Şimdi Ara

CLEVER +8 BASMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: TheAssasian

ben dün 2 de 2 yaptım hemde arada hiç bişi kırmadan ama lvlin mannerın alakası varmı bilmem ....
  • zaten 4 cleverden 2 si +7 yedi oluyor.... baya bi alpran warsa tabi... sonraa 6 - 7 bişey yak ondansonra bass +7leri şansın warsa.... +8 olur ......
  • civ civ kas manner yükselt ozaman rahatlıkla basarsın mannerını bayagı bi yükselt civ civ kas süreklı
  • ne civcivi
  • BİZDEDE MANESTE TAM 21 TANE CLEWER WARDI BİR TANE AMA 1TANE +8 ÇIKMADI ŞANSIMIZ YOKMUŞ AMA EĞER İÇİNDEN GELİORSA BENCE ŞANSINA GÜWEN
  • bu görev nerden alınıyo istediğin kadar alınabiliyomu
  • byagi bi fp ve dandik silah yakmn lazm 15fp 4-5 tanede eziq sialh yakarsan 10 cleaverdan 6-7 tanaesi kesin +8 olr
  • 10-15 tane +7 cleaver varsa eğer önden 3 tane +7 chitin 8 tane +8

sitiletto yak sonra 1-2 tanesi +8 olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream432

ELIMDE 10 TANE CLEVER +7 VAR +8 OLMA SANSI NEDIR BASAN ARKADASLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

kötü moral vermiş gibi olmayayım ama bence hiçbirisi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstation

trina olmadan asla olmaz boşuna deneme +7 chitinleri yaktım bn md +8 basmak için olmadı

asla olmaz demek biraz abartı değil mi?
    2 gün üst üste +8 bastım.
    birinde 5 tane +7 cleaverdean 1 tane +8 ve ikincisinde 6 tane +7 cleaverdan 1 +8 bastım.
    öncesinde de hiç bişey yakmadım.
    he bu arada onsuz olmaz dediğin trinaya gelince; 2 yıldır bu oyunu oynuyorum bi çok +8 bastım bir kere bile trina kullanmadım.
    yanıltmayın insanları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.