Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.616
Cevap
374
Favori
2.417.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
72 oy
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim z2 nin ekraninda da bu vardi :) benden baska kime gostersem gormuyordu bi ara kafayi yedim sandim sizi iyi anliyorumCok saolun bu arada yardimci oldugunuz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben 1889 - 44 (1500 üstü alışverişe 44 indirim) - 30 (şipşak) - 29 (avantajix) - 111 (bonus card) =1675 TL şeklinde aldım.

LG türkiye garantili.

• Beyler bende kullanıyorum, 1 haftadır. Pil ömrü 48 saat sürekli oyun oynamama rağmen yetiyor hatta bıraksam 3 gün gider. İnanmayan dostlar için, nasıl ispat ederim bilmiyorum ama, telefon bomba gibi :)
    AMD FX 8350 - COOLER MASTER SEİDON 120V PLUS -GİGABYTE 990FXA-UD5 - SAPPHİRE 290X BATTLEFİELD EDİTİON - G-SKİLL RİPJAWS-SNİPER 16Gb DDR3 1600 MHZ - SEAGTE 1 TB HARDDİSK - SANDİSK EXTREME 128 GB - COOLER MASTER 1000 WATT PRO 2 80PLUS PSU - COOLER MASTER SNİPER PENCERELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fckng

Beyler bende kullanıyorum, 1 haftadır. Pil ömrü 48 saat sürekli oyun oynamama rağmen yetiyor hatta bıraksam 3 gün gider. İnanmayan dostlar için, nasıl ispat ederim bilmiyorum ama, telefon bomba gibi :)

Allah Allah bende pil bahsettiğiniz kadar uzun gitmiyor.Ortalama kaç saat hangi oyunları oynuyorsunuz acaba?

Bende eğer gün boyunca sürekli telefonu elimden düşürmezsem pil kesinlikle akşamı çıkarmıyor fakat günde 3-4 saat kullanımda akşamı rahatlıkla çıkarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fckng

Beyler bende kullanıyorum, 1 haftadır. Pil ömrü 48 saat sürekli oyun oynamama rağmen yetiyor hatta bıraksam 3 gün gider. İnanmayan dostlar için, nasıl ispat ederim bilmiyorum ama, telefon bomba gibi :)

Ben inanırım kardeşim çünkü oyun oynamadığım için 3 gün gidiyor şarjım. Hungry Shark oynuyorum arada bir o zaman da 2.5 rahat gidiyor. 5 saat ekran süresinin altında görmedim daha. Parlaklık %100 otomatik te kullanıyorum zaten en iyi şekilde ayarlıyor parlaklığı.

Burda bazı arkadaşlar günü çıkarmıyor falan yazınca bazen aynı telefondan mı bahsediyoruz acaba diyesim geliyor :) Neyse maşallah diyelim de nazar değmesin.

• ulisko kullanıcısına yanıt
    Sadece her android de yaptığım gibi devre dışı bıraktığım uygulamalar var. Titanyum kullanıyorum. Ama devre dışı olanları bir daha kontrol edeyim. Ona göre tekrar yazarım.
    Bu arada telefon da ilk açtığımda tarayıcı da baya bir yer imi vardı sizde de böyle miydi ?

Sony Ericsson K810i-Samsung G810-Samsung Star S5233 wifi-Samsung Wave(8500)-Sony Ericsson Xperia Pro-Samsung Galaxy Note 2-Lg G3-Samsung Galaxy Note 10.1 3G-Asus ZenFone 2 Laser 6"-Xperia XA1 Ultra
    Sony VAIO VGN-BX196VP > Sony VAIO VPC EH2Q1E/B > Sony VAIO SVE14A1V6E/W > Asus ROG G550JK
  • pil değerlerinizi paylaşır mısınız? 5 saat ekran süresi bir de 2 gün kullanım... düşündürücü. hiç kullanmıyor musunuz diyeceğim ama 5 saat ve üstü ekran süresi aldığınızı iddia ediyorsunuz. dediğim gibi pil değerlerinizi burada paylaşmanızı rica ediyorum ki bunu isteyen bir çok üye olacaktır.

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

pil değerlerinizi paylaşır mısınız? 5 saat ekran süresi bir de 2 gün kullanım... düşündürücü. hiç kullanmıyor musunuz diyeceğim ama 5 saat ve üstü ekran süresi aldığınızı iddia ediyorsunuz. dediğim gibi pil değerlerinizi burada paylaşmanızı rica ediyorum ki bunu isteyen bir çok üye olacaktır.

aynen maksımum 5 saat ekran suresınde full oyun oynayarak o kadar sarj suresı varsa bı sırrı falan alırız bı dal pıl kullanım tablosu mesela ısımız gorur bızım

Orijinalden alıntı: ermirza

quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

Bugün itibariyle Ekran kapanma efekti ve menü açılış/kapanış animasyonları çalışmıyor. Ayarlarda bir sıkıntı yok.

