Şimdi Ara

METRO Otobüs bileti %50 indirim kodu [ÜCRETSİZ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gidiş-dönüş alırsanız %50 , tek yönde sanırım %30 oluyor. ihtiyacı olana ücretsiz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• eğer hala bulunuyosa verirseniz sevinirim
    malum öğrenciyiz vizeler bitince 1 hafta memleket.avi :D
  • selam,ben de bir şifre alabilir miyim.
  • arkadaşlar ileri tarih için lütfen kod istemeyin.bileti alacağınız zaman isterseniz daha iyi olur.10 mayısa kadar zaman var.

çevrenizde genç turkcell olan varsa ücretsiz alabilirsiniz zaten. METRO yazıp 2278 e gönderip anında kod alabiliyorsunuz bilmeyenler için yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadastan ikidir kod istiyorum. Sallayip cevap atma geregi bile duymuyor, madem yollamayacaksin neden boyle bi konu acip milleti kandiriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sersdf13

Arkadastan ikidir kod istiyorum. Sallayip cevap atma geregi bile duymuyor, madem yollamayacaksin neden boyle bi konu acip milleti kandiriyorsun

haddini bil düzgün konuş. 3tane kod istediğini söylemiyorsun da hakaret ediyorsun.kod fabrikası değilim bi kod sen istemiyorsun burada, yüzsüzlükte sınırın yok aferin böyle devam et adam olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

quote:

Orijinalden alıntı: sersdf13

Arkadastan ikidir kod istiyorum. Sallayip cevap atma geregi bile duymuyor, madem yollamayacaksin neden boyle bi konu acip milleti kandiriyorsun

haddini bil düzgün konuş. 3tane kod istediğini söylemiyorsun da hakaret ediyorsun.kod fabrikası değilim bi kod sen istemiyorsun burada, yüzsüzlükte sınırın yok aferin böyle devam et adam olursun.

öncelikle konuşmamda hakaret ya da haddini aşan bi durum olmadığını belirteyim, ya okuduklarını anlamıyosun ya da okumuyosun yazdıklarımı. Ama muhtemelen okumuyosun 3 tane istediğimde de açıklaması ile yazdım durumumu. burda yakındığım kısım ise cevap bile vermemen.
    ben senden ihtiyacım kadar istedim, ister yollarsın ister yollamazsın. madem ÜCRETSİZ yazdın, en azında bir cevap ver neden yollamadığını.
    saçma sapan ergensi konuşmalarından dolayı daha fazla uzatma gereği duymuyorum, iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.