Şimdi Ara

HP PAVILION DV8288EA CORE DUO 1.83GHz 1024MB 160GB 17' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende bundan almayı dusunuyorum ama insanın icinde kurt dusuyor, bircok yerde fiyatı 4.100 olan makina nasıl oluyorda 2.700 e dusuyor? cok buyuk fark. acaba sorunlu bi makinamı elden cıkarmak icinmi yapıyorlar anlamadım bukadar bi fiyat farkı normal değil pavilion serilerinin sorunlu oldugunu soyluyorlar ısınma kendini kapama gibi acaba bunlar bu modellede had safhadamı ki boyle bi kampanya yapmıuslar?
    yardımcı olursanız sevinecem....

ayrıca kafamda 2 model daha var; sony fe-11m ve dell 6400
    yukarıdaki hp nin modelide cok cezbediyor, 300-400 ytl lik bi farkla 17 inch 1.8 core duo 160 gb gibi farkları var. kararsız kaldım paramla notebook almıom yaw. acaba daha beklesem diyip fiyatlar dusermi ki daha ne kadar duser, kararsızım yani yardımlarınızı bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugattix -- 18 Ağustos 2006; 17:44:42 >
  • kampanya yapmalarının sebebi stoklarındaki ürünleri bitirmek..biz de(kuzenimle ben) kampanya ile pavilion ew780ea modelini aldık..1 aydır da kullanıyoruz,iki bilgisayar da sorun çıkartmadı..ısınma problemi kesinlikle yok,kendini kapama gibi bi problem de olmadı..gayet kaliteli yani herhangi bir şüphen olmasın=)
  • geçen hafta sonu 17' hp lerde 1$ 1 ytl idi yani makine kaç dolar ise aynı fiyata ytl den satılıyordu taşımak için çok kötü 3,70 kg ağırlığında ev içinse olabilir bence..

17 ' ler pek satılmadığı için böle bi kampanya yaptılar gazetelerde falan reklamlar çıkmıştı..
  • cok guzel notebook, klavyesi nasıl arkadasım bi sorun varmı? harfler kimi zaman basmıyor,control tusu basılıymıs gibi davranıyo gibisinde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.