Şimdi Ara

Arkadaşlar Sizce Bu Bilgisayar İyi Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam buna verecegin parayla yani 1500 liraya deli gibi oyun canavari toplarsin DH forumda oyun canavarlari uzerine calisan birsuru forumcular var dahili bilesenler bolumunde 1500 tl butce ile oyun kasasi diye konu ac sana toplarlar bence exper alma ki 3 ay exper bayisinde calistim emin ol toplama pc den farki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 16 Ocak 2014; 11:40:50 >
  • Fiyat normal alınır, sadece o işlemci 600tl ye yakın geri kalan bileşenler zaten 900tl eder.(ekran kartı 256bit olsa daha iyi olurdu.)
  • Sinan ben experden memnunum tam 5 yıldır kullanıyorum ama sistemim eskidi ondan değiştireceğim ama yinede sağol
  • Dogrudur hocm alirsaniz iyi gunlerde kullanirsiniz insaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice36

Arkadaşlar sizce bu linktekihttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/EXPER-DC1WH25-Intel-Core-i5-3470-3-2-GHz-8-GB-1-TB-Radeon-HD7570-Windows-8,103452,465643,831256.html?langId=-14 bilgisayar iyi mi? Son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim?

1500 tl ye ne toplanır?

standart bir kasa
    i5 3570k
    8 gb 1600 mhz ram
    gtx 660
    sandisk 120 gb ssd
    160 gb velociraptor yedek disk
    500 watt psu
    ve standart ucuz yollu bir anakart alınır. Bilgisayarcının karı, windows,driverler ve gerekli programlar kurulur alınıp eve gidilir su linkteki bigisayardan en az 2 kat daha hızlı calısan makinamız olur. Alınan her parcanın garantiside bilgisayarcıda oldugu icin serviste gitti geldi parasıda olmamıs olur.

Su zamanda hala bu tarz firmalar prim yapıyor ya ne diyeyim artık..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Bu bilgisayar alınır mı sizce
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice36

Arkadaşlar sizce bu linktekihttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/EXPER-DC1WH25-Intel-Core-i5-3470-3-2-GHz-8-GB-1-TB-Radeon-HD7570-Windows-8,103452,465643,831256.html?langId=-14 bilgisayar iyi mi? Son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim?

1500 tl ye ne toplanır?

standart bir kasa
    i5 3570k
    8 gb 1600 mhz ram
    gtx 660
    sandisk 120 gb ssd
    160 gb velociraptor yedek disk
    500 watt psu
    ve standart ucuz yollu bir anakart alınır. Bilgisayarcının karı, windows,driverler ve gerekli programlar kurulur alınıp eve gidilir su linkteki bigisayardan en az 2 kat daha hızlı calısan makinamız olur. Alınan her parcanın garantiside bilgisayarcıda oldugu icin serviste gitti geldi parasıda olmamıs olur.

Su zamanda hala bu tarz firmalar prim yapıyor ya ne diyeyim artık..

Önerin için sağol bende hazır almaktan vazgeçtim forumdakilere danışarak şöyle bir sistem topladım
    AMD FX6300
    ASUS
    H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    TOSHIBA
    3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
    XIGMATEK
    ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    ASUS
    GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    ASUS
    DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

Sizcede iyi mi?

• O anakart o islemciye uymaz. Mobilde oldugum icin link veremiyorum. Asus 970 cipsetli bir anakart var ona bakmanizi tavsiye ederim.

• M5a 97 imis modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

M5a 97 imis modeli

Çok sağol az kalsın yanlışını alıyordum.
  • CaptainPrice36 kullanıcısına yanıt
    Almaya değmez ekran kasti çok kotu gel sana toplama PC toplayalim dahili bileşenlere konu AC ben gelim

• Hocam ben de baktım biraz sisteme ekran kartı kötü exper masaüstü kullanmıştım markadan yana sıkıntı çıkmadı tabi daha sonra bilgisayarın kurdu olduk toplama kasalar vs. şuan için tek tek parçaları farklı farklı internet sitelerinden alarak ucuz ve düzgün bir kasa toplayabilirsin.Yok ben illa alacağım diyorsanız ekran kartı problem çıkaracaktır ileride.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.