Şimdi Ara

Windows'un hantallığından bıktım Linux veya ubuntu kullanmak istiyorum, yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi, Windows'un hantal yapısından artık bıktım, pardus, linux veya ubuntu kullanmayı düşünüyorum;ama pardus'da bazı yerlerinde yabancı kelimeler Türkçeleştirilmemişti, kullanım kolaylığı bakımından hangi işletim sistemini önerirsiniz ve bu işletim sistemini Windows kullanan birisi olarak ne kadar sürede öğrenebilirim?

• ubuntuyla başlayın hocam
  • LinuXMint 16 Mate ilede başlıyabilirsin... yada Pardus Topluluk 3 KDE, Gnome, Xfce ile seç beğen ben KDE tercih ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

LinuXMint 16 Mate ilede başlıyabilirsin... yada Pardus Topluluk 3 KDE, Gnome, Xfce ile seç beğen ben KDE tercih ederim...

sevgili üstadım bunların özellikleri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

ubuntuyla başlayın hocam

ubuntu nasıl bir şey ekran görüntüsü var mı üstadım?
  • LinuXMint 16 mate pencere yöneticisi kullanıyor çok hafif performanslı Pardus KDE bu windows 7'ye benzer bir tasarıma sahip ilk görenler windows 7 sanmıştı... ( ki ondan çok önce çıkmıştı... )
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

LinuXMint 16 mate pencere yöneticisi kullanıyor çok hafif performanslı Pardus KDE bu windows 7'ye benzer bir tasarıma sahip ilk görenler windows 7 sanmıştı... ( ki ondan çok önce çıkmıştı... )

Pardus KDE 'yi indireyim onu kullanayım, zira Win 7 ile benzerlik gösteriyor ise pardusa alışmak daha kolay olur diye düşünüyorum ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grezimonk gibi bende Linux Mint'i tavsiye ederim.
  • Growlithe kullanıcısına yanıt
    Üstat, indirdim .iso dosyasını;ama bunu sanal sürücüde çalıştırmam için hangi dosyayı açmam lazım ?
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Üstat, pardus kde'yi sanal sürücüde çalıştırdım hakkaten Windows gibi aynen, alışma konusunda sıkıntı çıkartacağını zannetmiyorum, birazcık alışana kadar zorlanırım onun dışında kolaylaşır diye düşünüyorum.
  • Kolay alışırsın.Sorun yaşarsan linux mint forumlarına bildir ya da bana pm at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal sürücüde çalıştıracağına dvd'ye yazdır kurmadan dene.
  • Growlithe kullanıcısına yanıt
    Üstadım, babamızın DVD fabrikası yok yahu :) Sanal sürücülerin de bir özelliği, DVD israfını bertaraf etmeleri :)
  • Altı yıl önce aldığım PC üzerine Ubuntu kurdum ve altı yıldır kullanıyorum, şu anki sürümü 12.04 . ilk başlarda Windows ile beraber kullanıyordum artık tamamen Ubuntu'ya döndüm. Kullanımı kolay, çok stabil ve hızlı bir sistemdir daha uzun süre desteği olacak, kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehodja -- 24 Şubat 2014; 12:49:01 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.