Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.020
Cevap
59
Favori
552.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende bi tane derin dondurucu bakıyorum 5-6 çekmeceli.

Öncelikle statik ve nofrost arasında çok fark varmı? Statik çok buz yapıyormu? Senede 1 defa kolayca temizleniyor diyorlar doğrumu? Hangisini tercih etmeliyiz?

Benim evimdeki beyaz eşyalar hepsi Bosch marka. Su sebili,çamaşır makinası, buzdolabı, fırın,davlumbaz, çamaşır kurutma makinesi ve ocak.

Ben Beko, Uğur ve Bosch markaları arasında kaldım.

Bikaç tane seçtim fiyatları gitti gidiyor, hepsiburada, n11, trendyol veya kendi sayfalarından bakarım öncelikle önemli olan hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle genişlik 60 cm olanları seçtim.
    Buraya kendi sayfalarındaki fiyatları ekliyorum.

Bekodan baslayalim :

Statik 1920 tl
    237 lt net hacim, 270 kwh tüketim/ - 25 derecede. Yükseklik 171 cm genişlik 60 cm derinlik 64 cm. Günlük dondurma kapasitesi 22 kg. Ses 40 dba. Enerji A+

Nofrost 2385 tl
    214 lt net hacim, 281 kwh tüketim/ -25 derecede. Yükseklik 152 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Günlük dondurma kapasitesi 16 kg. Ses 39 dba. Enerji A+

Nofrost 2520 tl
    214 lt net hacim, 221 kwh tüketim/ -25 derecede.
    Yükseklik 152 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Günlük dondurma kapasitesi 16 kg. Ses 42 dba. Enerji A++

Bekoda elektrik kesintisinde kaç saat dayandığı bilgilerine ulaşamadım.

Gelelim Ugur markaya onlarda suan 7 sene garanti var.

Mediapress
    UED 5218 DTK A++ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-5218-dtk-a

Statik 1995 tl
    196 lt net hacim, 188 kwh/ - kaç derecede belli değil; yükseklik 143 cm, genişlik 60 cm derinlik 62 cm.Elektrik kesintisinde saklama süresi 24 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Mediapress
    UED 7266 DTK A++ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-7266-dtk-a

Statik 2800 tl
    258 lt net hacim, 222 kwh/- kaç derece belli değil; yükseklik 175 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Elektrik kesintisinde saklama süresi 10 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Ugurun sitesinde de Günlük dondurma kapasiteleri yazmiyor.

Gelelim Bosch markaya

Statik 2465 tl
    173 lt net hacim, 183 kwh/- kaç derece belli değil, yükseklik 146 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Günlük dondurma kapasitesi 22 kg. Elektrik kesintisinde saklama süresi 24 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Statik 2635 tl
    198 lt net hacim, 194 kwh/- kaç derece belli değil, yükseklik 161 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm.Günlük dondurma kapasitesi 22 kg. Elektrik kesintisinde saklama süresi 25 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Boschta no frostlar 4875 tl den başlıyor 😢 statikler çokmu kötü?

Ben Bosch gsv29 modeline daha cok yakinim. GG da suan 2350 tl.

Veya maksimum 3000 tl kadar ne marka/ model tavsiye edersiniz? Kafam iyice karıştı yorumlarınızı bekliyorum dostlar..

@candogan62 arkadaşım gördüğüm kadarıyla sen bilgilisin bu konuda yardım et banada lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 18 Nisan 2020; 18:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• escape_ E kullanıcısına yanıt
    Merhaba

sanirim bende bu ürünü alacagim sen memnunmusun tavsiye edermisin? Suan kendi sayfasinda 2650 civari GG da 2350 tl. Biraz bilgi verirmisin buz cözdürme olayi falan nasil genel olarak neler söyleyebilirsin?

