Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
233.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Birde benim paypal hesabim ve ininal kartim var , simdi bu kart icin yeniden paypal hesabi acmak mi gerekiyor ?

Hayır hocam yeniden paypal açmanıza gerek yok. Varolan ile senkronlayıp kullanabilirsiniz. Bende hem ininal kart ekli hemde şuan aldığım kart. Bir sorun olmuyor.

Cok sagolun hocam, 10 dak uzaklikta 5M migros var ininal kartimi ordan almistim. Paypal`in sitesinde orasi gorunuyor, karti gidip alicam bugun, eger yoksa dediginiz gibi karti online siparis edicem..

Tekrar tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmasx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Birde benim paypal hesabim ve ininal kartim var , simdi bu kart icin yeniden paypal hesabi acmak mi gerekiyor ?

Hayır hocam yeniden paypal açmanıza gerek yok. Varolan ile senkronlayıp kullanabilirsiniz. Bende hem ininal kart ekli hemde şuan aldığım kart. Bir sorun olmuyor.

Cok sagolun hocam, 10 dak uzaklikta 5M migros var ininal kartimi ordan almistim. Paypal`in sitesinde orasi gorunuyor, karti gidip alicam bugun, eger yoksa dediginiz gibi karti online siparis edicem..

Tekrar tesekkurler

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın. Dün istediğim 10 lira halen beklemede. Henüz hesaba geçmedi.

• quote:

Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın. Dün istediğim 10 lira halen beklemede. Henüz hesaba geçmedi.

Alıntıları Göster
    kartın önemli bir ayrıcalığı var mı? özelliklerde göremedim pek işe yarar bir şey
  • Kart gelmedi nerden öğrenebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

Kart gelmedi nerden öğrenebiliriz
    Kartım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Kartım geldi.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Belirtmeden edemeyeceğim avatar ve imza uyumu müthiş olmuş.
    Nick de uyumlu olsa ödül bile alır.
  • Hala kartı gelmeyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

Hala kartı gelmeyen var mı
    Benim hala gelmedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S

Kartım geldi.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Belirtmeden edemeyeceğim avatar ve imza uyumu müthiş olmuş.
    Nick de uyumlu olsa ödül bile alır.

Teşekkürler, Nickim ismimin baş harfi onu değiştirmem.

• benimkide yakındır gelmes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

benimkide yakındır gelmes
    kart geldi kartı aktif etmek için siteye girdim telefon onayı istedi gelen kodu doğru girdiğim halde sürekli hata diyor bekletiyor yeni kod göndermek için tekrar giriyorum gine hata diyor bunlarada kartınada vazgeçtim kullanmıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalpanda

kart geldi kartı aktif etmek için siteye girdim telefon onayı istedi gelen kodu doğru girdiğim halde sürekli hata diyor bekletiyor yeni kod göndermek için tekrar giriyorum gine hata diyor bunlarada kartınada vazgeçtim kullanmıyorum :D

Hocam aynı sorunla bende karşılaştım 2-3 defa deneyince olmuştu. Bu durumu paypala ilettim şöyle bir mesaj gönderdiler.
    PayPal
    Web sitemizdeki PayPal Nakit Kart sayfası şu an test aşamasında olduğundan bazı teknik aksaklıklar yaşanabilir Cem Bey. Sorunlar en kısa sürede giderilecek, ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Dun başvurdum şimdi geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick degisimi

Dun başvurdum şimdi geldi :D

Hey Maşallah. Nerede oturuyorsunuz hocam dağıtım yapan şirketin kapı komşusu musunuz nedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nick degisimi

Dun başvurdum şimdi geldi :D

Hey Maşallah. Nerede oturuyorsunuz hocam dağıtım yapan şirketin kapı komşusu musunuz nedir.

İzmir de oturuyorum.

• formu doldurdum bastım fakat sayfa yenilendi normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

formu doldurdum bastım fakat sayfa yenilendi normal mi?

Normal değil gibi hocam ben isterken sanki sayfayı yenilememişti. Tekrar başvuru yapın en iyisi
  • quote:

Hocam ilk sayfaya dönün.http://forum.donanimhaber.com/m_85935986/tm.htm
    HEMEN SİPARİŞ VER yazan yere tıklayın başvuru sayfasına gideceksiniz.
    Ücretsiz evinize veya iş yerinize adres vererek sipariş verebilirsiniz. Kart ücretsiz fakat ilk yüklemenizde 5 lira kart ücreti alacaklarmış. Yani kapınıza gelmesi ücretsiz kargo ücreti yok. Hangi migroslarda satılıyor bilmiyorum.

İlk sayfada ilgili yere tıklayınca resim açılıyor. Bağlantı falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Hocam ilk sayfaya dönün.http://forum.donanimhaber.com/m_85935986/tm.htm
    HEMEN SİPARİŞ VER yazan yere tıklayın başvuru sayfasına gideceksiniz.
    Ücretsiz evinize veya iş yerinize adres vererek sipariş verebilirsiniz. Kart ücretsiz fakat ilk yüklemenizde 5 lira kart ücreti alacaklarmış. Yani kapınıza gelmesi ücretsiz kargo ücreti yok. Hangi migroslarda satılıyor bilmiyorum.

İlk sayfada ilgili yere tıklayınca resim açılıyor. Bağlantı falan yok.

Şuan üç kez denedim üçündede bağlantı kurup ilgili sayfaya yönlendi. Galiba tarayıcıdan kaynaklanıyor. Link:https://www.paypal.com.tr/nakit/basvuru_formu_adim_1/

• quote:

Şuan üç kez denedim üçündede bağlantı kurup ilgili sayfaya yönlendi. Galiba tarayıcıdan kaynaklanıyor. Link:https://www.paypal.com.tr/nakit/basvuru_formu_adim_1/

Chrome için bende de bağlantı boşa çıkıyor. Mozilla ve IE10'da sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.