ben dün 2 de 2 yaptım hemde arada hiç bişi kırmadan ama lvlin mannerın alakası varmı bilmem ....
zaten 4 cleverden 2 si +7 yedi oluyor.... baya bi alpran warsa tabi... sonraa 6 - 7 bişey yak ondansonra bass +7leri şansın warsa.... +8 olur ......
civ civ kas manner yükselt ozaman rahatlıkla basarsın mannerını bayagı bi yükselt civ civ kas süreklı
ne civcivi
BİZDEDE MANESTE TAM 21 TANE CLEWER WARDI BİR TANE AMA 1TANE +8 ÇIKMADI ŞANSIMIZ YOKMUŞ AMA EĞER İÇİNDEN GELİORSA BENCE ŞANSINA GÜWEN
bu görev nerden alınıyo istediğin kadar alınabiliyomu
byagi bi fp ve dandik silah yakmn lazm 15fp 4-5 tanede eziq sialh yakarsan 10 cleaverdan 6-7 tanaesi kesin +8 olr
10-15 tane +7 cleaver varsa eğer önden 3 tane +7 chitin 8 tane +8 sitiletto yak sonra 1-2 tanesi +8 olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: scream432
ELIMDE 10 TANE CLEVER +7 VAR +8 OLMA SANSI NEDIR BASAN ARKADASLARDAN YARDIM BEKLİYORUM
kötü moral vermiş gibi olmayayım ama bence hiçbirisi olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: rapstation
trina olmadan asla olmaz boşuna deneme +7 chitinleri yaktım bn md +8 basmak için olmadı
asla olmaz demek biraz abartı değil mi? 2 gün üst üste +8 bastım. birinde 5 tane +7 cleaverdean 1 tane +8 ve ikincisinde 6 tane +7 cleaverdan 1 +8 bastım. öncesinde de hiç bişey yakmadım. he bu arada onsuz olmaz dediğin trinaya gelince; 2 yıldır bu oyunu oynuyorum bi çok +8 bastım bir kere bile trina kullanmadım. yanıltmayın insanları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme