Bildirim
Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (168. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cepAnkara
Bir hafta icinde yatar
teşekkürler -
takipsiz kargo sanırım .satın aldığınız günden itibaren 40 gün veya daha fazla bulr gelmesi -
quote:
Orijinalden alıntı: saay
Merhaba kargom lthal yasak iade edilecek. Cinliye turkiye gumrukten gecmedi iade ediliyor ucret iademi yaparmisiniz diye yazmam gerekiyor yardimci olurmusunuz. Gerekirse kargo ucretini kesebilirsiniz diyecem.site everybuying. Paypal ile odemistim paypal hesabima iade edecek.
aynı durum bende de oldu gearbest ithali yasak urun geri gitti ing k k ile sanal kart oluşturup almıştım yardımcı olurmusunuz kargo daha nakliye aşamasında ama türkiyeden çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastson21 -- 6 Ocak 2016; 10:33:52 > -
paypal ile almadınız mı .keşke onla alsaydınız .gearbest ile iletişime geçin şimdiden -
quote:
paypal ile almadınız mı .keşke onla alsaydınız .gearbest ile iletişime geçin şimdiden
gaflet içinde kalmak böle oluyo -
S.a arkadaşlar aliexpress den 10tl gibi bir fiyata bir parça almıştım ve yanlış adres den dolayı 2saat sonra siparişi iptal ettim satıcı sıkıntı yaratmadi yaniliz ben bu parayı nasıl alacağım geri ziraat kart ile almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 6 Ocak 2016; 16:15:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 haftaaya kadar tekrar karta iade gelir -
-
AVPİM yani Avrupa posta işleme merkezi, postaneden önce buraya gelir. Burada gideceği bölgelere göre ayrılır. Bundan sonraki adım, bağlı olduğunuz PDM (posta dağıtım merkezi) ye gelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: viperc
AVPİM yani Avrupa posta işleme merkezi, postaneden önce buraya gelir. Burada gideceği bölgelere göre ayrılır. Bundan sonraki adım, bağlı olduğunuz PDM (posta dağıtım merkezi) ye gelecektir.
Yanıtınız için teşekkürler. Daha önce hiç Arnavutköy`e gitmiyordu. Başakşehir`den bulunduğum il olan Afyon`a geliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler hocam
SE ile biten hangi postaydı isveçmi?
nasıldır bu İsveç postası çokmu geç geliyor..
Arkadaş nerden bulurlar Çinliler bu şirketleri..SG post china post dururken
-
Evet isveç ,Ortalama 22-28 gün arasında gelir.Sweden(Direct Link) den takip ediliyor.(...directlinktrackedplus.com) -
şubat gibi -
quote:
şubat gibi
peki hong kong dan verilen kargo ne zaman elimize geçiyor tahminen? ptt kargo sitesinden takip edebiliyorum bu kargoyu ayrıca... -
quote:
Orijinalden alıntı: braveheartgs43
quote:
şubat gibi
peki hong kong dan verilen kargo ne zaman elimize geçiyor tahminen? ptt kargo sitesinden takip edebiliyorum bu kargoyu ayrıca...
honkong post en hızlı kargolardandır 2 haftada geleni duydum.13-25 gün arası gelir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: braveheartgs43
quote:
şubat gibi
peki hong kong dan verilen kargo ne zaman elimize geçiyor tahminen? ptt kargo sitesinden takip edebiliyorum bu kargoyu ayrıca...
honkong post en hızlı kargolardandır 2 haftada geleni duydum.13-25 gün arası gelir
6 günde saat kordonum elime geçti ufak çaplı bir şok yaşadım üründe hong kong post seçeneği varsa üste para vermekte yarar var. -
harbiden 6 baya ilginçmiş hocam şehirlerarası 3 günü geçiyor Turkiyede bazen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X