Şimdi Ara

ardım edın nolur kaspersky e ne oldu bole

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edın nolur kaspersky ı kaldırdım prog ekle kaldır da gorunmuyo ama ekranın sol alt kosesınde kaspersky sankı hıc kaldırılmamıs gıbı ne yapmalıyım. ıkı tane prog kaldırma yardımcı program kullandım ama nafıle

• ayrıca Kaspersky Internet Security'i bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız buraya tıklayarak programın otomatik kaldırma dosyasını innDirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<
  • Edit:Aynı programı bende vermişim saniye farkıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanss -- 25 Ağustos 2006; 23:44:51 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.