Telde stok uygulamalar dışında sadece dört adet uygulama mevcut ki bu soruna neden olabileceklerini düşünmüyorum.

ayarlar - uygulamalar - hepsi - shutdown monitor önbeleği sil durdur teli aç kapat

Aynı işlemi üç defa denememe rağmen işe yaramadı. Fabrika ayarlarına geri dönmek zorunda kaldım. Şu anda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gogoZH

quote:

Orijinalden alıntı: 27Kaptan27

Merhablaar bende lg g3 32lik alarak aranıza katıldım telefon yarın gelir.Bu ekranda çizgi sorunundan bahsetmiş bazı arkadaşlar tarif edebilirmisiniz nasıl cizgiler bunlar teşekkürler.

boyle ınce dıkıne bı cızgı zaten gormek ıcın az kalsın gozlerımden olacaktım takılacak bı konu degıl yanı ne oldugu hakkında fıkrım yok dızılım desem degıl sorun desek pek benzemıyor kısaca takılacak bı olay degıl
     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Hocam gerçekten bu ekranda çizgi görebiliyor musunuz ben bir şey göremedim :)

• TheWade kullanıcısına yanıt
    foruma atınca dogusu pc ye atınca cızgıler gorunmuyormus bunu da ogrenmıs olduk :)) saka bı yana telefondan bakınca bellı oluyor ama ddıkkatlı bakmak lazım

quote:

pil değerlerinizi paylaşır mısınız? 5 saat ekran süresi bir de 2 gün kullanım... düşündürücü. hiç kullanmıyor musunuz diyeceğim ama 5 saat ve üstü ekran süresi aldığınızı iddia ediyorsunuz. dediğim gibi pil değerlerinizi burada paylaşmanızı rica ediyorum ki bunu isteyen bir çok üye olacaktır.

aynen maksımum 5 saat ekran suresınde full oyun oynayarak o kadar sarj suresı varsa bı sırrı falan alırız bı dal pıl kullanım tablosu mesela ısımız gorur bızım

Açıkcası pil ömrü çok iyi gibi tamam telefonu 2 gündür elime almadım evdeyim tablet işimi görüyor ama 3G hep açıktı boşta geceden sabaha 3G ile sadece yüzde 2 şarj gitmiş şimdi 33 saati gördü en son doldurduktan sonra ve şarjı yüzde 70 daha tam olarak ekran açık süresi de 1 saat 49 dk bir 30 dk de konuşma var

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

buyrun

Hocam hava durumunu widget ayarladığımda sizdeki gibi ekranı tam kaplamiyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? sağ tarafta bir boşluk kalıyor.

Orijinalden alıntı: TheWade

Bence dikkatli bakıp hiç kafayı yormayın derim ilk başta neden bu kadar dikkatli baktınız ki :) gerçekten çok zor görmek :)

normalde ısım olmaz ama bıkac arkadas konu hakkında konusunca merak ettım bende yaptım cızgılerı goreyım derken az kalsın gozlerım zekerıya beyaz'ıngozlerı gıbı oluyordu :( sarj olayıda cıhaz bekleme modunda gercekten cok cok az sarj harcıyor zaten bu cıhazın sarjını yıyende ekran yoksa 300 mah lik bi batarya demek ınanılmaz guclu olması demek gene de ben memnunumsark olayından oyun falanda oynamııyorum ısımı goruyor
  • greenify diyorum başka bir şey demiyorum. Zaten başka bir arkadaşımız cevabını vermiş.

Bu arada ilk defa bir antutu testi yapayım dedim 40000 puan üzeri skor aldım. Bir kaç kez tekrarladım 39000 küsürlerde puan aldım. Telefon fazla mı iyi yoksa bu işte bir terslik mi var, anlamadım.

ALLAH kuluna yetmez mi?
  • quote:

quote:

Full oyun oynayarak değil, hiç oyun oynamazsan yazdım. Whatsapp, sms, telefon görüşmesi, 2 günde taş çatlasın 3 fotoğraf, lazım oldukça da internet tarayıcısı. Bu şekilde kullanıyorum ve dediğim gibi en az 2.5 gün gidiyor şarjım. Oyun oynarsanız cihazı ısındırırsanız ki bu durumda pil de ısınır ve olması gerekenden çabuk tükenir. İnternet sürekli açık normal kullanımda 48 saat görmesi mümkün değil. Ama günü çok rahat bir şekilde çıkarır. Pil değerlerini bataryam bitince paylaşayım inanmayanlar için. Şuan %99 olduğu için paylaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWade

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 27Kaptan27

Merhablaar bende lg g3 32lik alarak aranıza katıldım telefon yarın gelir.Bu ekranda çizgi sorunundan bahsetmiş bazı arkadaşlar tarif edebilirmisiniz nasıl cizgiler bunlar teşekkürler.

boyle ınce dıkıne bı cızgı zaten gormek ıcın az kalsın gozlerımden olacaktım takılacak bı konu degıl yanı ne oldugu hakkında fıkrım yok dızılım desem degıl sorun desek pek benzemıyor kısaca takılacak bı olay degıl
     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Hocam gerçekten bu ekranda çizgi görebiliyor musunuz ben bir şey göremedim :)

Bu cizgiler sanırım bazı modellerin ekranında daha az bazılarında ise daha fazla belirgin oluyor. Yada hepsi aynı ama göz kusurlarından dolayı kimi daha az/fazla farkına varıyor. Eğer bir kere gözünüz az da olsa bu çizgileri görürse artık ekranın her yerinde görmeye başlıyorsunuz, özellikle beyaz arkaplanlı yerlerde. Can sıkıcı bi olay.

• Telefonda 2. günüm, benim için tek olumsuz yönü kulaklık sesi. S4 de göre kulaklıktan aldığım ses vasat. Kulaklığı da değiştirdim ama kalite biraz düşük. Uygulama kurup öyle deneme de yapacağım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.