Şimdi Ara

Mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'um 3-4 gündür mavi ekran sorunu veriyor. Yani "Windows Başlatılıyor" yazısından sonra birden mavi ekran oluyo, birkaç saniye öyle kalıyo sonra kendi kendine kapanıyo tekrar açılıyor. Sorun nedir tam olarak ? Virüs falan mı var acaba, format atsam düzelir mi ? İnternetten biraz baktım bu sorunu olan herkes masaüstüne girebiliyor ama ben giremiyorum.
    ha birde geçen masaüstündede aynı hatayı vermişti bir kere sonra reset atmıştım düzelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskopatzencefil -- 5 Şubat 2014; 5:13:27 >

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

Mavi ekran vermediği 3-4 gün öncesinden 1 gün(4-5 gün) önceye sistemi geri yükle basit bir şeyse işe yaramalı

Nasıl geri alıcam ? Bilgisayar açılmıyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxFlesh

İlk önce donanımlarını kontrol et mavi ekran hatası genellikle ram den kaynaklanır çalısır durumda olup olmadıklarına bak format atsan bile donanımsal bişeydir tekrar olur

Nasil kontrol edicem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ama windows başlıyor yazısında geliyorsa mavi ekran yazılımsal olma ihtimali de var herhangi bir windows 7/8 artık hangi sürümü kullanıyorsan onun dvd ile boot edip sistemi onar sistemi kurtar sistemi şu tarihe geri yükle gibi özellikleri kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjdtcyln -- 7 Şubat 2014; 1:57:43 >
    Windows siyah ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    gri ekran sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bluescreenview indir ve minidump dosyasının içindekileri aç ordaki kırmızı yananları araştır sorununu çözmeye çalış :) veya o dosyaları bana at ben senin için incelerim rar yap yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overzero -- 7 Şubat 2014; 18:51:27 >

Orijinalden alıntı: :hKn:

quote:

Orijinalden alıntı: MaxFlesh

İlk önce donanımlarını kontrol et mavi ekran hatası genellikle ram den kaynaklanır çalısır durumda olup olmadıklarına bak format atsan bile donanımsal bişeydir tekrar olur

Nasil kontrol edicem ?

+1

Orijinalden alıntı: overzero

bluescreenview indir ve minidump dosyasının içindekileri aç ordaki kırmızı yananları araştır sorununu çözmeye çalış :) veya o dosyaları bana at ben senin için incelerim rar yap yolla

Bilgisayarı açamıyorum ki. Neyse önce bir format atayım sonrasına bakarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :hKn:

quote:

Orijinalden alıntı: overzero

bluescreenview indir ve minidump dosyasının içindekileri aç ordaki kırmızı yananları araştır sorununu çözmeye çalış :) veya o dosyaları bana at ben senin için incelerim rar yap yolla

Bilgisayarı açamıyorum ki. Neyse önce bir format atayım sonrasına bakarız :)

Genellikle ramden olur ama sizin sorununuz işletim sistemi kaynaklı Eğer Bir backup dosyası varsa sistemi geri yükleyin yoksa win7 cdsini takarak onarma yapın

Veya ;

Win7 cdsini takıp

c:
    fixmbr
    fixboot
    exit

sırayla yazın olması lazım !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.