Simdiden tesekkür ederim.
  • Arkadaşlar şu dönemde acil ihtiyaç olduğu için fiyatlara zam gelmeden ve evdeki diğer beyaz eşyaların büyük çoğunluğu Bosch Profilo grubu olduğu içinhttps://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/buzdolabi-ve-derin-dondurucular/derin-dondurucular/DF1133W3VV#/Tabs=tab-8252513/

Bu ürünü bayiiden aldım. 2400 nakit olarak ödedim. İnternette kampanyalarla 2300lere gelirdi ama bu süreçte kargoculara ekstra bir yük yüklemek istemedim. Bir de başına herhangi bir şey gelmesi durumunda, iade, servis vb işler ile en azından bu süreçte uğraşmak istemediğim için bu yolu tercih ettim. Kısmet olursa yarın temassız olarak teslim alıcam.

• Arkadaşlar selamlar, son 10 sayfayı okudum ve statik ya da lowfrost özellikli çekmeceli 200 lt üstü net hacimli bir dondurucu almaya karar verdim. Bütçe 2000-2700 tl arası. Aşağıdaki iki üründe kafama yattı. Beko 7070 Mı (2000 TL) ile Siemens GS33VVI31N (2730 TL) arasındaki fiyat farkı kullanımda da kayda değer bir fark yaratır mı. Sizin bu fiyat aralığında farklı bir öneriniz olur mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
    www.hepsiburada.com
    Siemens GS33VVI31N iQ300 easyClean Çekmeceli Derin Dondurucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/siemens-gs33vvi31n-iq300-easyclean-cekmeceli-derin-dondurucu-inox-p-HBV000009HLZB?magaza=MediaMarkt+

www.bekoanabayi.com
    beko çamaşır,beko bulaşık,beko klima,beko dondurucu,beko televizyon,beko süpürge
    https://www.bekoanabayi.com/urun/beko-7070-mi-cekmeceli-derin-dondurucu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagiroda

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende bi tane derin dondurucu bakıyorum 5-6 çekmeceli.

Öncelikle statik ve nofrost arasında çok fark varmı? Statik çok buz yapıyormu? Senede 1 defa kolayca temizleniyor diyorlar doğrumu? Hangisini tercih etmeliyiz?

Benim evimdeki beyaz eşyalar hepsi Bosch marka. Su sebili,çamaşır makinası, buzdolabı, fırın,davlumbaz, çamaşır kurutma makinesi ve ocak.

Ben Beko, Uğur ve Bosch markaları arasında kaldım.

Bikaç tane seçtim fiyatları gitti gidiyor, hepsiburada, n11, trendyol veya kendi sayfalarından bakarım öncelikle önemli olan hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle genişlik 60 cm olanları seçtim.
    Buraya kendi sayfalarındaki fiyatları ekliyorum.

Bekodan baslayalim :

Statik 1920 tl
    237 lt net hacim, 270 kwh tüketim/ - 25 derecede. Yükseklik 171 cm genişlik 60 cm derinlik 64 cm. Günlük dondurma kapasitesi 22 kg. Ses 40 dba. Enerji A+

Nofrost 2385 tl
    214 lt net hacim, 281 kwh tüketim/ -25 derecede. Yükseklik 152 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Günlük dondurma kapasitesi 16 kg. Ses 39 dba. Enerji A+

Nofrost 2520 tl
    214 lt net hacim, 221 kwh tüketim/ -25 derecede.
    Yükseklik 152 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Günlük dondurma kapasitesi 16 kg. Ses 42 dba. Enerji A++

Bekoda elektrik kesintisinde kaç saat dayandığı bilgilerine ulaşamadım.

Gelelim Ugur markaya onlarda suan 7 sene garanti var.

Mediapress
    UED 5218 DTK A++ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-5218-dtk-a

Statik 1995 tl
    196 lt net hacim, 188 kwh/ - kaç derecede belli değil; yükseklik 143 cm, genişlik 60 cm derinlik 62 cm.Elektrik kesintisinde saklama süresi 24 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Mediapress
    UED 7266 DTK A++ - Ürünler | Uğur Soğutma
    https://www.ugur.com.tr/urun/ued-7266-dtk-a

Statik 2800 tl
    258 lt net hacim, 222 kwh/- kaç derece belli değil; yükseklik 175 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Elektrik kesintisinde saklama süresi 10 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Ugurun sitesinde de Günlük dondurma kapasiteleri yazmiyor.

