Şimdi Ara

Minix neo x7 aldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
11.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnTEC

açıkçası dts yi bilmiyorum ancak alt yazı konumu xbmc de ayarlanabiliyor. internetten download yaptım ama harici ntfs hd ye kayıt etmeyi denemedim...

ben 3-4 sene önce dark media player almıştım. pek çok işimi görmüştü. şimdi piyasa acayip karışmış. bir sürü ürün var. hangisi işimi görür anlamadım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

quote:

açıkçası dts yi bilmiyorum ancak alt yazı konumu xbmc de ayarlanabiliyor. internetten download yaptım ama harici ntfs hd ye kayıt etmeyi denemedim...

ben 3-4 sene önce dark media player almıştım. pek çok işimi görmüştü. şimdi piyasa acayip karışmış. bir sürü ürün var. hangisi işimi görür anlamadım valla.

Alıntıları Göster
    Değerli arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır android tv boxları araştırıyordum.

Benim için önemli olan özellikler
    1) Hd filmleri sorunsuz seyretmek(720P ve 1080P),
    2) İp tv leri sorunsuz izlemek,
    3) İnternette sıkıntısız sörf yapmak,
    4) Filmleri izlerken aynı zamanda harddiske kayıt yapmak.
    5) Arada skype den kameralı görüşme yapmak.vs.

Sonunda minix neo x7 almaya karar verdim. Ancak satıcı kamerası olduğu için bana CS918S önerdi.
    Beğenmediğim takdirde ürünü iade alabileceğini ve ödemeyi iptal edebileceğim garantisini verdi.

CS918S tecrübelerim:

CS918si bir hafta kullandım logitec mouse sorunsuz gördü.Kamera iyi,dvdrip ve divxler sorunsuz
    ancak hd görüntülerde sıkıntı çıkardı.
    İnternet üzerinden 720p film izlemek mümkün olmadı.hardiskdeki 720pve 1080p filmlerde yine sorunlar devam etti.
    Antutu testleri 10.000 11.000 arası çıktı.General mobile discovery telefonla miracast
    aracılıyla bağlandım performans çok iyi değil.Güç adaptörü ve kablosu çok basit ve yetersiz.Aynı şekilde hdmi kablosuda basit bir tarafı mini hdmi
    Bu arada gece vakti tepem attı(acaba internet hızında sorun var mı diye) ve bilgisayar kasasını LCD televizyonun yanına taşıyıp bağladım, xbmc üzerinden 720p lik bir filmi ailecek online izledik film 2,5 saat sürdü hiç bir donma kırılma yaşamadım.
    Yani internet hızımda bir problem yok 20 mb/sn.
    Bu süreçte satıcı ile sorunları paylaştım, bana ürünü kullanıp sıkıntıları tek tek tespit etmemi rica etti.
    Bu arada bana MİNİX NEO X7 göndereceğini ve hangisinde karar kılarsam onu alabileceğimi söyledi.
    Nihayet minix neo x7 ve mele air mouse elime geçti.(07/05/2017 çarşamba günü)

MİNİX NEO X7 tecrübelerim:

İlk önce antutu testleri yaptım 17.900
    Hemen harddiskten 720p ve 1080p filmleri test ettim problem yok içinde yüklü olan özel xbmc miniye eklentileri yükledim
    ve 720p filmleri izledim, performans çok iyi wifidisplay ile telefonla eşleştirdim, sorunsuz çalıştı.
    Hem kablolu hem de kablosuz ağ bağlantısını denedim(film izleyerek) mükemmel.toshiba harici hardiski bağladım, xbmctorrent eklentisi üzerinden 720p filmleri sorunsuz izledim ve gerekli download ayarlarını yaparak aynı anda film hardiske indi.İşin açıkçası harice harddiske kayıt için özel format exFAT mı gerekir diye düşünürken ntfs ye direk kayıt yapması beni şaşırttı.
    Güç adaptörü ve kablosu CS918S inkine göre kıyaslanmayacak kadar kaliteli ayrıca hdmi kablosunun iki taraf girişi de normal büyüklükte bana göre bu da bir avantaj.
    Logitec mouse hemen uyum sağladı.Ancak mele kumanda olunca artık ona gerek kalmadı.

