Şimdi Ara

2000ytl core duo+ekran kartlı notebook???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa okdr bakıyorum ama karar veremiyorum...sizin oneriniz ne olurdu kesin al diyeceginiz...2000ytl ye kdr coreduo ve ekran kartı olması gerekli

• dell 6400 vardi galiba 2100 ytl civari 256 mb geforce go7400 ekran karti birde core duo islemcili
  • Notebook alıyorsan. Core duo mutlaka seçmelisin. Belki biliyorsundur. Ama sadece performansı daha iyi değil.
    1. Aynı özelliklerdeki iki notebooktan, core duo işlemcili notebook daha az enerji harcadığı için pilin bitme zamanında ekstra 1-2 saat zaman kazandırıyor.

2. Daha az ısındığı için notebooklarda büyük avantaj.
  • quote:

dell 6400 vardi galiba 2100 ytl civari 256 mb geforce go7400 ekran karti birde core duo islemcili

model konusunda arkadaşa katılıyorum alınabilecek en iyi makinalardan birisi. yalnız dell 6400 ün ekran kartı geforce değil ATI RADEON X1400 dür. tamamı paylaşımsız 256 MB.
  • PACKARD BELL V7413, INTEL DUO 1.66 GHz, 512 RAM, 80 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, ATI X1600
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1228

DELL Inspiron 6400, INTEL DUO 1.66 GHz, 512 RAM, 80 SATA HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, ATI X1400, 9 Hücreli Batarya
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1232
  • imzamdaki phavilon 2.159 ytl ye düşmüş,benim için cok üzücü tabii,ancak yeni alacak arkadaşlar için iyi bir haber olmali.
    ozellikller imzamda yazıyor
  • 1-2 saat kazandırması biraz zor değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Notebook alıyorsan. Core duo mutlaka seçmelisin. Belki biliyorsundur. Ama sadece performansı daha iyi değil.
    1. Aynı özelliklerdeki iki notebooktan, core duo işlemcili notebook daha az enerji harcadığı için pilin bitme zamanında ekstra 1-2 saat zaman kazandırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p.bell kullanıyorum wireless biraz zayıfmış evde sorun yaşamıyorum ama vga,ekran,uzaktan kumanda dell 6400 den fazlası vatanda 2080 ytl dell den de daha ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

1-2 saat kazandırması biraz zor değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Notebook alıyorsan. Core duo mutlaka seçmelisin. Belki biliyorsundur. Ama sadece performansı daha iyi değil.

Bu cıvarda bir zaman kazanımı oluyormuş. Tabi bunu sırf işlemciyle sınırlama az ısındığı için soğutucuda vs...vs...az enerji tüketiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.