Gelelim Bosch markaya

Statik 2465 tl
    173 lt net hacim, 183 kwh/- kaç derece belli değil, yükseklik 146 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm. Günlük dondurma kapasitesi 22 kg. Elektrik kesintisinde saklama süresi 24 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Statik 2635 tl
    198 lt net hacim, 194 kwh/- kaç derece belli değil, yükseklik 161 cm genişlik 60 cm derinlik 65 cm.Günlük dondurma kapasitesi 22 kg. Elektrik kesintisinde saklama süresi 25 saat. Ses 42 dba. Enerji A++.

Boschta no frostlar 4875 tl den başlıyor 😢 statikler çokmu kötü?

Ben Bosch gsv29 modeline daha cok yakinim. GG da suan 2350 tl.

Veya maksimum 3000 tl kadar ne marka/ model tavsiye edersiniz? Kafam iyice karıştı yorumlarınızı bekliyorum dostlar..

@candogan62 arkadaşım gördüğüm kadarıyla sen bilgilisin bu konuda yardım et banada lütfen..
    hocam derin dondurucu hangisini aldınız, memnun musunuz?

• Merhaba arkadaşlar
    ben de iki model arasında kaldım. Candogan bey'e sordum ama sanırım bu ara foruma pek gelmiyor görmedi.

Profilo DF1136W3VV
    Bosch GSV33VW31N
    ikisi de 2650TL şu an. hangisini tavsiye edersiniz?

edit:
    kimseden net cevap gelmeyince Bosch GSV33VW31N siparişi verdim.
    Ben bu işten hiç anlamam ve uzmanları dinlemeyi tercih ederim. Bu forumda beyaz eşya konusunda tanıdığım tek uzman Candogan No Frost değil, Statik dondurucu tavsiye etmişti. Marka olarak Profilo ve electrolux tavsiye etmişti. 15 saat üstü koruyup kormadığına bakın demişti vs. Profilo Siemens Bosch aynı fabrika olduğuna göre ürünleri aynı kalitedir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435 -- 30 Nisan 2020; 19:50:22 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 5 Mayıs 2020; 11:40:19 >
  • Ben hepsiburada. Com Dan vestel cde m1102 6 çekmeçeli dondurucuyu 1.299 tl ye aldım. Fiyatı en uygun buydu gelince görecez nasıl bir parcaymis. Pahalisina kaçmaya gerek yok bence

• 2000 TL bütçeli yatay Uğur derin dondurucu almayı düşünüyorum. Diğer markalar ve dondurucular hakkında çok bilgim yok. No frost önerilmiyor anlaşılan. Babamgilde 20 senelik uğur marka var hiç servis görmedi. Uygun fiyatlı minimum 250 lt lik bir ürün önerebilir misiniz? Nerden uyguna alabilirim?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 5 Mayıs 2020; 11:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

hocam derin dondurucu hangisini aldınız, memnun musunuz?

Alıntıları Göster
    Merhaba

Bosch Gsv29vw31n modelini aldım ama daha servis çağırmadım açtırmadım.

Okuduğum kadarıyla iyi bir ürün, 24 saatte dondurma kapasitesi yüksek vede elektrik kesintisi olduğu zaman uzun süre dayanıyor içindeki ürünler. Elektrik sarfiyatıda çok değil. Biz iki kişiyiz bize 29 modeli(161 cm) yeter diye düşündüm 33 modeli(176 cm) galiba 300 tl daha pahalıydı onu tercih etmedim. Aynıgünkargo( Ankarada bir Bosch bayisi) sitesinden aldım havale ile 2250 civarı tuttu. Ertesi gün hemen 180 tl zam geldi onada.

• quote:

Orijinalden alıntı: 435

Merhaba arkadaşlar
    ben de iki model arasında kaldım. Candogan bey'e sordum ama sanırım bu ara foruma pek gelmiyor görmedi.

