Şimdi Ara

Nod32 mi Kaspersky mı ?? [Anti-Virüs Programları] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
27.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en iyi program tecrübelerime dayanarak söyölüyorum kaspersky 7 dir

kaspersky varken başka bir virüs ve spyware programına gerek kalmaz

genellikle bilgisayarları acemi kullanıcılar kullandığı için kaspersky bilgisayarı kasar, çünkü acemi kullanıcılar kaspersky ayarlarını ve gerekliliklerini yerine getirmeden kullanır.

kaspersk kurulduktan sonra 1-2 basit ayarla bilgisayarı kasmayacak hale gelir. bu konuya daha önce açıklamalı olarak defalarca değindim ama pek yararı olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanix

Emin misin? Ufak çaplı zararlı yazılımları göremediği oluyor. Ayrıca, gerek kalmaz diye bir mantık yoktur. Ufak bir anti/spy yazılımı da (Spy Emergency gibi) gayet işe yarar.
  • kasperskyın göremediği virüs ve spylar çok zararlı değiller.

hiçbir antivirüs yazılımı %100 güvenlik sağlamaz, 3-4 tane antivirüs yazlımı 3-4 tanede antispy kurun yinede %100 guvenli olmazsınız.
  • arkadaşlar ben nod32 yi biraz once yükledim ve virüsleri buldu sildi 57 tane virüs varmış sildi bunları fakat hala mail,msn üzerinden virüs gidiyor yani hala virüs var :( ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanix

en iyi program tecrübelerime dayanarak söyölüyorum kaspersky 7 dir

genellikle bilgisayarları acemi kullanıcılar kullandığı için kaspersky bilgisayarı kasar, çünkü acemi kullanıcılar kaspersky ayarlarını ve gerekliliklerini yerine getirmeden kullanır.

kaspersk kurulduktan sonra 1-2 basit ayarla bilgisayarı kasmayacak hale gelir. bu konuya daha önce açıklamalı olarak defalarca değindim ama pek yararı olmamış

Emin ol ki yanlış biliyorsun , mesela ben Malwarebytes' Anti-Malware adlı programla Kaspersky 7.0 ın bulamadığı 5-10 tane zararlı yazılım buldum...
  • kaspersky 2010 kurdum tarattım makine temiz cıktı halbuki baya bi virüs olması lazım malum ne yaptıgımı biliyorum ama gel gelelim hicbisey bulamadı nedense
  • Sum 41 kullanıcısına yanıt
    oolmaz kaspersky yoksa virüslerden yersin bilgisayarı kasmasın istiyorsan nod32 güçlü koruma istiyorsan kaspersky ikisinin birleşimi mcafeeee
  • RoseLove R kullanıcısına yanıt
    mcafee yükle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.