Şimdi Ara

CLEVER +8 BASMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ELIMDE 10 TANE CLEVER +7 VAR +8 OLMA SANSI NEDIR BASAN ARKADASLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

• %0,0
  • ilk once 6 tane +7 fp yak sonra busla teker teker basmaya basla cleavrları sonuna kadar %100 olacaktır
  • bekle yakında +8 ini pazara koyarlar ucuza millet butun gun +5 claver gorewını yapıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiLaL_BjK

ilk once 6 tane +7 fp yak sonra busla teker teker basmaya basla cleavrları sonuna kadar %100 olacaktır

bu dediini yapınca çook büyük ihtimal +8 olması. ama unutmayın upgrade şans işidir ve bu işte asla %100 olmaz
  • saolun
  • dosdum ben 2 tane +7 fp yakdım 2 tane +8 stelleto s tane +8 priest mage cap +8 two hated show yakdım ardından trina ile +8 basdım yandı çok sinirim bozulmuşdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 Fpye Dex basmak?
    19 yıl önce açıldı
    EDANADA CLEVER +8
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya nie bu kadar karıştırıyoruz anlamıyorum ben hiç öle yapmıyorum direk basıyorum 10 tane warsa al 10 tane bus bas teker teker elbet +8 çıkkar iki tane felan yada daha fazla çıkar yok chitin yak yok fp yak bana saçma gelio bunlar
  • valla belli olmaz bu işler
  • walla dün ben bastım +8 clevear.
    öncesinde bişey yakmadım. 5 tane +7 wardı. doğrudan bastım biri +8 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.sk8erboi -- 17 Ağustos 2006; 18:13:25 >
  • eee çıkar çıkar sen çok beklersin
    quote:

Orjinalden alıntı: barman

ya nie bu kadar karıştırıyoruz anlamıyorum ben hiç öle yapmıyorum direk basıyorum 10 tane warsa al 10 tane bus bas teker teker elbet +8 çıkkar iki tane felan yada daha fazla çıkar yok chitin yak yok fp yak bana saçma gelio bunlar
  • kardes sansına bas ben ole +7 mırage yaptım 4 tamne warmı bastım 2 tane batladı 2 tane oldu
  • O görevi Yap En Az 16 tane topla 6 Tane +8 Stiletto Yak SOnra Teker Teker ısıgı Bekle :P
  • 10 taneyi tek tek basarsan yüksek ihtimalle hiç bişey alamazsın.
    önce 2 chitin 3-4 tane de +7 fp yak. 10 dakka yada 15 dakka bekle daha sonra bus la tek tek bas
    ışık olayını bilemem ama anvile ne verirsen onu alırsın
  • %100 ben +7 3 tane den çıakrıdm +8 sen %100 çıakrırsın
  • ben dün 2 de 2 yaptım hemde arada hiç bişi kırmadan ama lvlin mannerın alakası varmı bilmem ....
  • upgrade tmmen şans biliyorsunuz bazı taktikler var tabi bak arkın dediği gibi diyecemde biraz farklı yaklaşık 10m gibi bi paran varsa 10-15 arası chitin bul hepsini yak ondan sonra bas kesin olur ben +7 md bastım bu şekille ama şans arkım +5cleverı +6ya basacayınca sinirden +7i bastı +8 oldu böyle olaylarda oluyor ama bize vurmaz sen taktiği dene
  • yaw oyunda dd görevi diye bişi diyolar bitirince clever veriolarmış o hangi görev kimden alınıyo ve lvl kaçta yapılıyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: modicon

yaw oyunda dd görevi diye bişi diyolar bitirince clever veriolarmış o hangi görev kimden alınıyo ve lvl kaçta yapılıyor??

el moradda captain fawkline den alınuo.partyde 46-50 lvl ları arasında bırı olması lazım.gorevı alıo ve aprtydekı herkes ıcerı ısınlanıo.en sondakı yaratıgı kesınce ıcınden cıkan seyle gıdıon +5 cleaver ını alıon.tabi 3 tane bobrek gıbı seylerden lasım
  • trina olmadan asla olmaz boşuna deneme +7 chitinleri yaktım bn md +8 basmak için olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.