Profilo DF1136W3VV
    Bosch GSV33VW31N
    ikisi de 2650TL şu an. hangisini tavsiye edersiniz?

edit:
    kimseden net cevap gelmeyince Bosch GSV33VW31N siparişi verdim.
    Ben bu işten hiç anlamam ve uzmanları dinlemeyi tercih ederim. Bu forumda beyaz eşya konusunda tanıdığım tek uzman Candogan No Frost değil, Statik dondurucu tavsiye etmişti. Marka olarak Profilo ve electrolux tavsiye etmişti. 15 saat üstü koruyup kormadığına bakın demişti vs. Profilo Siemens Bosch aynı fabrika olduğuna göre ürünleri aynı kalitedir diye tahmin ediyorum.
    Iyi bi tercih yapmışsın hayırlı olsun bende Gsv29vw31n modelini aldım. Profilo hiç kullanmadım evimdeki tüm beyaz eşyalar ve su sebili toplamda 9 parça hepsi Bosch marka. Derin dondurucuyu servis çağırıp açtırmadım daha. Inşallah öbür ürünler gibi buda iyi çıkar.

• altan0348 A kullanıcısına yanıt
    Kendi sayfasında önce bi modele karar vereceksin sonrada google amcaya o modeli yazıp aratacaksın. N11 gittigidiyor trendyol hepsiburada akakçe sitelerinden fiyat karşılaştır güvenilir siteden al. Ben yatay tercih etmezdim çekmeceliler daha kullanışlı diye düşünüyorum.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Konuya şöyle bir göz attım kafam karıştı. Kimi no frost iyi diyor kimi statik. Kimi yatay kimi dikey iyi diyor. Yetkili bir abiye sorduk cevap alamadık 😃 evladiyelik uygun fiyata sağlam 200 litre civarı bir ürün bakıyorum artık .

• quote:

Orijinalden alıntı: altan0348

Konuya şöyle bir göz attım kafam karıştı. Kimi no frost iyi diyor kimi statik. Kimi yatay kimi dikey iyi diyor. Yetkili bir abiye sorduk cevap alamadık 😃 evladiyelik uygun fiyata sağlam 200 litre civarı bir ürün bakıyorum artık .
    Bu konuyu komple okudum diye hatırlıyorum. Candogan62 isimli arkadaş uzmanmış, derin dondurucuda statik iyi diyor. Yatayda düzensiz oluyor altta kalıp unutulan ürünler olur kesin. O arkadaşın dediği gibi bende elektrik kesintisinde kaç saat erimeden duruyor içindekiler, 24 saatte dondurma kapasitesi vede elektrik sarfiyatını karşılaştırıp tüm eşyalarım gibi derin dondurucuyu da bosch marka aldım.

• Bugün bir arkadaş söyledi Bosch ta derindondurucular indirime girmiş. Söylediği gittigidiyordan yada trendyoldan dahi iyi fiyat veriyor bayiler dedi. sanırım Arçelik ve Bosch rekabete girmişler. Bu fırsatı değerlendirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur 7266 modeli Gittigidiyor'dan 2560 TL'ye aldım. 258 litre net hacim 7 çekmeceli, statik. Bu modeli kullananlar yorum yapabilir mi ? İnşallah problem çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan0348 -- 6 Mayıs 2020; 0:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Bugün bir arkadaş söyledi Bosch ta derindondurucular indirime girmiş. Söylediği gittigidiyordan yada trendyoldan dahi iyi fiyat veriyor bayiler dedi. sanırım Arçelik ve Bosch rekabete girmişler. Bu fırsatı değerlendirin.
    Yok öyle bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOSCH GSV33VI31N
    PROFİLO DF1033L3VV

bu iki model arasında kaldım. alıpta kullanan memnun olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. yarın acil olarak almam gerekiyor. Benimde bildiğim en kaliteli olanlar bosch,profilo.

Ayrıca bonusta kampanya varmış 100 TL puan veriyor. profilo ve bosch online internet sitesinden alışveriş yapınca. daha önce hiç böyle büyük beyaz eşya internet üzerinden almadım. ev de 4. kat. bunu bildiğimiz yurtiçi kargo aras kargo vs ile mi gönderiyorlar? kendilerinin bir nakliye şirketimi var anlamadım. kargo görevlisi bunu taşıyamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 6 Mayıs 2020; 5:17:19 >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Var öyle birşey arayıp sordun mu?

Düne göre fiyatlar bugün nette de 200-300 geri geldi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.