Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün kimsede yok ne kalora var ne fenix var bişey oldu konuya ama ne çözemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360Battery ile aktif edip kullanmadığın zaman deaktif edebilirsiniz.
  • Forum bu aralar durgun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 21 Mart 2014; 23:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Bugün kimsede yok ne kalora var ne fenix var bişey oldu konuya ama ne çözemedim

Olsalar bile yardım ettikleri yok ki
  • 7.0.6 'da jb ile kullanıyorum ipad i. Memnunum uzun süre kullanırım bir sıkıntı çıkmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

360Battery ile aktif edip kullanmadığın zaman deaktif edebilirsiniz.

Activatorle fln halletmek mumkun degilmi acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi VPN i kullanıyorsunuz . Normal olarak açtığınızda herhangi bir problem yok değil mi ? Sadece siz kısayol istiyorsunuz , yanlış anlamadıysam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

360Battery ile aktif edip kullanmadığın zaman deaktif edebilirsiniz.

Activatorle fln halletmek mumkun degilmi acep?

Activator ile mümkün değil gibi gözüküyor lakin battery ile iki dokunmayla aktif veya deaktif edebiliyoruz zaten 1 tık fazla dokunmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Hangi VPN i kullanıyorsunuz . Normal olarak açtığınızda herhangi bir problem yok değil mi ? Sadece siz kısayol istiyorsunuz , yanlış anlamadıysam .

Aynen oyle. Mesela statusbara basili tuttugumda aktif ve pasif yapabilmek istiyorum. Cctoggles da olabilir. Program olarakta onova kullaniyorum. Mesela ayarlardaki secenegi kisayola atayabilmek.

• quote:

quote:

Hangi VPN i kullanıyorsunuz . Normal olarak açtığınızda herhangi bir problem yok değil mi ? Sadece siz kısayol istiyorsunuz , yanlış anlamadıysam .

Aynen oyle. Mesela statusbara basili tuttugumda aktif ve pasif yapabilmek istiyorum. Cctoggles da olabilir. Program olarakta onova kullaniyorum. Mesela ayarlardaki secenegi kisayola atayabilmek.

Twitter için mi peki ?

TunnelBear kullanıyorum ben . Pandora'yı çalıştırdığımda VPN i aktif et komutunu verdim Activator'dan . FlipControlCenter'da VPN kısayolu mevcut zaten bildiğim kadarıyla .Hiç sorun olmuyor . Siz ne için istiyordunuz VPN i ?

• kmesne kullanıcısına yanıt
    Yok orada kimsenin hakkını yememek lazım adamlar boşta kaldıkça yardım ediyolar yani onların işleri bu değil zaten bu aralar demekki herkes yoğun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Twitter için mi peki ?

TunnelBear kullanıyorum ben . Pandora'yı çalıştırdığımda VPN i aktif et komutunu verdim Activator'dan . FlipControlCenter'da VPN kısayolu mevcut zaten bildiğim kadarıyla .Hiç sorun olmuyor . Siz ne için istiyordunuz VPN i ?

Aynen öyle tweater için istiyorum.

• Dediğim VPN i deneyin bir de . Status Bar'a atamak yerine direkt twitter programına atayın . Twitter'a da 2 defa tıkladığımda pasif edin diyin . Olması lazım ...
  • quote:

Dediğim VPN i deneyin bir de . Status Bar'a atamak yerine direkt twitter programına atayın . Twitter'a da 2 defa tıkladığımda pasif edin diyin . Olması lazım ...

Acildiginda aktif oluyor su an ama pasif etmek icin bi hal care bulamadim simdide :)

• Şimdi de Çift Tıklama komutunda Switches (Deactive) - VPN yaparsanız olur ... Veya tuş kilidine bile atayabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

arakadaslar, tweaklerin mevcutta ne kadar ram harcadigini nasil gorebilirim. demek istedigim su sekilde

a tweak 10mb
    b tweak 15 mb
    c tweak 50mb

GIBI...

up up
  • quote:

Şimdi de Çift Tıklama komutunda Switches (Deactive) - VPN yaparsanız olur ... Veya tuş kilidine bile atayabilirsiniz .

İlgine teşekkürler hocam.

Mevzu tamamdır ;)
  • Eyvallah ;)
  • quote:

Dediğim VPN i deneyin bir de . Status Bar'a atamak yerine direkt twitter programına atayın . Twitter'a da 2 defa tıkladığımda pasif edin diyin . Olması lazım ...

Acildiginda aktif oluyor su an ama pasif etmek icin bi hal care bulamadim simdide :)

• Hotspot ile onavo yu yükledim ama kaldırdım. Şimdi bunların VPN LERİ HALEN AKTİF nasıl silebilirim bu VPN LERİ?

• 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.