Bu arada satıcı arkadaşla bu izlenimlerimi her an paylaştım. Bana bir de tronsmart vega s89 göndereceğini (daha önce o modelide kendisine sormuştum) onu da test edip hangisinde karar kılarsam diğerlerini gönderirsin diyerek bana güvenmesine oldukça memnun oldum.Tabi daha erken ama şimdilik minix neo x7 ile ilgili ilk izlenimlerim çok iyi kullandıkça
    daha çok bilgi sahibi olacağım ve fırsat buldukça burada paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbaser

Değerli arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır android tv boxları araştırıyordum.

Benim için önemli olan özellikler
    1) Hd filmleri sorunsuz seyretmek(720P ve 1080P),
    2) İp tv leri sorunsuz izlemek,
    3) İnternette sıkıntısız sörf yapmak,
    4) Filmleri izlerken aynı zamanda harddiske kayıt yapmak.
    5) Arada skype den kameralı görüşme yapmak.vs.

Sonunda minix neo x7 almaya karar verdim. Ancak satıcı kamerası olduğu için bana CS918S önerdi.
    Beğenmediğim takdirde ürünü iade alabileceğini ve ödemeyi iptal edebileceğim garantisini verdi.

CS918S tecrübelerim:

CS918si bir hafta kullandım logitec mouse sorunsuz gördü.Kamera iyi,dvdrip ve divxler sorunsuz
    ancak hd görüntülerde sıkıntı çıkardı.
    İnternet üzerinden 720p film izlemek mümkün olmadı.hardiskdeki 720pve 1080p filmlerde yine sorunlar devam etti.
    Antutu testleri 10.000 11.000 arası çıktı.General mobile discovery telefonla miracast
    aracılıyla bağlandım performans çok iyi değil.Güç adaptörü ve kablosu çok basit ve yetersiz.Aynı şekilde hdmi kablosuda basit bir tarafı mini hdmi
    Bu arada gece vakti tepem attı(acaba internet hızında sorun var mı diye) ve bilgisayar kasasını LCD televizyonun yanına taşıyıp bağladım, xbmc üzerinden 720p lik bir filmi ailecek online izledik film 2,5 saat sürdü hiç bir donma kırılma yaşamadım.
    Yani internet hızımda bir problem yok 20 mb/sn.
    Bu süreçte satıcı ile sorunları paylaştım, bana ürünü kullanıp sıkıntıları tek tek tespit etmemi rica etti.
    Bu arada bana MİNİX NEO X7 göndereceğini ve hangisinde karar kılarsam onu alabileceğimi söyledi.
    Nihayet minix neo x7 ve mele air mouse elime geçti.(07/05/2017 çarşamba günü)

MİNİX NEO X7 tecrübelerim:

İlk önce antutu testleri yaptım 17.900
    Hemen harddiskten 720p ve 1080p filmleri test ettim problem yok içinde yüklü olan özel xbmc miniye eklentileri yükledim
    ve 720p filmleri izledim, performans çok iyi wifidisplay ile telefonla eşleştirdim, sorunsuz çalıştı.
    Hem kablolu hem de kablosuz ağ bağlantısını denedim(film izleyerek) mükemmel.toshiba harici hardiski bağladım, xbmctorrent eklentisi üzerinden 720p filmleri sorunsuz izledim ve gerekli download ayarlarını yaparak aynı anda film hardiske indi.İşin açıkçası harice harddiske kayıt için özel format exFAT mı gerekir diye düşünürken ntfs ye direk kayıt yapması beni şaşırttı.
    Güç adaptörü ve kablosu CS918S inkine göre kıyaslanmayacak kadar kaliteli ayrıca hdmi kablosunun iki taraf girişi de normal büyüklükte bana göre bu da bir avantaj.
    Logitec mouse hemen uyum sağladı.Ancak mele kumanda olunca artık ona gerek kalmadı.

Bu arada satıcı arkadaşla bu izlenimlerimi her an paylaştım. Bana bir de tronsmart vega s89 göndereceğini (daha önce o modelide kendisine sormuştum) onu da test edip hangisinde karar kılarsam diğerlerini gönderirsin diyerek bana güvenmesine oldukça memnun oldum.Tabi daha erken ama şimdilik minix neo x7 ile ilgili ilk izlenimlerim çok iyi kullandıkça
    daha çok bilgi sahibi olacağım ve fırsat buldukça burada paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    herkese merhaba
    nette android box hakkında araştırma yaparken tesadüfen gördüm bu forumu ve minix almaya karar verdim.

