Şimdi Ara

BU ELBİSEDEN ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki elbiseden arıyorum, 3 günüm var. Hızlı bi şekilde kargo ile getirebilirim elden alabilirim yardımcı olurmusunuz nerden bulabilirim

http://cloud.buytrends.com/catalog/products/medium/images/201311/05/1383622261140.jpg

• kendine mi başkasıjna mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abazalar gelmeden hemen terket burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Arkadaşlar linkteki elbiseden arıyorum, 3 günüm var. Hızlı bi şekilde kargo ile getirebilirim elden alabilirim yardımcı olurmusunuz nerden bulabilirim

http://cloud.buytrends.com/catalog/products/medium/images/201311/05/1383622261140.jpg

belki burada bulabilirsin, yada google'da japon style diye arat.
  • Scienly S kullanıcısına yanıt
    Dantel elbise modelleri diye ara...

Birebir aynısını bulamasanda yüzde 90 benzerini bulabirsin... Yalnız pahalı olur bu dantel elbiseler haberin ola....
  • facebookta japon style yaz arat. bu tarz elbiselerden getirten var bi kaç kişiyi eklsersen cok kolay bulursun
  • Uçamayan süper kahraman: komikmiş.
    efsane hocam abazalık bişey yok sanki pek :D
    janjarre hocam o kadarda pahalı değiller sanki benzer modeller.
    Thailano, bondgirl hocam japon style ye bakıcam yardımınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    komiklik falan yapmaya çalışmıyor seni kız zannedip yavşayacaklar sen de erkek çıkarsan iğrenç bişey olcak onu engellemek için sordum
    Yaw bende eşime alacaktım bu tarz dantel elbise. Doğum gününde sürpriz olsun diyordum fakat 750 TL fiyat çektiler... Sürprizi ben yedim

Sen yinede ara, belki ucuz bir şeyler denk getirirsin. Bulursanda buraya link at bizde faydalanalım
  • uçamayanzüpergahraman: işiniz rast gelsin hocam :D Samimi bi kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım dersem kız zannetmezler heralde :D
    janjarre: hocam 70 Tl ye kayseride buldum nerdeyse aynısı 1-2 desen değişik. Link veremiyorum öyle yoldaki bi dükkandan buldum.

Konu kapatılabilir. Yardımcı lan herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.