Notebook alıyorsan. Core duo mutlaka seçmelisin. Belki biliyorsundur. Ama sadece performansı daha iyi değil. 1. Aynı özelliklerdeki iki notebooktan, core duo işlemcili notebook daha az enerji harcadığı için pilin bitme zamanında ekstra 1-2 saat zaman kazandırıyor.
2. Daha az ısındığı için notebooklarda büyük avantaj.
model konusunda arkadaşa katılıyorum alınabilecek en iyi makinalardan birisi. yalnız dell 6400 ün ekran kartı geforce değil ATI RADEON X1400 dür. tamamı paylaşımsız 256 MB.
imzamdaki phavilon 2.159 ytl ye düşmüş,benim için cok üzücü tabii,ancak yeni alacak arkadaşlar için iyi bir haber olmali. ozellikller imzamda yazıyor
1-2 saat kazandırması biraz zor değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
Notebook alıyorsan. Core duo mutlaka seçmelisin. Belki biliyorsundur. Ama sadece performansı daha iyi değil. 1. Aynı özelliklerdeki iki notebooktan, core duo işlemcili notebook daha az enerji harcadığı için pilin bitme zamanında ekstra 1-2 saat zaman kazandırıyor.
p.bell kullanıyorum wireless biraz zayıfmış evde sorun yaşamıyorum ama vga,ekran,uzaktan kumanda dell 6400 den fazlası vatanda 2080 ytl dell den de daha ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak
1-2 saat kazandırması biraz zor değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
Bu cıvarda bir zaman kazanımı oluyormuş. Tabi bunu sırf işlemciyle sınırlama az ısındığı için soğutucuda vs...vs...az enerji tüketiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme