Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
164.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

Survival modde oyunu bitirmek üzereyim en zorlandığım iki yer, sniperlı bir elemanın uzaktan bir evden bana ateş ettiği ve bir evin içinde dolaşırken aşağı düşüp clickerlar ve bloaterla kaldığım bölüm oldu.

Hocam meydandan değil de, soldaki binaların arasından gitmeye çalış, ikinci bölümde de hemen sol taraftaki odaya gir, ordan çıkış kapaısına kadar koşarak yardır, yakalayamazlar, kapının orda bekleyip her geleni alev silahıyla tararsın, tabi önceki bölümde bulduğun alev silahını harcamadıysan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

quote:

Survival modde oyunu bitirmek üzereyim en zorlandığım iki yer, sniperlı bir elemanın uzaktan bir evden bana ateş ettiği ve bir evin içinde dolaşırken aşağı düşüp clickerlar ve bloaterla kaldığım bölüm oldu.

Hocam meydandan değil de, soldaki binaların arasından gitmeye çalış, ikinci bölümde de hemen sol taraftaki odaya gir, ordan çıkış kapaısına kadar koşarak yardır, yakalayamazlar, kapının orda bekleyip her geleni alev silahıyla tararsın, tabi önceki bölümde bulduğun alev silahını harcamadıysan

Bir şekilde geçtim zaten orayı ama hala elime alev silahı geçmedi, survival modda olduğundan mı vermediler, yoksa onu bulacağım yeri atladım mı bilmiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

quote:

quote:

Bir şekilde geçtim zaten orayı ama hala elime alev silahı geçmedi, survival modda olduğundan mı vermediler, yoksa onu bulacağım yeri atladım mı bilmiyorum?

Alıntıları Göster
    oyunu 2.kez bitirdim ama takaslamaya korkuyorum 3.kez bitirmek isterim diye :(

açıkcası 2. oynayışya bu sürekli merdiven dayama, sal bulma olayları sıktı biraz. birde bir insan düşman, bi yaratık düşman sıra sıra olması bölümlerin birazda nerde ne olacağını biliyor olmam sıktı amaaaaaaa oyunun hikayesi öyle bi hikaye ki bunlar oyunu oynarken nerdeyse insanın aklına gelmiyo. hani bi an önce hepsini hallediyim ara video girsin hikaye devam etsin istedim hep oynarken.

sanırım şimdilik 3.kez oynamam takaslıycam ama ilerde ücretsiz veya 30-40 tl olduğunda kesinlikle psn üzerinden alırım bir kez daha oynamak için. kutulu durursa açıp tekrar oynarım etkisinden çıkamam biliyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

oyunu 2.kez bitirdim ama takaslamaya korkuyorum 3.kez bitirmek isterim diye :(

açıkcası 2. oynayışya bu sürekli merdiven dayama, sal bulma olayları sıktı biraz. birde bir insan düşman, bi yaratık düşman sıra sıra olması bölümlerin birazda nerde ne olacağını biliyor olmam sıktı amaaaaaaa oyunun hikayesi öyle bi hikaye ki bunlar oyunu oynarken nerdeyse insanın aklına gelmiyo. hani bi an önce hepsini hallediyim ara video girsin hikaye devam etsin istedim hep oynarken.

sanırım şimdilik 3.kez oynamam takaslıycam ama ilerde ücretsiz veya 30-40 tl olduğunda kesinlikle psn üzerinden alırım bir kez daha oynamak için. kutulu durursa açıp tekrar oynarım etkisinden çıkamam biliyorum :(

Alıntıları Göster
    Oyun sonlarına doğru karanlık, böyle kamyonların taşıdğı yük gibi şeylerin olduğu bölüm var hatırlarsınız. Burada bir bolaterlı kısmı geçtim ama hemen ardından iki bloaterlı, bir sürü clicker ve runnerlı bölüm var, burada ben alev silahı bulmama rağmen o silah silahlarımda çıkmıyor. Survival zorlukta olduğu için mi kullandırmıyor o silahı, o silahsız burayı geçmek imkansız gibi, uğraştım o kadar olmadı.

• quote:

quote:

quote:

Evet geçmişsin, üniversitenin içinde üst katta koşucuların dolu olduğu bir binadan alacaksın

• quote:

Oyun sonlarına doğru karanlık, böyle kamyonların taşıdğı yük gibi şeylerin olduğu bölüm var hatırlarsınız. Burada bir bolaterlı kısmı geçtim ama hemen ardından iki bloaterlı, bir sürü clicker ve runnerlı bölüm var, burada ben alev silahı bulmama rağmen o silah silahlarımda çıkmıyor. Survival zorlukta olduğu için mi kullandırmıyor o silahı, o silahsız burayı geçmek imkansız gibi, uğraştım o kadar olmadı.

