Şimdi Ara

Q kullanmayan Draven'a Yenildim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun boyunca ezdiğim draven ve supp'ı thresh beni yendi. Takımda 20. dakikalarda afk olan master(jungle) sağolsun oyunu vermemize yetti. Diyeceksiniz ki taşıyamadın mı? Hayır ben malım. Karşımda shyvana, renekton, yasuo, gibi champlar olunca bizim takımda benden başka iş yapanda olmayınca öldüm yaniiiii taşıyamadım. Bazen insanın içinden geçiyor bıraksam mı oyunu diye.

Not: 4. olacak herhalde silver 1'den 5 düşme keyfini yaşamak üzereyim oyunda ekli olanlar bilir malesef.

• Eğer gerçek bir oyuncuysan hakettiğin yere elbet bir gün gelirsin. Önemli olan her oyun üzerine düşeni yapmak. Kimse senden daha fazlasını isteyemez. Kaybetsen de zaten takımındakiler için kazanmak iyi bir ödül olmazdı Sakin ol, bir şeyler olmuyorsa zaten olmaz. Elbet kazanacağın maçlar olacak önemli olan zevk alabilmek gerisi zaten gelir
  • West'e geçtim Platım. Plat 3 adamlar altımda , Dia5'ler falan üzerimde oluyor. TR'de iken plat 5'tim. Plat 2-3 gibi bir mmr'ye sahibim burada. Lakin ki West'te bile bu eloda embesil kaynıyor. Moba game bu kurtuluş yok o tiplerden

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • karşıda afk varken ağlamazsınız ama. hatta oyun sonu gg easy yazmasını bilirsiniz.

Orijinalden alıntı: TheAlucard

karşıda afk varken ağlamazsınız ama. hatta oyun sonu gg easy yazmasını bilirsiniz.

bg too easy yazıyorum ben.

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • O bisey degil kardesim E skilini poke icin kullanan caitlyn'e takimim oyunu kazandirtti . bundan sonra yasuo olursa bizim takimda direkt rage quit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Eğer gerçek bir oyuncuysan hakettiğin yere elbet bir gün gelirsin. Önemli olan her oyun üzerine düşeni yapmak. Kimse senden daha fazlasını isteyemez. Kaybetsen de zaten takımındakiler için kazanmak iyi bir ödül olmazdı Sakin ol, bir şeyler olmuyorsa zaten olmaz. Elbet kazanacağın maçlar olacak önemli olan zevk alabilmek gerisi zaten gelir

Artı yanyatmışsekiz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.