Şimdi Ara

[Yeni SS]Bir süredir üzerinde uğraştığım oyun. [ Öneri ve Yorumlarınızı Bekliyorum] [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
21
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eve internet bağlatma ve pc yenileme dönemindeyim.Son sürat çalışıyorum geri dönüşüm güzel olacak.

Beyler merhabalar;

Yine ben öncelikle daha önce yaptığım korku oyunu hakkında bilgi vermek istiyorum.O oyunun episode 1'ini çıkardım.2.ye başladım ancak bağımsız oyun kanadından bir sürü aynı şekilde korku oyunu geliyor ve artık bu çok basit bir şey oldu ve bu oyunlara ilgi azaldı. Bunun üzerine ona ara verip bu oyuna başladım bir süredir.Oyuna geçecek olursak:

#Beyler mobil platformlar için oyun fikirlerinizi bekliyorum.

Öncelikle oyunumuz Arma 2'nin DayZ modu gibidir.Zombilerin olduğu bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Öncelikle kendi özgün fikirlerim'de bulunuyor oyuna ekleyeceğim bu yüzden farklı ve yeni bir şeyler sunmayı planlıyorum.

Sizin'de fikir ve görüşlerinizi almak isterim.Bu iş korku oyunundan vs. 2 kat daha fazla zor ve karmaşık şimdilik oyunu test etmek için küçük bir map hazırlıyorum. Ve oyunun diğer mekaniklerini hazırlıyorum.

İlk test mapin'den bir kaç ss aşağıdadır. Umarım beğenirsiniz yorumlar için şimdiden teşekkürler..

[Yeni SS]Bir süredir üzerinde uğraştığım oyun. [ Öneri ve Yorumlarınızı Bekliyorum] [SS'li]

Yeni ss aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 30 Eylül 2014; 1:28:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Takipteyim hocam, yapım aşamalarından da ss koyarsan çok iyi olur
  • Hocam takipteyim.
  • Kolay gelsin.
  • Test mapi ne zaman hazır olur hocam.

Edit:Hocam bence bir şekilde ışık oyunu yap böyle grafikler kötü duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfgsfgsfg -- 7 Mart 2014; 23:18:55 >
  • Güzele benziyor arada yeni ss ler atarsan iyi olur. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Beyler merhabalar;

Yine ben öncelikle daha önce yaptığım korku oyunu hakkında bilgi vermek istiyorum.O oyunun episode 1'ini çıkardım.2.ye başladım ancak bağımsız oyun kanadından bir sürü aynı şekilde korku oyunu geliyor ve artık bu çok basit bir şey oldu ve bu oyunlara ilgi azaldı. Bunun üzerine ona ara verip bu oyuna başladım bir süredir.Oyuna geçecek olursak:

Öncelikle oyunumuz Arma 2'nin DayZ modu gibidir.Zombilerin olduğu bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Öncelikle kendi özgün fikirlerim'de bulunuyor oyuna ekleyeceğim bu yüzden farklı ve yeni bir şeyler sunmayı planlıyorum.

Sizin'de fikir ve görüşlerinizi almak isterim.Bu iş korku oyunundan vs. 2 kat daha fazla zor ve karmaşık şimdilik oyunu test etmek için küçük bir map hazırlıyorum. Ve oyunun diğer mekaniklerini hazırlıyorum.

İlk test mapin'den bir kaç ss aşağıdadır. Umarım beğenirsiniz yorumlar için şimdiden teşekkürler..

terraini heightmaplamı yaptınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Beyler merhabalar;

terraini heightmaplamı yaptınız?

Yorumlar için teşekkürler.

Haritayı normal el ile şekillendirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 8 Mart 2014; 10:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam vallahi hızlısınız. Bu uğraşınız ile ortaya güzel şeyler çıkacaktır. Yapım aşamalarını da zahmet olmaz ise yazarsanız veya ss koyarsanız (olmadı 1 video ) bir çok arkadaş için Master olursunuz. Ve çok yardımı dokunur öğrenmek isteyen arkadaşlara. Bildiğiniz üzere Türkçe kaynak çok az. İngilizce kaynaklar yerine Türkçe kaynaklar çok daha kalıcı olur. Başarılar dilerim.
  • Merakla bekliyoruz.
  • güzel bişi olucak gibi sana tavsiyem ışık ve gölgelendirmenin üstünde durman grafikler biraz yarım kalmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

güzel bişi olucak gibi sana tavsiyem ışık ve gölgelendirmenin üstünde durman grafikler biraz yarım kalmış gibi

+99
  • Ne olursa olsun Türk yapımı olması bile önem taşıyor. Seni seviyoruz dostum!😄 Başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

güzel bişi olucak gibi sana tavsiyem ışık ve gölgelendirmenin üstünde durman grafikler biraz yarım kalmış gibi

+99

Hocam evdeki unity sürümünde gölgelendirme yok eğer olan sürümü kurarsam pc mahvoluyor. Gölgelendirmeler ve ışık görselliği için benim pc değilde oyunu yayınlayacağım zaman cafe'de onları'da ayarlayıp öyle sunucam sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Ne olursa olsun Türk yapımı olması bile önem taşıyor. Seni seviyoruz dostum!😄 Başarılar

Teşekkürler hocam destek için.

Diğer yorum atan arkadaşlara'da teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

+99

Hocam evdeki unity sürümünde gölgelendirme yok eğer olan sürümü kurarsam pc mahvoluyor. Gölgelendirmeler ve ışık görselliği için benim pc değilde oyunu yayınlayacağım zaman cafe'de onları'da ayarlayıp öyle sunucam sizlere.

Hocam bir test bölümü yayınlarsanız eşya toplama veya ana dinamikleri gösterme amaçlı.

• Oyuna bu haliyle yorum yapmak çok mümkün değil tabi ama Allah kolaylık versin diyorum
    Tek yorumum galata kulesi biraz yıkık dökük olabilir belki orjinalinde belki biraz da toprağa batmış.

Oyun yapmak hiç kolay bir iş değil eleştirirken ve yorum yazarken yapıcı olmak önemli.
    Şimdiden eline sağlık, devamını merak ediyorum
  • Takip , bu uğraşınız takdire değer hocam . En yakında Unity 5 ile çalışma yapıcak bir pc almanız dileği ile

• Güncel.

• Takip, oyunu heyecanla bekliyorum ve "multiplayer" olursa çok sevineceğim. Arkadaşlarımla oynamak büyük bir zevk olabilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.