öncelikle minix neo x7 ile x7 mini arasında boyut farkından başka bir fark var mıdır?

anladığım kadarıyla yurtiçinde satışı yok,alibaba yada geekbuying den alacağız,doğru mudur?

geekbuying de air mouse ile beraber 140 dolar fiyatı ,nasıldır ..

http://www.geekbuying.com/item/Bundle-Deal-MINIX-NEO-X7-Quad-Core-Mini-TV-BOX-Rockchip-RK3188---Tronsmart-TSM01-English-Version-Air-Mouse---Keyboard-320447.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mtalpan

herkese merhaba
    nette android box hakkında araştırma yaparken tesadüfen gördüm bu forumu ve minix almaya karar verdim.

öncelikle minix neo x7 ile x7 mini arasında boyut farkından başka bir fark var mıdır?

anladığım kadarıyla yurtiçinde satışı yok,alibaba yada geekbuying den alacağız,doğru mudur?

geekbuying de air mouse ile beraber 140 dolar fiyatı ,nasıldır ..

http://www.geekbuying.com/item/Bundle-Deal-MINIX-NEO-X7-Quad-Core-Mini-TV-BOX-Rockchip-RK3188---Tronsmart-TSM01-English-Version-Air-Mouse---Keyboard-320447.html

Alıntıları Göster
    bu arada 140 dolar olan da air mouse orijinal değilmiş ,bir tane daha var 165 dolar'a.. air mouse'u orijinal minix neo A2

http://www.geekbuying.com/item/Bundle-MINIX-NEO-X7-Quad-Core-Mini-TV-BOX-Android-Jelly-Bean-4-2-2-OS-Rockchip-RK3188-Cortex-A9-1-6GHz---MINIX-NEO-A2-2-4G-Wireless-Air-Fly-Keyboard-Mouse-319513.html

• quote:

bu arada 140 dolar olan da air mouse orijinal değilmiş ,bir tane daha var 165 dolar'a.. air mouse'u orijinal minix neo A2

http://www.geekbuying.com/item/Bundle-MINIX-NEO-X7-Quad-Core-Mini-TV-BOX-Android-Jelly-Bean-4-2-2-OS-Rockchip-RK3188-Cortex-A9-1-6GHz---MINIX-NEO-A2-2-4G-Wireless-Air-Fly-Keyboard-Mouse-319513.html

Alıntıları Göster
    bir sorum daha olacak air mouse ile ilgili:

minix'in kendi sitesinde air mouse olarak ''minix neo A2'' olarak geçiyor.

OnTEC arkadaşında kullandığı sanırım bu , RC11 gözüme çarptı ..

http://www.aliexpress.com/item/With-RC11-keyboard-Minix-neo-x7-android-tv-box-mini-pc-Quad-core-rk3188-android/1316357906.html

aralarında fark var mıdır ?

videolarında sanki bana A2 daha iyi gibi geldi ,ne de olsa orijinal....

• mtalpan M kullanıcısına yanıt
    RC11 in sıkıntıları çok yoğun kullanımda ( oyun gibi ) mouse fonksiyonu kapanıyor pilini çıkartıp takmak gerekiyor gelmesi için mouse fonksiyonunda sayfaları yukarı aşağı kaydırmak için bir şey yok sinir bozucu olabiliyor bazen. xbmc de sliderlardan yukarı aşağı yapmak gerekiyor ki kontrol oldukça güç oluyor . ben başka bir sorun yaşamadım ama..
  • quote:

RC11 in sıkıntıları çok yoğun kullanımda ( oyun gibi ) mouse fonksiyonu kapanıyor pilini çıkartıp takmak gerekiyor gelmesi için mouse fonksiyonunda sayfaları yukarı aşağı kaydırmak için bir şey yok sinir bozucu olabiliyor bazen. xbmc de sliderlardan yukarı aşağı yapmak gerekiyor ki kontrol oldukça güç oluyor . ben başka bir sorun yaşamadım ama..
    geekbuyingden 138dolarlık olanı aldığımız da gümrük sıkıntısı çıkmıyor mu ? kesin bilgi mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

geekbuyingden 138dolarlık olanı aldığımız da gümrük sıkıntısı çıkmıyor mu ? kesin bilgi mi bu

Alıntıları Göster
    arkadaslar,

minix x8 lansmanı yapıldı.

Yeni alacak arkadaşlar internetten araştırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otchill

arkadaslar,

minix x8 lansmanı yapıldı.

Yeni alacak arkadaşlar internetten araştırabilir.

