Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 14 Mart 2014; 17:17:42 >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar Hak veriyorum..kimsenin ücretli çalışanı yok burada...hemen cvp alınamayabilir..
    hocam, 7.1 sürümüne jb çıkınca reponun nimetlerinden faydalanmayı 4 gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

sonuna kadar Hak veriyorum..kimsenin ücretli çalışanı yok burada...hemen cvp alınamayabilir..
    hocam, 7.1 sürümüne jb çıkınca reponun nimetlerinden faydalanmayı 4 gözle bekliyorum

Yok hocam kimseye bir tavrımız olmaz olamazda biz 5000 mesajlı arkadaşa da yazıyoruz 5 mesajı olana da hatta özelden sayfalarca yazıştığım oluyor gözden kaçıyor gün oluyor 1 gün boyunca girmiyorum yani bu konu sadece caner kardeşimiz için değil milletten anlayış bekliyorum . Kesinlikle bu bir eleştiri değildir sadece biraz sağı .
  • Ne zaman cydia'dan bisey güncellemeye calissam kaloranin repo'da hata veriyor. Hocam size agir geliyorsa host domain masrafinizi ben karsiliyim su sorunlardan kurtulacaksak.
  • Möbius IOS7 (1.2.2) EKLENDİ : Ana menüde istenildiği gibi kaydırma yapmanızı sağlar yani sayfalanmış uygulamalarınız 1. ve sonuncu sayfa arası geri dönme olmaksızın sürekli geçiş imkanı verir.
  • Tuş kilidi yazısının renigini değiştirecek bi tweak ismi lütfeeennn :)
  • kalora kullanıcısına yanıt
    superr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ses açma kapama tuşunu bazen pasif bırakıp ikinci denemede sesi kısan tweak hangisiydi tel kilitliyken sessize alıyorum ekranda hiçbişey olmuyor sessiz yazması gerekirken ve sessize almıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Möbius IOS7 (1.2.2) EKLENDİ : Ana menüde istenildiği gibi kaydırma yapmanızı sağlar yani sayfalanmış uygulamalarınız 1. ve sonuncu sayfa arası geri dönme olmaksızın sürekli geçiş imkanı verir.

Güzel tweak teşekkürler

• arkadaşlar 7.1 jb hakkında bilgi varmı jbsiz olmuyorda
  • SmartClose yükledikten sonra sanki şarj saha çabuk bitmeye başladı??????????????????????????????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: pelixangel28

arkadaşlar 7.1 jb hakkında bilgi varmı jbsiz olmuyorda

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: pelixangel28

arkadaşlar 7.1 jb hakkında bilgi varmı jbsiz olmuyorda

+1
  • Kalora hocam valla winterboard kurmayım diyordum eclipse ile kage mükemmel olmuş :)

Eline emegine saglık

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Kalora hocam valla winterboard kurmayım diyordum eclipse ile kage mükemmel olmuş :)

Eline emegine saglık

Saygılar

Önemi yok kardeşim hoş duruyor gerçekten paylaşmak istedim
  • Menuleri siyaha ceviren tweaklerdwn hangisi en iyi durumda

Eclipse satin almistim ama gelistirilmeye ihtiyaci vardi yaklasik 1 ay oldu sileli suan eclipse'ten sonra cikan mi iyi yoksa eclipse mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 14 Mart 2014; 22:26:34 >
  • Springtomize 3 ile saat kısmına gün ay yıl eklemek istiyorum . Hangi formatı kullanmalıyım ? Ne yaptıysam sonuç elde edemedim .
  • Asphaleia çıktı. Hemen satın aldım yükledim. Yeniden açılırken elmada kaldı

Şimdi bu tweak yüzünden jb giderse var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Asphaleia çıktı. Hemen satın aldım yükledim. Yeniden açılırken elmada kaldı

Şimdi bu tweak yüzünden jb giderse var ya

Ne işe yarıyor o tweak acaba?

• Championship_ kullanıcısına yanıt
    Artık bir şeyime yaramıyo
  • 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.