Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
234.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.
  • lethaltouch kullanıcısına yanıt
    Aliden aldığım 15$ lık urun 48 TL olarak yansıdı kart ekstresine. Yaklaşık 1 hafta önce almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48/15=3.2 ediyor yani ininal ile aynı gibi..
  • Arkadaslar paypal nakit web sayfasini uygulamaya entegre ettim

İndirmek için buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: blttalas

Arkadaslar paypal nakit web sayfasini uygulamaya entegre ettim

İndirmek için buyrun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blttalas.nakit

Yanlış anlamayın ancak bu uygulamaya şifre vs gireceksek güvenli olduğuna nasıl inanacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

Orijinalden alıntı: blttalas

Arkadaslar paypal nakit web sayfasini uygulamaya entegre ettim

İndirmek için buyrun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blttalas.nakit

Yanlış anlamayın ancak bu uygulamaya şifre vs gireceksek güvenli olduğuna nasıl inanacagiz

Hocam haklisiniz diyecek bir sozum yok

• Şimdi işlem başına tek bir seferde 300 tl karta para yükleyebiliyoruz.Ben tek seferde 3000 tl yatırmak istiyorum nasıl yapabilirim? İlla 300 tl yapıp 10 kere mi kart çıkart sok yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NGK4RTAL -- 9 Mart 2016; 2:19:02 >
  • Paypal kartımdaki parayı hiç kayıpsız ya da en az kayıpla nasıl çekebilirim veyahutta banka hesabıma aktarabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Paypal kartımdaki parayı hiç kayıpsız ya da en az kayıpla nasıl çekebilirim veyahutta banka hesabıma aktarabilirim acaba?

teb atm lerinden çekim ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Şimdi işlem başına tek bir seferde 300 tl karta para yükleyebiliyoruz.Ben tek seferde 3000 tl yatırmak istiyorum nasıl yapabilirim? İlla 300 tl yapıp 10 kere mi kart çıkart sok yapacam

ilk 300 ü yatırdıktan sonra başka işlem yapıp yapmak istemediğinizi sorar tekrar para yatırmaya dönüp tekrar tekrar tekrar bu şekilde kartı çıkartmadan 10 seferde yatırabilirsiniz hocam. Biraz saçma ama yapacak birşey yok maalesef.
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    Mesajda yanlis yazmisim paypal kartim yok hesabım var sadece yine de kartsız cekim yapabilir miyim?

• karttan durduk yere 3 defa 3.14 tl çekmiş ???
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Kartımdan 3 defa 3.14 tl çekildi sebep nedir acaba kartı paypala ekledim diye olabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    hocam ne için aldıklarını bilmiyorum kartı paypala ekleyince eskiden 2,78 tl ücret alıp geri iade ediyorlardı, demek ki şuanda 3,14 alıyorlar fakat bi kaç saat sonra aldıkları tutarı iade ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Mart 2016; 0:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Kartımdan 3 defa 3.14 tl çekildi sebep nedir acaba kartı paypala ekledim diye olabilir mi

Ödeme detayında çekilen tutarın yanındaki firma veya iş yeri ismi nedir ? PayPal mı ?
  • Her Paypal nakit kart artik tek bir cep numarasina kaydoluyor. Bu kotu oldu. Olayi asmanin taktigi varsa Pm lutfen

• frenzy kullanıcısına yanıt
    PayPal satış yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

PayPal satış yazıyor

PayPal Nakit Kartınızı PayPal hesabına eklemeye çalıştıysanız ve eklediyseniz bu yüzdendir.

www.ebaydestek.com
    Paypal Hesabı Onaylatma Anlatımı !
    http://www.ebaydestek.com/konu-paypal-hesabi-onaylatma-anlatimi.html

• paypal nakit limitlerinde değişiklik var gibi. Sitesinde limitler aynı ama online işlemlere girdiğimde "Kalan Yıllık Harcama Limitin" diye bir bölüm var ve sadece para yüklemesi yapıldığında düşüyor. Alışveriş ve para çekiminde düşmüyor. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethaltouch

Bir sorum var sanırım en bilgili sensin bu konuda..

Paypal Nakit kart ile amazon alışveriş yapacağım, dolar kuru olarak ne çeker ? örneğin 2.92 ise kur normalde en fazla 2.95 falan çeker normal kartlarda yada direk 2.92 çeker.

ininal kart 2.90 küsür iken 3.2 çekmişti.

Paypal nakit kartın dolar kuru nasıl acaba ?

Aynı sorunu bende yaşadım.. Amsterdam da alışveriş yaparken başıma geldi.. kartta param vardı .. yaptığım harcama için 3.5 eur kuruna göre işlemi gerçekleştirdi..

ilginç
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.