Şimdi Ara

Nod32 mi Kaspersky mı ?? [Anti-Virüs Programları] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
0
Favori
27.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img371.imageshack.us/my.php?image=adszzr8.jpg

antivirüs dediğin böyle olur !!!
  • nod32 nin ne yağtığı belli değil :D:Dvarlığıyla yokluğu aynı yani :D:D:Dsadece hdd de yer tutuuoo..
    kesinlikke KIS 6
  • hey seni bi nodun internet monıtoru bozuk ve karpeskyın guvenliği bozuk olduğu için biraz dikkat et ve PANDA ANTİVİRUS 2007 f-secure ANTIVIRUS 2007 ve mcafee Internet Securty 2007 tavsiye ederim ki böyle programların daha DA pc nın hızını takıp et.HIZLISI BENCE mcafee
  • Arkadaşlar ben uzun süredir Antivir kullanıyordum format attıktan sonra bakayım nod32 nasılmış diye yükledim antivir gibi gayet kendini hissettirmeden çalışıyor ama antivirmi nod32 mi dersem hangisi dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

Arkadaşlar ben uzun süredir Antivir kullanıyordum format attıktan sonra bakayım nod32 nasılmış diye yükledim antivir gibi gayet kendini hissettirmeden çalışıyor ama antivirmi nod32 mi dersem hangisi dersiniz?

ben de antivir premium kullanıyordum.... bilgisayara virüs bulaştı..devreye girdi ama silemedi.. bilgisayara format atmayı düşünüyordum... allak bullak olmuştu bilgisayar... çoğu sistemler devredışı kalmıştı....sonra nod32 kurdum Aslanım bi silmeye başladı virüsleri valla sayısını hatırlamıyorum şimdi bilgisayar tertemiz ve hızlı oldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Ben de Nod32 kullanıyodum bıraktım. Artık Kaspersky Nod32 çok virüs kaçırıyodu. Kaspersky bi tane kaçırmıyo

arkadaşa katılıyoryum
  • NOD32 daha güvenli gibi geliyor bana.
  • kasper kullanıyorum.bir yamugunu görmedim
  • KASPERSKYCILARA KAPAK OLSUN
    NOD32 AÇIKARA KASPERDEN İYİDİR ARKİLERRR

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

KASANpersky (Kasperksy) kullanan arkadaşlarrrr
    sizin antivirüs yine dökülmüş:D:D
    Retrospective / ProActive Test May 2006

http://www.av-comparatives.org/

KEŞFEDİLMEMİŞ YENİ VİRÜSLERİ BULMA
    NOD32 _______ %68
    KASPERSKY ___ %9 (yuuuuuuuuhhhhhhhh)

Kasan antivirüs kaspersky görülceği üzre bilgisayara virüs bulaşmasını engelleyemiyor.virüs bulaştıktan sonra yapıcaını yaptıktan daha sonra ahan virüs buldum işte diyorr:D:D:D
     Nod32 mi Kaspersky mı ?? [Anti-Virüs Programları]

itiraz istememm.ahanda yukarda test.boru deil:D:D

zaten bundan önceki testtede kasanpersky yine dökülüyordu:))) dökülüyooo bu kasperskyyy yaa :)))
     Nod32 mi Kaspersky mı ?? [Anti-Virüs Programları]

Nod32 ile kasperskyı karşılaştırmayın bile.Nod32ye hakaret olur

NOD32 kullan farkı fark et
    Sende doğru yere park et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Haziran 2007; 1:01:22 >

• Proaktif korumada Nod32 çok üstün , Kasperskynin daha fazla çalışması lazım.
  • NOD32 kullan farkı fark et
    Sende doğru yere park et

Güzel slogan olmuş.
  • Kaspersky' ın cok az virüs kacırdıgını biliorum nod32 ye göre. Bende İnternet secruty 7.0 var cok memnunum..

Bilgisayarımı Yarım saat önce tarattım halbuki dün format atmıştım tam 479 adet virüs cıktı... Ama kaspersky üstesinden geldi sadece 3 tane silinmedi gösteri resimde onları ben skip yaptım..

http://img107.imageshack.us/img107/2473/kasperskyxa8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxS -- 11 Haziran 2007; 21:46:42 >
  • Dün nasıl bir format attın öyle ki hemen 479 tane virus bulaştırdın?

quote:

Orjinalden alıntı: AxS

Kaspersky' ın cok az virüs kacırdıgını biliorum nod32 ye göre. Bende İnternet secruty 7.0 var cok memnunum..

Bilgisayarımı Yarım saat önce tarattım halbuki dün format atmıştım tam 479 adet virüs cıktı... Ama kaspersky üstesinden geldi sadece 3 tane silinmedi gösteri resimde onları ben skip yaptım..

http://img107.imageshack.us/img107/2473/kasperskyxa8.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

kaspersky'ı degısmem nod32 yukledım basıma gelmedık kalmadı

kımseye onermıyorum , kasperskyın ustune tanımam

KASANpersky (Kasperksy) kullanan arkadaşlarrrr
    sizin antivirüs yine dökülmüş:D:D
    Retrospective / ProActive Test May 2006

http://www.av-comparatives.org/

KEŞFEDİLMEMİŞ YENİ VİRÜSLERİ BULMA
    NOD32 _______ %68
    KASPERSKY ___ %9 (yuuuuuuuuhhhhhhhh)-işte kasanpersky-

Kasan antivirüs kaspersky görülceği üzre bilgisayara virüs bulaşmasını engelleyemiyor.virüs bulaştıktan sonra yapıcaını yaptıktan daha sonra ahan virüs buldum işte diyorr:D:D:D

itiraz istememm.ahanda yukarda test.boru deil:D:D

zaten bundan önceki testtede kasanpersky yine dökülüyordu:))) dökülüyooo bu kasperskyyy yaa :)))

Nod32 ile kasperskyı karşılaştırmayın bile.Nod32ye hakaret olur

NOD32 kullan farkı fark et
    Sende doğru yere park et başına bide onu anlat bakalaım kesinlikle nod32

nod
    32

hasanpersky nod32ye karşıı birinci olmuş ama sondan birinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 18 Haziran 2007; 7:04:15 >

• Bende NOD32 diyordum ama son zamanalrda bir iki trojanı hiç farkedemedi. güncel orjinal sürümü kurup her gün otomatik güncellediği halde...
    haid yeni çıkmış bir virs olsa neyse virüs çıkalı 2 ay oldu. hala tanımıyor(NTOS.EXE). mecburen kendi çözümümüzü bulduk.
    bunada güven kalmadı
  • nod32 5 yıl ödül kazanmıs dimi eyani=)
  • 3 çeşit antivirüs kullandım
    mcafee idare eder
    avast berbat
    kaspersky muhteşem
    ve bir bilgisayar öğretmeni olarak benim ve arkadaşlarımın tercihi kaspersky internet security
  • arkadaşlar kasperksyda buldugu virüsü yedekleme olayı ne oluyor ?
  • Nod32
  • arkadaşlar bunların 2 si de dünyaca ünlü anti virus progları. o yüzden eleştirileri abartmayın. her 2 si de iyidir. kullanmayı bilene...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.