Şimdi Ara

Bu fiyata bu Laptop değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ingilteredeyim ve burdan bir laptop alabilirim

benim bulduğum 2 alternatif var

17 '' ve iyi bir ekran kartı olan bir model arıyorum fiyat aralığı max 2000 dolar ama 1600 olsa daha iyi olur...

bulduğum modeller bunlar

ilk pc

1980 dolar

ikinci pc

1580 dolar

vergi falan herşey dahil...

ne dersiniz bunlar iyimi yada hangisini almaya değer veya başka tavsiyeniz varmı???

unutmadan ingilterede çok fazla alternatif yok...

yorum yapan herkese teşekkürler...

• makinların ozellikleri ni yazarsanız acıklayıcı olur.
    yoksa su durmda yorum yapmak imkansiz
  • linkte makinaların tüm özellikleri yazıyor

ilk pc

ve

ikinci pc nin üzerine tıklayın
  • iki mode de iyi makina öncelikle. birinci pc tabiki daha ağır basıyo özellikle olarak. 2.0 coreduo işlemcisi, 2 gb dr2 667 mhz rami, 100 sata hdd si ve 7600 ekran kartıyla. ikinci makina 1.83 coreduo, 1gb ddr2 667 mhz, 80 gb sata. ekran kartları ikisininde aynı. aralarında 400 dolar fark var. ciddi bi rakam bence. burda en büyük performans belirleyici ram ve işlemci farkı olur ilk makinada. gerçi 1.83 ile 2.0 arasında çok da fazla fark olmadığını okumuştum bi topicte. bu kadar fark vermeye değermi düşenmek lazım. ama ben olsaydım sanırım 400 dolar için girmezdim. ikinci makinayı tercih ederdim. arada 50-100 dolar olsa hadi neysede 400 iyi para... iyi seçimler
  • Bence ikinci makina birinci makinadan çok düşük değil.Yani birinci makina ile yapabileceğiniz her şeyi ikinci makina ile de kolaylıkla yapabileceğinizi düşünüyorum.400 dolarlık bir fark yok aralarında. Ben olsam ikinciyi alırdım.
  • dikkatinden kacmis sanirim iki makinede de 2 hd var yani biri 200gb diyeri 160gb raid

benim sorum hangisini secsem degil aslinda bu pcler bu fiyata degermi yoksa pahallilar mi? Turkiyede benzer bi model nekadardir?

herhalde bundan daha iyi bir makine bulmak cok zor....

quote:

Orjinalden alıntı: bitmap

iki mode de iyi makina öncelikle. birinci pc tabiki daha ağır basıyo özellikle olarak. 2.0 coreduo işlemcisi, 2 gb dr2 667 mhz rami, 100 sata hdd si ve 7600 ekran kartıyla. ikinci makina 1.83 coreduo, 1gb ddr2 667 mhz, 80 gb sata. ekran kartları ikisininde aynı. aralarında 400 dolar fark var. ciddi bi rakam bence. burda en büyük performans belirleyici ram ve işlemci farkı olur ilk makinada. gerçi 1.83 ile 2.0 arasında çok da fazla fark olmadığını okumuştum bi topicte. bu kadar fark vermeye değermi düşenmek lazım. ama ben olsaydım sanırım 400 dolar için girmezdim. ikinci makinayı tercih ederdim. arada 50-100 dolar olsa hadi neysede 400 iyi para... iyi seçimler

• ilk link e baktım fiyat fena değil alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 2 makinada ii iş yapar seçim senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.