Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite ile en tepeye oynayacak! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
11
Favori
43.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...24...45464748
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu telefon cikmaz benden demesi

Az kaldi :)

Hocam eğer siz bu telefonu almayı düşünüyorsanız şahsi dusuncem g2 almanizdir bu sadece bir öneri dikkate alıp almamak size kalmis

Ben Ay Sonu Yurt disina cikiyorum Ama bu telefonuda Cok merak ediyorum Allah Var

Normaldir hocam her yeni telefon merak edilir

Ellimdesartlar var Esim Yalvariyor Gel istedigini Alayim orda uygun ve ucuzmus ama ben Yeminle Bu telefonu cok merak ediyorum Allah var discovery benim cok Hosuma gitmisti

Secim sizin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Oynadı kesinlikle ama en tepeye mi orası kesin degil

aynen tepeyemi dibemi bilmem artık

Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Gionee Elife E7'nin kamerası iyiymiş anladığım kadarıyla. 4G destekli LTE versiyonunda 32 GB dahili hafıza var. Ancak Hafıza kartı desteği yok. Ayrıca bataryası 2500mAh ve batarya çakılı. Eğer gelecek olan telefon E7 ise bu batarya ile ne yapabildiğine bakmadan almak mantıksız olur. GM bu telefonu getirir ve bataryasını en azından 3000mAh' ye çıkarırsa çok satabilir. Ama benim anlamadığım bir saçmalık var. GM Discovery geldiğinden 4 GB dahili hafıza ile geldi. Bataryası da yetersizdi. Zamanla 16 GB versiyonu çıktı ama batarya konusunda iyileştirme yapıl(a)madı. Bu telefon eğer elit bir telefon olacaksa, bataryası mutlaka artırılmalı ve hafıza kartı desteği de olmalı. Bu özellikler de dahil olunca bu telefon tadından yenmez ama bu sefer de fiyat/performans ürünü olmaktan çıkıp Note3, Xperia Z1 gibi veya bunlara yakın fiyat etiketine sahip olur. Bekleyip göreceğiz ne olacağını. Ama benim bildiğim bir şey var: Bataryası yetersiz bir telefona para vermem. Hafıza kartı desteği olmayan bir telefonu ya almam ya da alsam bile fiyatı uygun diye alırım ve sürekli içimde bir eksiklik hissederim.

iphone Lanet Cakilli bataryayin modasini baslatigi icin Sevmiyorum Benim en sevdigim sey telefon kitledingiginde battaryasini cikarmak Oyle tatmin oluyorum

Elite Bu yonle baya beni yaraladi
    Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.)

• Fiyatı Discovery gibi olursa neden olmasın

Arka kamera :16 mp
    4 gb bellek
    4K video oynatma
    fiyat: 1199 ile 1000 arası
    Android güncellenecek

• 
Sayfa: önceki 1...24...45464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.