Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
626.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

7.0.6 da activator ile air blue sharing i kullanan var mı bende çalışmadı da

Saygılar

Aktivatorü sil yeniden yükle çalışacak..

Hiç kurulu degil ki hocam neyi silecem

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Bilmiyorum Ama Sanırım Konsept Tasarım Olması Gerek :)
    Zaten İlk Önce Konsept Tasarım Yapıyorlar Sonra Hayata Geçitiyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Bende Bilmiyorum Ama Sanırım Konsept Tasarım Olması Gerek :)
    Zaten İlk Önce Konsept Tasarım Yapıyorlar Sonra Hayata Geçitiyorlar :)

umarim kisa surede cikar

• MISAFIR MODU TWEAKI CIKTIMI CIKMADIYSA NE ZAMAN CIKACAK COOK LAZIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    hocam repodaki icleaner pro güncellenmiş ama güncellemeyi yaptıktan sonra hata veriyor..açılmadan uygulamadan atıyor
  • https://www.myrepospace.com/profile/kalora/494873/GuestMode_IOS7

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

https://www.myrepospace.com/profile/kalora/494873/GuestMode_IOS7

Hacı o ne işe yarıyor
  • Apsync ne işe yarıyor . Ayrıca app storeden bazen bi uygulama indirmem gerekiyor ama haliyle indiremiyorum jb oldugu için Jb li halde app storeden uygulama indirdigmde diğer uygulamalar çalşmıyor ya onu düzelten bir tweak warmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

hocam repodaki icleaner pro güncellenmiş ama güncellemeyi yaptıktan sonra hata veriyor..açılmadan uygulamadan atıyor

Bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkibaba

Apsync ne işe yarıyor . Ayrıca app storeden bazen bi uygulama indirmem gerekiyor ama haliyle indiremiyorum jb oldugu için Jb li halde app storeden uygulama indirdigmde diğer uygulamalar çalşmıyor ya onu düzelten bir tweak warmıdır acaba ?

Appsync yükleyin
    Sorununuz cevap bulacaktır

• Arkadaş misafir modu tweak'ini sormuştu da. Galiba misafirliğe gidince çocuklar kilidi açsada hiçbir uygulamaya giremiyor. Yanlışşam düzeltin arkadaşlar.

• quote:

quote:

Hacı o ne işe yarıyor

Gelmiş geçmiş en mükemmel uygulamardan biri
    Benim için ilk 3 te

• quote:

Arkadaş misafir modu tweak'ini sormuştu da. Galiba misafirliğe gidince çocuklar kilidi açsada hiçbir uygulamaya giremiyor. Yanlışşam düzeltin arkadaşlar.

aynen oyle
    http://www.youtube.com/watch?v=wH0hCLppEDs

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Apsync ne işe yarıyor . Ayrıca app storeden bazen bi uygulama indirmem gerekiyor ama haliyle indiremiyorum jb oldugu için Jb li halde app storeden uygulama indirdigmde diğer uygulamalar çalşmıyor ya onu düzelten bir tweak warmıdır acaba ?

Appsync yükleyin

Hacı abi yükledim şuan bi sorun yok ama app storeye girmeye korkuyorum dha öncede indirdim yine uygulama indirdm diğer uygulamar açlmadıda smdi apsync ile düzelir diyorsun skntı yok demi indirebilirm ?
  • quote:

quote:

quote:

Appsync yükleyin

Hacı abi yükledim şuan bi sorun yok ama app storeye girmeye korkuyorum dha öncede indirdim yine uygulama indirdm diğer uygulamar açlmadıda smdi apsync ile düzelir diyorsun skntı yok demi indirebilirm ?

iOS 7 mi yüklü sizde
    Eğer öyleyse appsync 7 yüklemelisiniz
    Hedele hödele appsync yüklemeyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Appsync yükleyin

iOS 7 mi yüklü sizde
    Eğer öyleyse appsync 7 yüklemelisiniz
    Hedele hödele appsync yüklemeyin

ewet ios7 apsync 7 yükledm

• quote:

Hocam cooook tesekkurler

• Dene bakalım
  • kalora kullanıcısına yanıt
    hocam garip bir şey oldu..icleaner pro 7.1.3-2 hata verince kaldırdım..preferences klasöründen ayar dosyasını da sildim..daha sonra repodan tekrar kurdum..repoda 7.1.3-2 sürümü görünmesine rağmen 7.1.1 sürümü kuruldu..programı açınca güncelleme var diyor..oysa cydiada güncelleme göstermiyor..yani telefona göre 7.1.1 kurulu.cydiaya göre 7.1.3.-2 kurulu durumda

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

hocam garip bir şey oldu..icleaner pro 7.1.3-2 hata verince kaldırdım..preferences klasöründen ayar dosyasını da sildim..daha sonra repodan tekrar kurdum..repoda 7.1.3-2 sürümü görünmesine rağmen 7.1.1 sürümü kuruldu..programı açınca güncelleme var diyor..oysa cydiada güncelleme göstermiyor..yani telefona göre 7.1.1 kurulu.cydiaya göre 7.1.3.-2 kurulu durumda

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam o desin tamam de geç dığer surumler sıkıntılı ben bilerek o şekil yazdım üşt sürüm lisans işi tam olsun halledecem

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.