmm anladım. Yardımınız için teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı. TP-Link TD-W9980, ASUS DSL-N55U ve AirTies Air-5650 içerisinde hangisi tercih edilebilir? 16Mbps kadar internet hızım var ve Wireless üzerinden çekim gücü iyi olmalı.
    AirTies Air-5650 V2 modem Gittigidiyor'da 149TL. Fiyatı bence çok uygun.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/airties-air-5650-v2-4-port-kablosuz-vdsl2-modem-129597877?gclid=CLvRk-S-5cECFfMZtAodRywAlw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• quote:

3 cihazinda kendine gore ozellikleri degisiyor
    Asus dsl n55u vdsl destegi yok ama fiberi sonlandirir adsl icin almaya gerek yok
    Bittorent destegi ve bir suru özellik mevcut
    Ustundeki antenler airties deki gomulu antenlere gore biraz daha iyi en azindan anten degistirme sansi var

Tp link fena cihazlar yapmiyor ama ozellikle modem tarafinda yazilim sorunu cok genel olarak
    Bu cihaz icin birsey diyemem

Airties 5650 en mantiklisi gibi duruyor
    Tek cihazda adsl vdsl fiber destegi var
    Gömülü anten olmasi dezavantaj
    Bittorent destegi var

Eger yakin zamanda fiber veya vdsl kullanmayacaksaniz tavsiyem asus dsl n14u almanizdir
    Yukardaki urunlerin maliyetine dsl n14u+acces point alirsaniz evde ölü yer kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 6 Kasım 2014; 10:07:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

3 cihazinda kendine gore ozellikleri degisiyor
    Asus dsl n55u vdsl destegi yok ama fiberi sonlandirir adsl icin almaya gerek yok
    Bittorent destegi ve bir suru özellik mevcut
    Ustundeki antenler airties deki gomulu antenlere gore biraz daha iyi en azindan anten degistirme sansi var

Tp link fena cihazlar yapmiyor ama ozellikle modem tarafinda yazilim sorunu cok genel olarak
    Bu cihaz icin birsey diyemem

Airties 5650 en mantiklisi gibi duruyor
    Tek cihazda adsl vdsl fiber destegi var
    Gömülü anten olmasi dezavantaj
    Bittorent destegi var

Eger yakin zamanda fiber veya vdsl kullanmayacaksaniz tavsiyem asus dsl n14u almanizdir
    Yukardaki urunlerin maliyetine dsl n14u+acces point alirsaniz evde ölü yer kalmaz

Alıntıları Göster
    Öneriniz için teşekkürler :)

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/airties-air-5650-v2-4-port-kablosuz-vdsl2-modem-129597877?gclid=CLvRk-S-5cECFfMZtAodRywAlw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Ttnet modemlerinden uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Ttnet modemlerinden uzak durun

Bunun nedeni TTNET modemlerinin diğer net firmalarıyla uyumlu olmaması mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.