Şimdi Ara

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.327
Cevap
71
Favori
338.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...157...317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 MAYIS Tarihinde yedek subay olarak askerlik görevini yapmak isteyen forumdaşlarımızın tanışma ve yardımlaşma başlığıdır.

MAYIS 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERDEN, 01-31MART 2014 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAK ÜZERE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIKLARINA VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİNE MÜRACAAT ETMELİDİR .

ARKADAŞLAR BURAYA BİLGİLERİNİZİ GİRİNİZ ..

Artık düzenli bir liste oluşturmamızın zamanı geldi diye düşünüyorum...

KİŞİSEL BAKIM

* Tırnak makası
    * Küçük ayna
    * Islak mendil
    * Cımbız
    * Traş takımı ve traş köpüğü
    * Diş fırçası ve diş macunu
    * El kremi
    * Dudak nemlendirici
    * Pudra
    * Yara bandı
    * Şampuan
    * El sabunu
    * Havlu
    * Terlik

GİYİM/KUŞAM

* Eşofman takımı
    * Çorap
    * İç çamaşır
    * Yeşil eldiven
    * Para cüzdanı
    * Kirli/Temiz çamaşır torbası
    * Tshirt, kazak, mont vs.

AKSESUARLAR

* Defter, kalem
    * Kitap
    * Ayakkabı boyası
    * Ayakkabı sileceği
    * Çengelli iğne
    * Dolap kilidi
    * Bot kilidi
    * Dikiş takımı
    * Vatka
    * Silikon tabanlık
    * Elbise fırçası
    * Telefon kartı
    * Ağrı kesici vs, ilaç

Arkadaşlar önemli bir eksik var ise lütfen uyarınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaschelf -- 5 Şubat 2014; 21:52:01 >

huseyin1263 bu mesajı paylaştı

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne Mutlu Türküm Diyene

• Sukur acmis biri konuyu :) Tesekkurler tertip. Yaz askeri olacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: idealist_iletisimci

Sukur acmis biri konuyu :) Tesekkurler tertip. Yaz askeri olacagiz
    aynen tertip hayırlısıyla bende bekledım bekledim açılmayınca açayım dedim :)

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaschelf

İyi yapmissin tertip bende biri acsin diye yazmistim hatta. 3 aydan fazla var gitmemize ama ben simdiden heyecanliyim neresi cikacak diye :)

Alıntıları Göster
    oooo torunlar gözümüz yollarda kaldı

354. dönem askeri olarak bu forumu görünce şimdi kendimi daha bi asker gibi hissettim,
    Şubatın ilk haftası teslim olacağız nasip olursa benim usta birliği Erciş/Van içinizden mutlaka oraya gelecek olur ...

bizim konuyu da inceleyin işinize yarar bilgiler edinebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_82467137/tm.htm

hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesligemi -- 25 Ocak 2014; 19:14:58 >

"bir tuğladan baca olmaz, piyadeden koca olmaz, alacaksın genç topçuyu güm güm vurur hiç yorulmaz"
    8. KOLORDU 108. TOPÇU ALAYI TOPÇU TABURU 203/37 MM OBÜS BATARYASI ERCİŞ/VAN

• quote:

Orijinalden alıntı: sesligemi

oooo torunlar gözümüz yollarda kaldı

354. dönem askeri olarak bu forumu görünce şimdi kendimi daha bi asker gibi hissettim,
    Şubatın ilk haftası teslim olacağız nasip olursa benim usta birliği Erciş/Van içinizden mutlaka oraya gelecek olur ...

bizim konuyu da inceleyin işinize yarar bilgiler edinebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_82467137/tm.htm

hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun...

Alıntıları Göster
    sabırsızlıkla sizleri bekliyoruz olacağız

çabuk gelin

• Sizi de bekleyenler var emin olun Biz gelene kadar siz askerligi de yarilamis olacaksiniz

Sizi de bekleyenler var emin olun Biz gelene kadar siz askerligi de yarilamis olacaksiniz
    ben şubattakilere bakıyordum hep , onlar yarılıcaklar askerliği biz gidicez :) hayırlısıyla şimdiden heycan var

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Ben kasimdan beri bakiyordum sira bize geldi. Hayirlisiyla yapip gelelim

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Celp donemlerini 4 e cikarmalari yuzunden oldu bu. Normalde nisan celbinde gidecektik ve baya kalabalik oluyordu. Gerci daha 3 ay var gelir millet :)

Celp donemlerini 4 e cikarmalari yuzunden oldu bu. Normalde nisan celbinde gidecektik ve baya kalabalik oluyordu. Gerci daha 3 ay var gelir millet :)
    gelsinler tanışalım biran önce kaynaşmakta fayda var şimdiden uykularıma girmeye başladı nisanda ne olur kim bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaschelf -- 25 Ocak 2014; 20:12:21 >

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • quote:

gelsinler tanışalım biran önce kaynaşmakta fayda var şimdiden uykularıma girmeye başladı nisanda ne olur kim bilir

Yalniz degilmisim bende ayni durumdayim :) Ruyamda bi Tuzla Piyade Okulu cikiyor bi Egirdir Dag Komando Okulu cikiyor

quote:

Yalniz degilmisim bende ayni durumdayim :) Ruyamda bi Tuzla Piyade Okulu cikiyor bi Egirdir Dag Komando Okulu cikiyor

Alıntıları Göster
    Aynen tertip , dua ediyorum.Tuzla,foça,ısparta çıksın banadaarkadaşlarımın biri ıspartada biri tuzlada şimdi , inşallah bizede nasip olur

Ne Mutlu Türküm Diyene

• quote:

Aynen tertip , dua ediyorum.Tuzla,foça,ısparta çıksın banadaarkadaşlarımın biri ıspartada biri tuzlada şimdi , inşallah bizede nasip olur

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende hafta içi tecilimi bozdurdum mayısta askere gitmek istediğimi ifade ettim oda işlemleri yaptı. Askerlik durum belgesi verdiler ve bilgilendirme evraklarını. 25 nisanda e devletten askerliğinizin nereye çıktığı açıklanacak o tarihte tekrar şubeye gelmeniz gerekmektedir dedi. Bu süreç içerisinde başka yapacağım bir işlem var mı?

• Amin tertip bende dua ediyorum yedek subay ciksin diye :) Senin bolum ve ortalama ne?

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselsalem

Arkadaşlar bende hafta içi tecilimi bozdurdum mayısta askere gitmek istediğimi ifade ettim oda işlemleri yaptı. Askerlik durum belgesi verdiler ve bilgilendirme evraklarını. 25 nisanda e devletten askerliğinizin nereye çıktığı açıklanacak o tarihte tekrar şubeye gelmeniz gerekmektedir dedi. Bu süreç içerisinde başka yapacağım bir işlem var mı?

Hosgeldin tertip hayirli olsun. 1-31 Mart arasinda transkriptini alip sevk oncesi islenlerini yapacaksin subeden. Sonrada nisanda sonuclar aciklaninca subeden sulusu almaya gidersin.

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yukselsalem

Hosgeldin tertip hayirli olsun. 1-31 Mart arasinda transkriptini alip sevk oncesi islenlerini yapacaksin subeden. Sonrada nisanda sonuclar aciklaninca subeden sulusu almaya gidersin.

Alıntıları Göster
    Askerlik ile ilgili en ufak bir bilgim dahi yok. Lakin ben transkiripimi vs zaten şubeye götürmüştüm elimde sevk tarihlerim var görevli memur bana 25 nisanda geleceksin dedi.

• 
Sayfa: 1234...157...317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.