en iyisi music match jukebox en bozuk cdlerimi bile çevirdi audio catalyst fln çeviremiyordu
MMJ bencede iyi Hem ayarlara göre hız inanılmaz değişiyor Error correction felan Ama çevirmesinden ziyade arşivlemesi sper MMJ un iTunes den önce aynı özellikleri sunuyordu MMJ
audio grabber
FREERİP HEM HIZLI HEMDE GAYET BASİT Bİ PROGRAM TVASİYE EDERİM
Audio grabber a bir de lame codec attın mı 192 kbs bile encode edebiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: surfer
easy cd-da extractor en iyisidir.www.poikosoft.com aynı zamanda bir audio cd burner ve mp3 dahil aklınıza gelen her turlu audio formatında donusum yapabiliyor. Ancak ucretli. Ama her seyin bir kolayı var tabi
evet kesinlikle bende tavsye ederim, ücretli olması bişiyi değiştirmiyo crack sitelerinde crack i kaynıyor..
kesınlıkle audıograbber
blaze media pro hertürlü şeyi çevire bilir hiçte sorun vermeden 10 yıldızlı program özellikleri saymakla bitmez arkadaşların saydığı programları kullandım ama blaze bi tane
bende mmjb kullanıyorum
cevaplar için teşekkürler.. bir süredir bakamıyodum, bayaa bi cevap yazmışsınız...
selam valla ben cd-da extractor kullanıyorum cd den mp3 e dosyaları birbirine çeviren internet data base i olan çok güzel bir program tabi ufak bir crack lazım onuda bulursun bence kesinlikle kullanwww.poikosoft.com dan indirebilirsin
@Acharad +1
*NERO+LAME *CDEX
audio gramber dene
audio graber + lame + internet bağlantısı(cddb için) Bütün cdlerimi istenilen veri boyutunda çevirdim. Sorunsuz
dbpoweramp
cdex 1.41
Kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: surfer
easy cd-da extractor en iyisidir.www.poikosoft.com aynı zamanda bir audio cd burner ve mp3 dahil aklınıza gelen her turlu audio formatında donusum yapabiliyor. Ancak ucretli. Ama her seyin bir kolayı var tabi
+1 herkes dogal kendi kullandigi programi tavsiye ediyor ben de bunu kullaniyorum