Şimdi Ara

HP PAVILION DV8288EA CORE DUO 1.83GHz 1024MB 160GB 17'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikler:

1400x900 17" ekran,
    Altec lansing speaker,
    80x2 seagate no raid,
    1gb ram,
    256mb gf7400,
    uzaktan kumanda,
    batarya Tasarlanan Kapasitesi 97680 mWh

ilk izlenimlerim
    Alırken şüphelerim vardı acaba doğru mu yapıyorum diye fakat alet mükemmel bi görüntüye sahip.
    2x80gb
    Kasası çok kaliteli, yer bol olduğundan numerik klavyede var ki benim için süper bi özellik.
    lightscribe kullanmasam bile olması güzel
    kumandasıyla tam bir medya center

Hepsiburada da fiyat: 4.129,87 YTL
    Haftasonu bimeks kampanyasından 2700 ytl 12 taksitle alındı.

Tekrar bir kampanya yapılırsa kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Tek kafamı bozan nokta orjinal çantası 15.4" dediler dandik bi 17" çantası verdiler

Edit: çift hdd var ama raid yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never_Ends -- 14 Ağustos 2006; 18:33:31 >

• raid yok bence, bilgisayarına kurduğun sanal cd rom sürücü programı sanal "scsi/raid host denetleyisisini" storage controller ve sanal "ou5631t sop219h scsi cdrom device" isimli optik sürücüyü kurmuş
  • ...daemon gibi senin
    quote:

Orjinalden alıntı: isikayhan

raid yok bence, bilgisayarına kurduğun sanal cd rom sürücü programı sanal "scsi/raid host denetleyisisini" storage controller ve sanal "ou5631t sop219h scsi cdrom device" isimli optik sürücüyü kurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never_Ends -- 14 Ağustos 2006; 18:36:35 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullan ama yanlış anlamadıysam 1,429 ytl indirimmi yapmış bimeks
  • Eyvallah kardeş daha iyileri sizlerin olsun. Evet aynen dediğin gibi bir indirim 1$=1ytl yapmışlardı. Zaten Bimeks den bir de creative thx almıştım bu ikinci kıyak oldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: Alessandro

Hayırlı olsun güle güle kullan ama yanlış anlamadıysam 1,429 ytl indirimmi yapmış bimeks
  • Super ozman. yavas yavas notebookların fiyatını düşürmeye başladılar. rekabet arttıkca bizim işimize yarayacak
  • maalesef kurduğun sanal cd programı seni yanıltıyor
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=tr&lang=tr&product=1847380&dlc=tr&docname=c00659712
    quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

Verdiğim snapshot a iyi bak raid var, kaldı ki dosya kopyalama süresi bana baya kısa geldiği için şüphelenerek everest kurarak özellikle baktım. raid li bir sistemle normal bir sistemin farkı çok belirgin oluyor. ayrıca kısa zamanda ayrıntılı bir inceleme yazmayı düşünüyorum.
    quote:

raid yok bence, bilgisayarına kurduğun sanal cd rom sürücü programı sanal "scsi/raid host denetleyisisini" storage controller ve sanal "ou5631t sop219h scsi cdrom device" isimli optik sürücüyü kurmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sen birkaç gündür kullanıyorsun teknosadan aldım bu akşam kullanmaya başlayacağım inşallah 200 gb olanından

nasıl makine hevesle akşamı bekliyorum
  • Sanırım haklısın 2x80 i görünce raid sanmıştım ama değilmiş
    quote:

maalesef kurduğun sanal cd programı seni yanıltıyor
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=tr&lang=tr&product=1847380&dlc=tr&docname=c00659712
    quote:

Verdiğim snapshot a iyi bak raid var, kaldı ki dosya kopyalama süresi bana baya kısa geldiği için şüphelenerek everest kurarak özellikle baktım. raid li bir sistemle normal bir sistemin farkı çok belirgin oluyor. ayrıca kısa zamanda ayrıntılı bir inceleme yazmayı düşünüyorum.
    quote:

• quote:

Sanırım haklısın 2x80 i görünce raid sanmıştım ama değilmiş
    quote:

maalesef kurduğun sanal cd programı seni yanıltıyor
    quote:

quote:

• arkadaşım hayırlı olsun iyi günlerde kullan. benim zamanımda olcaktı valla 17 falan bakmaz direk alırdım çok güçlü alet.kampanyada çok iyiydi bu arada daha çok olur gibime geliyor bu tür kampanyalar malum meromların gelişi yaklaştı
  • arkadaşlar g.old da aynı özelliklerde hp(sadece model kodu farklı)2700ytl,isteyen bakabilir.beni bile niyetlendirdiler.bir de alan arkadaş 3dmark gibi skorları ve sıcaklıklarını buraya eklerse seviniriz.

edit:akşam itibariyle bimeks ürünleri siteden kaldırmış arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkkcrazy -- 14 Ağustos 2006; 19:40:30 >

• Sıcaklıklar
    CPU #1 / Çekirdek #1 51 °C (124 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 53 °C (127 °F)
    Grafik İşlemci (GPU) 55 °C (131 °F)
    GPU Ambiansı 43 °C (109 °F)

genelde sıcak ankara havasında bu değerlerde ama alet aşırı ısınmıyor. MSI lardaki gibi fan elinize üflemiyor arka tarafda ve sesi az

Gold daki makine aynısı alacaklar kaçırmasın dicem ama belli ki thx ler gibi piyasaya ucuzdan girecek bu alet paniğe gerek yok

altta bazı resimler var.

express kart yuvasının koruyucusu yerine kumanda takılabiliyor ii düşünülmüş.

caps lock ışığı tuşun yanında ve mavi gece bu alet harika gözüküyor :)

• Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullanırsın inşallah.
    Bende bu makinadan almayı düşünüyorum. Ama HP hakkında pek bilgim yok. Sence HP nin kasa
    malzeme kalitesi nasıl ?
  • malzeme kalitesi gördüğüm laptoplar içinde en iyilerinden. (acer, msi, ibm, toshiba, datron, vs vs bi çok model kullandım yada inceledim) bu alet yakından bakınca direk kalitesini koyuyor ortaya
  • hayrlı olsun.
    bende de imzamdaki 5158 var.
    1bucuk ay oldu alali.
    ben bu makınayı 2.622 ytl ye almıstım.ancak ozamanlar 1.39 du dolar.simdi 1 ytl olmus.
    keske simdi alsaydum dıyesi geliyor insanın tabii ancak teknoloji bu surekli yenıleniyor ve eskisi uculuyor:)
    cok guzel makına.bende cok memnunum.
    kasa kalitesi zaten cezbeden ilk durum herhalde.
    sorunsuz gunler diliyorum
  • 3dmark 2005 ve pcmark05 sonuçlarıda yaparmısn zahmet verdik amabirde vista premium ready mi yoksa windows vista capable da kalacak mıyız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkkcrazy -- 15 Ağustos 2006; 12:50:05 >
  • hayırlı olsun. inşllah ağırlığı problem olmaz. 3.5kg...kolay gelsinn
  • Evet ağır biraz bilgisayarını sürekli taşıyanlara tavsiye etmem ama sırt çanası alırsanız taşımada problem çekmezsiniz.

bu arada alet 3D mark 2005 den 1930 puan alıyor.
  • güle güle kullan darısı başımıza
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.