Hocam orayı silahsız geçeceksin, gizli gizli ilerle, şişeleri fırlatarak yer değiştirmelerini filan sağla

• quote:

quote:

Hocam orayı silahsız geçeceksin, gizli gizli ilerle, şişeleri fırlatarak yer değiştirmelerini filan sağla

Öyle yaptım Ellie'ye gel seni yukarı fırlatayım, kaldırayım diyor Joel ama Ellie, onlardan çok fazla var, olmaz diyordu. Az sonra bir daha deneyeyim bakayım.

• Oyunu ps3 de bitirmeme ragmen dayanamayip ps4 e tekrar aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun icin ps4 alinir mi?
    O oyun last of us ise alinir !

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Bir oyun icin ps4 alinir mi?

Online oynayanlar varsa psn verin ekleyeyim.
  • Oyunda ilk bölümlerdeyim.biraz sıkıcı geldi.ilerledikçe iyi olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Oyunda ilk bölümlerdeyim.biraz sıkıcı geldi.ilerledikçe iyi olurmu ?

Sakin oynamayi birakmayin hocam ileriki bolumlerde sariyor oyun baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Sakin oynamayi birakmayin hocam ileriki bolumlerde sariyor oyun baya.

Tmm hocam oynamaya devam :)

• quote:

Oyun olağanüstü bir oyun, sakın bırakayım deme. Metascore puanı da 95.
  • quote:

kardeş ben aralıksız sıkılmadan oynadım 2-3 günde bitirdim nasıl sıkıldın sen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

quote:

kardeş ben aralıksız sıkılmadan oynadım 2-3 günde bitirdim nasıl sıkıldın sen :D

Alıntıları Göster
    2. oyunu çıkar mı ,başka oyun oynayasım kalmadı bıttıkten sonra

• quote:

Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-597F70DC5

quote:

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Left Behind'ı bitirdim de.
    Ellie ısrılıyordu arkadaşıyla sonunda, ben bu sahneleri rüya sandım çünkü Joel'a sağlık getiriyordu neyse de. Zaten bildiğim Ellie ısırılsa bile bir şey olmuyordu. Var mı aydınlatabilecek?

• quote:

Ellie ısrılıyordu arkadaşıyla sonunda, ben bu sahneleri rüya sandım çünkü Joel'a sağlık getiriyordu neyse de. Zaten bildiğim Ellie ısırılsa bile bir şey olmuyordu. Var mı aydınlatabilecek?

Sorduğunu tam olarak anlayamadım ama Left Behind'da 2 ayrı hikaye oynuyoruz aslında

Biri Ellie'nin oyunun sonunda anlattığı yani Riley(arkadaşı) ile yaşadıkları bi nevi Joel'dan öncesi diğeri de sonbahar'ın sonunda hatırlarsan üniversitede Joel yaralanmıştı orda ata biniyolardı ve kışa geçiyorduk. Diğer hikayede de Ellie'nin Joel'i iyileştirme çabalarını oynuyoruz yani o arada kalan zamanı

Ek paket bile boğazda düğümleniyordu valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 30 Mart 2015; 13:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Sorduğunu tam olarak anlayamadım ama Left Behind'da 2 ayrı hikaye oynuyoruz aslında

Biri Ellie'nin oyunun sonunda anlattığı yani Riley(arkadaşı) ile yaşadıkları bi nevi Joel'dan öncesi diğeri de sonbahar'ın sonunda hatırlarsan üniversitede Joel yaralanmıştı orda ata biniyolardı ve kışa geçiyorduk. Diğer hikayede de Ellie'nin Joel'i iyileştirme çabalarını oynuyoruz yani o arada kalan zamanı

Ek paket bile boğazda düğümleniyordu valla

Alıntıları Göster

Tamam anladım, o kız zamanında Ellie'nin ısırılmıştık, bana bir şey olmadı ama en iyi arkadaşımın anında dönüştü dediği kız. Joel'ın olayını hatırlamıştım, yaralandıktan sonrasını anlattığını fark etmiştim zaten. Riley ile olanların rüya olabileceğini düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 30 Mart 2015; 13:26:36 >

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.