Bildirim
oyun oynarken donmalar??????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarında oyundan başka programlar çalışıyor mu? _____________________________ 2000 Renault Laguna 2.0 RXT 140 Hp -
virüs olabilir sistem aşırı yüklenmiş olabilir ekran kartının driverı olabilir ben her zaman yanında gelen cd nin en uygun driverı oldugunu düşünmüşümdür _____________________________ audigy2 zs/logitech z-5300 tabiki amd 64 -
Bende norton yüklüyken açtığımda oyunu bende de oluyordu. Real-time protection'u kapatınca donmalar geçti. -Yardımı oldu mu bilmem.. _____________________________ Asus P8Z68-V/GEN3, Intel i5 2500k, TT Contac30, 2x4GB Ripjaws 1600Mhz, MSI 680GTX, TT 775W Toughpower, Corsair 240GB Force GT, WD 1.5TB -
o oyunda o normal online oyun olduğu için milyonlarca kişi oynuyo oyunu aynı anda oda kasıyo lag yapıyo doğal olarak bu yüzden ama internetin 1024 yüksek olursa bi sorun cıkarmaz
_____________________________ Fatih Topkapıdan Şehre Giriyor.... -
çalışan programları kapadım şuan donmalar çok azaldı 5-10 dk da bir 1 sn anca bide bilgisayara format attırdıktan sonra böyle oldu driver kendi cdsiyle tanıtılmadı ama başka oyunlarda hç sorun yaşamıyorum tekrar kendi cd sinden de nasıl tanıtabilirim bilmiyorum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler