Şimdi Ara

Laptop öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cevap verirsen sana birseyer onerebilirim
  • max verebilecegim 1,5 ile 2milyar arasi
  • Kararını ver vewww.nekadar.com gibi fiyat arama motorlarından en düşük fiyatı ve uygun ödeme seçeneklerini bul!
  • o fiyata apple alamazsınki zaten

al bitane dell e1505 keyfine bak eniyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

arkadasim heryerden kablosuz baglanamiyorsun sadece wireless oldugu yerde ucretsiz bglaniyorsun ve applelarin wireless cekim alanlari daha kuvvetli fakat apple bilgisayarini oyun oynamak istiyorsan alma derim ekran karti cok dusuk. fakat imaj bakimindan ve programlari bakimindan cok onerebilecegim bir bilgisayardir bir sure sonra zaten sen windowsu kendiliginden birakacaksin bu arada ahrddisk 60gb ile 80 gb arasi degisir

peki daha sonra ekran kartı deiştirilemezmi
  • valla hic bir bilgim yok sanirim ekran karti 64mb onboard ekran karti ve degistirilemez diye biliyorum ama tabi bir sormak lazim appea ayrica forumda notebookta ekran karti degistirmektense yeni bir notebook alin diyen arkadaslar var baya zahmetli bir is anlasinan
  • Fiyatları daha yüksek olan 15.4" ekranlı modellerinde zaten
    1440x900 çözünürlülük ve
    ATI Mobility Radeon X1600 ekran kartları bulunmaktadır.
    http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=211215

on board ekran kartı sadece 13.3" ekranlı modellerinde vardır.
    http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=212215

quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

peki daha sonra ekran kartı deiştirilemezmi

• bildiğiniz gibi notebook'lar ebatları ve yapıları itibari ile içlerinde rahatça genişletilmeye müsait alanlar bulundurmamaktadırlar. bu yüzden de ilk tasarımlarında baştan öngörülen genişletmelere (genelde ram ve hdd) uygun olacak kadar bir imkan sağlanmaktadır. on board ekran kartına sahip bir notebook'a harici bir ekran kartı takmak istediğinizde ise aşağıdaki sorunlarla karşılaşırsınız.
    1. harici kartın takılabileceği kadar yeterli boş alan
    2. harici ekran kartının takılabileceği bir mini pci yada pci exp kart yuvası
    3. harici kartın fazladan ihtiyaç duyacağı enerji ihtiyacının giderilmesi
    4. harici kartın ortaya çıkaracağı fazladan ısınmanın giderilebilmesi (eğer mevcut fan ve soğutma sistemi yeterli gelmezse değiştirilmesi gerekir)

elinizdeki notebook bu noktaların hiçbirinde sorun çıkarmıyorsa ve de makineniz uyumluysa o zaman maliyetlerine katlanarak bulduğunuz bir ekran kartını takabilirsiniz demektir.

quote:

valla hic bir bilgim yok sanirim ekran karti 64mb onboard ekran karti ve degistirilemez diye biliyorum ama tabi bir sormak lazim appea ayrica forumda notebookta ekran karti degistirmektense yeni bir notebook alin diyen arkadaslar var baya zahmetli bir is anlasinan

• arkadaslar yukarda tam anlıyamadım

simdi ibook larda windows xp yok mu?
  • eğer makinede intel işlemci var ise windows xp yüklüdür merak etmeyin.
    eğer işlemcisi intel değil ise o zaman üzerinde yüklü gelmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: melrock

intel işlemcili olan yeni apple'ların hepsinde windows mevcut merak etmeyin.
    eski versiyon ibm PowerPC işlemcili modellerde ise windows bulunmuyor.

• apple'in bütün bilgisayarlarında mac os işletim sistemi yüklüdür, hiç bir bilgisayarında windows işletim sistemi kurulu olarak gelmez. fakat yeni intel işlemcili apple bilgisyarlarda; boot camp yazılımı yardımıyla kendiniz, kendi windows kurulum cd'nizden kurabilirsiniz.
    http://www.apple.com/macosx/bootcamp/

quote:

eğer makinede intel işlemci var ise windows xp yüklüdür merak etmeyin.
    eğer işlemcisi intel değil ise o zaman üzerinde yüklü gelmiyor.

quote:

intel işlemcili olan yeni apple'ların hepsinde windows mevcut merak etmeyin.
    eski versiyon ibm PowerPC işlemcili modellerde ise windows bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 25 Ağustos 2006; 21:33:39 >

• evet @isikayhan haklı. yazdığımı düzeltmem gerekiyor. uyarınız için teşekkür ederim @isikayhan
    yeni intel tabanlı işlemcilere sahip apple bilgisayarlarda windows işletim sistemi kullanılabiliyor. ancak satılırken üzerlerinde yok. sadece Apple'ın MacOs işletim sistemi yüklü olarak satılıyorlarmış.

• quote:

evet @isikayhan haklı. yazdığımı düzeltmem gerekiyor. uyarınız için teşekkür ederim @isikayhan
    yeni intel tabanlı işlemcilere sahip apple bilgisayarlarda windows işletim sistemi kullanılabiliyor. ancak satılırken üzerlerinde yok. sadece Apple'ın MacOs işletim sistemi yüklü olarak satılıyorlarmış.
  • walla arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim . Apple ibook çok albenili geliyor bana ama windows xp yokmuş şimdi sistemi kurmak ne kadar doğru bilmiyorum.ama hala ikilemdeyim apple mı yoksa sony,hp.. vs gibi bi marka mı diye??
    çünkü kullanma amacım mp3,internet ,msn vs.. ve oynayabildiğim kadarda oyun yani aslında ekran kartı da biraz ii olursa hiç fena olmaz..siz anladınz heralde tekrar saolun
  • http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=242787

arkadaslar bu link e bir bakarmısınz.Benim iice kafam karıştı
  • windows xp kurabiliyosun arkadasim cift isletim sistemli bilgisayarin oluyo :) ayrica muhtemelen belirli bir uretim seri numarasindan sonra olan notebooklari cagiriyordur yani sen yeni seri alacaksan senin pil sorunun olmaz ayrica ne guzel iste kullandigin pili degistiriyor adamlar
  • quote:

windows xp kurabiliyosun arkadasim cift isletim sistemli bilgisayarin oluyo :) ayrica muhtemelen belirli bir uretim seri numarasindan sonra olan notebooklari cagiriyordur yani sen yeni seri alacaksan senin pil sorunun olmaz ayrica ne guzel iste kullandigin pili degistiriyor adamlar

arkadasım bizim alacagımız ibook'u da iki gune çağırmasınlar
  • o haberi okuduysan ekim 2003 ile agustos 2006 arasinda cagirmis yani seninle bir alakasi yok ayrica ibooka windows xp yukleyemezsin cunku core duo islemcisi yok hala power pc
  • arkadaslar şöle bir liste çıkarttım;

-sabit disk: 80gb

-ekran kartı : 128mb

-cd writter'ı olan

-dvd rom u olan

-wirless

işte bu benim aradığım laptop
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.