Alıntıları Göster
    X8 'in X7'den pek bir farkını göremedim.

https://store.donanimhaber.com/93/8c/9c/938c9cdfce814fe3ec7d4c848740336b.jpg
     Minix neo x7 aldım

• designr kullanıcısına yanıt
    bu tarz siteler ürünün gümrükte takılmaması için hediye şeklinde yada ürün faturasına bedelini 20 $ yazıyorlarmış.
    normal kargo ile gönderimlerde sıkıntı olmuyor ama daha hızlı gelsin diye DHL,UPS gibi kargolar ile gönderimde gümrük daha sıkı inceleme yapabiliryormuş.
    Normal kargoyu tercih etmekte fayda var ..

Geekbuying sitesinde;
    ''Please let us know if you have any special packing or labeling instructions when placing your order.''diyor yani,
    Lütfen sipariş verdiğinizde paket üzerine yazılmasını istediğiniz yada özel paketleme isteiğiniz hakkında bilgi veriniz.
  • quote:

bu tarz siteler ürünün gümrükte takılmaması için hediye şeklinde yada ürün faturasına bedelini 20 $ yazıyorlarmış.
    normal kargo ile gönderimlerde sıkıntı olmuyor ama daha hızlı gelsin diye DHL,UPS gibi kargolar ile gönderimde gümrük daha sıkı inceleme yapabiliryormuş.
    Normal kargoyu tercih etmekte fayda var ..

Geekbuying sitesinde;
    ''Please let us know if you have any special packing or labeling instructions when placing your order.''diyor yani,
    Lütfen sipariş verdiğinizde paket üzerine yazılmasını istediğiniz yada özel paketleme isteiğiniz hakkında bilgi veriniz.

teşekkürler. x8i incelemişsiniz galiba, x8 mi almalı x7 mi peki ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    açıkcası tercih isteklere göre değişir.incelediğimde benim isteklerime X7 yeterli görünüyor.
    neticede işlemci,ram,kapasite aynı sayılır.kit kat 4.4 var x8 de ve 4K desteği gelmiş..benim için çok da önemli şeyler değil..

ama burada daha iyi değerlendirecek arkadaşlar var ,onların da fikrini almak lazım
  • erolbaser E kullanıcısına yanıt
    Abi şu satıcı kimdir bi link verebilir misin sana zahmet yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallkraft

Abi şu satıcı kimdir bi link verebilir misin sana zahmet yahu?
    arkadaşım sana pm attım
    ben minix neo x7 den çok memnunum
  • pm attım üstat
  • quote:

Minix neo x7 aldım

Biri 8 Gb , diğeri 16 GB
    Biri 2,4 GZ wifi, diğer 5 GHZ wifi..

Donanımsal olarak yine de fark sayılır.. Ful ekranda web browser, streaming olarak çok daha iyi olacak diyor
    akıllı tv lere oranla..Sadece işlem gücü değil, herhalde 5 GHz wifi nin nimetlerinden bahsediyor ürünün altındaki
    orjinal açıklamasında!...

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Minix neo x7 aldım

Biri 8 Gb , diğeri 16 GB
    Biri 2,4 GZ wifi, diğer 5 GHZ wifi..

Donanımsal olarak yine de fark sayılır.. Ful ekranda web browser, streaming olarak çok daha iyi olacak diyor
    akıllı tv lere oranla..Sadece işlem gücü değil, herhalde 5 GHz wifi nin nimetlerinden bahsediyor ürünün altındaki
    orjinal açıklamasında!...

Alıntıları Göster
    Bu arada Minix neo x7 119$ a düştü arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Bu arada Minix neo x7 119$ a düştü arkadaşlar.

Bu saatten sonra arada fiyat farkını değerlendirince x8s ya da vega809h alınır uzun vadeli kullanılır artık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam
    minix neo a2 kumanda aldım, ürünün ses ve mikrofon özelliği çalışmıyor. yapılacak birşey var mı acaba. mikrofon ve ses özelliğini kullanmak için kumanda dan bir tuşa basmak gerekiyor mu. google sesli arama da kullandım olmadı. ayarlar da gözüküyor ama çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakuzay

selam
    minix neo a2 kumanda aldım, ürünün ses ve mikrofon özelliği çalışmıyor. yapılacak birşey var mı acaba. mikrofon ve ses özelliğini kullanmak için kumanda dan bir tuşa basmak gerekiyor mu. google sesli arama da kullandım olmadı. ayarlar da gözüküyor ama çalışmıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=MAE8o0ZOYEM

bu videoyu incelersen ayarları yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.