Şimdi Ara

SORU : 'Cd'yi mp3'e cevirmek icin en iyi program sizce nedir?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardan beri music match jukebox'u kullanıyorum ve çok memnunum.
  • aslinda lame in son versiyonunu kullandiktan sonra hemen hemen butun programlar hizlidir. dbpoweramp bana daha kullanisli geldi.

lame in son versiyonu

http://mitiok.free.fr/lame-3.96.zip
  • music match
  • en iyisi music match jukebox en bozuk cdlerimi bile çevirdi audio catalyst fln çeviremiyordu
  • MMJ bencede iyi
    Hem ayarlara göre hız inanılmaz değişiyor
    Error correction felan
    Ama çevirmesinden ziyade arşivlemesi sper MMJ un
    iTunes den önce aynı özellikleri sunuyordu MMJ
  • audio grabber
  • FREERİP HEM HIZLI HEMDE GAYET BASİT Bİ PROGRAM TVASİYE EDERİM
  • Audio grabber a bir de lame codec attın mı 192 kbs bile encode edebiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

easy cd-da extractor en iyisidir.www.poikosoft.com aynı zamanda bir audio cd burner ve mp3 dahil aklınıza gelen her turlu audio formatında donusum yapabiliyor. Ancak ucretli. Ama her seyin bir kolayı var tabi

evet kesinlikle bende tavsye ederim, ücretli olması bişiyi değiştirmiyo crack sitelerinde crack i kaynıyor..

• kesınlıkle audıograbber
  • blaze media pro hertürlü şeyi çevire bilir hiçte sorun vermeden 10 yıldızlı program özellikleri saymakla bitmez arkadaşların saydığı programları kullandım ama blaze bi tane
  • bende mmjb kullanıyorum
  • cevaplar için teşekkürler.. bir süredir bakamıyodum, bayaa bi cevap yazmışsınız...
  • selam
    valla ben cd-da extractor kullanıyorum cd den mp3 e dosyaları birbirine çeviren internet data base i olan çok güzel bir program tabi ufak bir crack lazım onuda bulursun bence kesinlikle kullanwww.poikosoft.com dan indirebilirsin
  • @Acharad +1
  • *NERO+LAME
    *CDEX
  • audio gramber dene
  • audio graber
    +
    lame
    +
    internet bağlantısı(cddb için)
    Bütün cdlerimi istenilen veri boyutunda çevirdim.
    Sorunsuz
  • dbpoweramp

cdex 1.41

Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

easy cd-da extractor en iyisidir.www.poikosoft.com aynı zamanda bir audio cd burner ve mp3 dahil aklınıza gelen her turlu audio formatında donusum yapabiliyor. Ancak ucretli. Ama her seyin bir kolayı var tabi

+1 herkes dogal kendi kullandigi programi tavsiye ediyor ben de bunu kullaniyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.